Button: "Bugün Çok Fazla Bir Şey Beklemiyordum"

yazar:

kategori:

Button “Bugün araçtan gerçekten çok fazla şey beklemiyordum ve dürüst olmak gerekirse aracın neler yapabileceğini gösterdik. Checo ile birlikte çok benzer turlar attık.”

“Ancak bu durum biraz kötü oldu. Son seansta piste çıkmasaydık yarış için durum biraz daha açık olabilirdi. Ancak hiçbirimiz burada son seansta oturmak için bulunmuyoruz. Şu anda olan bu ve yarın elimizden geleni yapacağız.”

“Yarış performansı açısından tam olarak olmamız gereken seviyede değiliz. Yarın gerçeği öğrenmek ilginç olacak. İyi olan ise pistin temiz tarafında olmam. Burada ilk viraj genelde kaos dolu olduğu için yarın avantajlı olabilirim.”

“Genel olarak gridde 9. sıradan bir şeyler yapabiliriz. Yarın herkes büyük ölçüde aynı stratejiyi uygulayacaktır. Bakalım bir şekilde yarışı kendi lehimize çevirebilecek miyiz?”

“Yarın için tahminler değişken görünüyor. Yarış içerisinde yağarsa her şey çok ilginç olabilir.” dedi.

Sergio Perez “Bu sabah olumlu bir antrenman geçirmiştik ve sıralamalarda da iyi olmayı umuyorduk.”

“Tüm takım için her iki aracın son seansa kalması memnun ediciydi. Ancak önümüzdekilerden yaklaşık 0.3 sn daha yavaştık. Biz de elimizden gelen en iyi işi çıkardığımız için diğerlerinin nerede fark yarattığından emin değilim.”

“Artık sadece yarını düşüneceğiz. Bugün kaybettiğimiz bazı sıraları yarın kazanabileceğimizden eminim ancak bunun için yarışta iyi bir strateji uygulamamız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir