Grosjean Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Her iki lotus pilotuda son seansa kalmayı başaramazken Raikkonen 11, Grosjean ise 13. sırada kaldı.

Romain Grosjean hayal kırıklığı yaşadıklarını kabul etti.

“Bugün bizim için zor birgün oldu. Dün araç oldukca iyi görünüyordu. Bugün nasıl bu kadar geride kaldık bilmiyorum”

“Monza’da Aerodinamik yapılanma oldukça fazla önem taşıyor. Daha iyi bir sonuç elde etmek isterdik”

“Doğru frenlemeyi bulmak gerekiyor. Umarım yarın daha iyi bir sonuç elde edebiliriz”


Yorumlar

  1. Maalesef Lotus Renault iki yarıştır hayal kırıklığı yaşatıyor. 2012 sezonunda Spa'ya DDR ile geldiler sistem çöpe gitti sistemin çöpe gitti harcanan parada çöpe gitti bir kez olsun neye neden olursa olsun kullanamadık. Yapılan hatalar oldu. Neyse geçmiş geçmişte kalır dedik 2013 e odaklandık sezon harika gidiyordu ama son iki yarış arabanın üzerinde fark yaratacak güncelleme yok acı ama gerçek düşük Df seviyesine sahip paket düzgün çalışmıyor. Bunların hepsi takıma olumsuzluk yaratıyor Kimi ile anlaşılamaması tüm takımın motivasyonunu etkiliyor.

    Bu paketle Singapura gidilirse benim yine bir beklentim yok maalesef. Takıma saygım sonsuz bazı kısımlarda atılan adamlar harikaydı ama adım atılan yerlerde çalışmak ve deneyerek geliştirmek çok önemli takım bunu maddi imkanlardan dolayı yapamıyor.

    Takımın şuan en büyük iki problemi var Birincisi iyi bir maddi gelir sağlayacak biri ile anlaşmak. İkincisi ise Kimi'yi takımda tutmak.

  2. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yani gro araç belli ne yapacaksın geçen hafta startta az karambol yaptın ama en çok zararı kimi gördü bu sefer ön tarafa yakın değilsin ama umutlarım var 😀 tek tesellimiz grojan 😀 grojean fanı arkadaş kızmasında malum sezon kötü gidiyor 😀

  3. Ben buradan bir sey beklemiyordum zaten hic hayal kirikligi falan degil benim icin. Sadece uzun araci burada Romain'in kullanmasini isterdim en azindan denenmis olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir