Ferrari 2014 Pilotlarını Çarşamba Günü Açıklayacak

yazar:

kategori:

Ferrari’de 2014 yılında araca kimin geçeceği hala belirsizliğini koruyor. Yarıştan önce çıkan haberlerde kararın çarşamba günü duyurulacağı söylendi

Takımda gelecek sezon Alonso’nun devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak onun yanında 2. pilotun kim olacağı merak konusu.

Ferrari başkanı Luca Di Montezomolo geçtiğimiz günlerde, “Monza’dan hemen sonra kararımızı vereceğiz ve açıklayacağız. Henüz kimseyle anlaşmadık.” dedi.

Ferrari’de gelecek sezon Alonso’nun yanında yarışması için 3 aday bulunuyor; Massa, Raikkonen ve Hulkenberg.

Padokta dolaşan en büyük söylentiye göre, Raikkonen geçtiğimiz hafta içinde Ferrari’yle anlaştı ve seneye koltuğa o geçecek.

Ancak konu hakkında Raikkonen, “Geçtiğimiz aylarda da Red Bull ile anlaştığım söyleniyordu. Bunlara kulak asmıyorum.” dedi.

Felipe Massa da en büyük adaylardan biri gibi gözüküyor.

Brezilyalı pilot, “Hala bu konuyu takım ile görüşüyoruz. İtalya’da yaptıklarım önemliydi, ancak her şeyi bir yarış ile değiştiremem. Bekleyip neler olacağını göreceğiz.” dedi.

Ferrari koltuğu için bir diğer aday ise Nico Hulkenberg.

Alman pilot konu hakkında, “Sanırım henüz bir karar verilmedi. Ama elbette ben de herkes gibi kırmızı otomobili sürmek isterim.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari 2014 Pilotlarını Çarşamba Günü Açıklayacak” için 19 yanıt

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Di Resta Ferrari'nin ihtiyacı olan pilot.

  2. massaya diğerlerinin yanında yarışabileceği özel bir konum teklif etmişler 🙂

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Yalnız sunu unutmamak gerek Felipe bu sezon çoğu yarışta rekabetçiydi. Sezonun başından beri belli bir hıza sahipti. Ancak üst üste gelen şanssızlık – çok basit hatalar onu bu kadar geriye itti.

    Ek olarak ben hala Alonso – Kimi değişiminin mümkün olabileceğini düşünüyorum.

    Ama şuan gözüken Kimi'yi Alonso'nun yanına getirecekler. Muhtemel 3'lü arasında ise Hulkenberg'in şansının 0 olduğunu düşünüyorum.

  4. davut deniz avatarı

    massa sürekli parça denemesi yapar yani kobay olarak kullanıyorlar kendiside kabul ediyor zaten bu durrumu yoksa aynı paketle yarışırsa bu kadar ezemessin adamı bugünkü startıda süper di zaten.

  5. davut deniz avatarı

    massa sürekli parça denemesi yapar yani kobay olarak kullanıyorlar kendiside kabul ediyor zaten bu durrumu yoksa aynı paketle yarışırsa bu kadar ezemessin adamı bugünkü startıda süper di zaten.

  6. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    biraz mı ? 😀

  7. yarışın %70 tam gaz geçiliyor tüm pilotların dikkat etmesi gereken Serhan ACARında dediği gibi fren noktasını kaçırmamak Massa efendi bari burada fark yemesin dimi

  8. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    sizde açıklayında netleşsin artık ,o orda, bu burda diye 1.2 aydır turşusu çıktı pilot piyasasının 😀

  9. Always Ferrari avatarı
    Always Ferrari

    Nasıl Oluyorda Massa Hala Kalabiliyor Anlamış Değilim. İstikrar en önemli şey takım şampiyonluğunda ama Massa'da O istikrarı Zerre kadar göremiyorum. Massa'nın Ferrari Devri kapanmalıdır bana göre.

  10. problem çıkmıcaksa rai gelsin çıkıcaksa hulkenberg gelsin massa yeterince sıktı artık

  11. TifoAlo HRT avatarı

    Büyük bir kazada özgüven kırılıyorsa Alonsonun neden kırılmadı geçen sene diye sorarlar adama.

  12. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    massa şuan gridin yarısında daha kaliteli bir pilot, bunu tartışmaya bile açmam, takımdaki rolü gereği ve birazda bu sene yarışlardaki şansızlıklar sebebiyle alonso ile fark büyük ama bu onun değerini asla düşürmez,button, perez, gro veya diğer gençlerden fazlası olduğunu herkes biliyor..

  13. emiko emiko avatarı

    Alonso-Massa=2010-2011-2012-2013=Sonuç=0.MASSA'yı değiştirmeseler yuh derim.Ferrari biraz kendine baksın 2009'den beri ne pilotlarda nede markalarda dereceleri yok. Markalarda massanın desteği yok gibi.2009 da raikkonen müthiş performans gösterdi ama gönderildi.Ferrari genelde tecrübeli pilotlarla çalışmayı seçer.Raikkonen gelmeli diyorum.Adam hem karizma hem de hızlı.

  14. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bende Massanın kalacağını düşünüyorum.

  15. Monaco'da şasiden kaynaklı bir sorunla büyük bir kaza yaptı. Büyük bir kaza yaparsan özgüvenin kırılır. Bu diğer yarışlara yansıdı ve yeni yeni atlatıyor o olayı diye düşünüyorum. Bugün aralarında "5" saniye farkla bitirdiler zaten. Görürsün, Singapur sevdiği pistlerden. Eğer özgüven kırılması yaşayacak bir olay yaşamazsa (antremanlarda kaza) iyi bir yerde bitirecek

  16. tyler durden avatarı

    kanka iyi hoş tamam araç bu kadar da, alonso almıs 170 puan massa almış 80 puan… sence de biraz ezilmemiş mi?

  17. Massa ile anlaşırlar 1 sene daha.

  18. Duhan Peker avatarı

    Bence Hulk gelmeli o takıma.

  19. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Massa takımda kalacak, değiştirmeleri için hiç bit sebep yok, araç bu kadar, massa ne yapsın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir