Ferrari: "Pilot Seçimi Kolay Değil"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin gelecek sene için Kimi Raikkonen ile anlaştığı yönündeki spekülasyonlar hat safhaya ulaşsa da Domenicali henüz karar verilmediğini söylüyor.

Domenicali “Doğru zamanda karar vermek ve takım için en iyi kararı vermek istiyoruz.”

“Henüz karar veremememizin nedeni konuyla ilgili tüm her şeyi masaya koymak zorunda olmamız.”

“Doğru kararı vermeden önce her şeyi hesap ediyoruz. Sonuca ulaştığımız anda açıklayacağız. Bizim için kolay bir karar değil.” dedi.

Kimi Raikkonen’in takıma geleceğinin söylenmesi, Fernando Alonso’nun takımdaki geleceğinin dahi sorgulanmasına neden oluyor.

Domenicali “Fernando’nun lider olduğu konusunda şüphe yok. Ferrari ile Fernando tepelere tırmanıyor.”

“Fernando bunu çok iyi biliyor. Birlikte kazanma hedefimize odaklandık.” dedi.


Yorumlar

  1. Massa üzgün mü? geçen hafta ferrari treniyle tur atarken hihuhuww diye bağırıp çağırıyordu Alonsodan neşeliydi. Bence Massanın sorunu ne biliyor musun? ciddiyetsizlik. Yarışlara yeteri kadar ciddiyetle yaklaşmıyor. Ferrari sürmeside onun için veli nimet. Ferrariyi bu rahat ortamı bırakacağını sanmam ama kovulabilir. yani istifa etmezde işten atılır anla.

  2. karar verin. massa'yı, kendine hiç güveni kalmayana kadar tırpanladınız yıllar içinde. şampiyonluğun ucundan dönmüş, bir çok pole ve galibiyet almış adam, kendini takımın pilotu değil uşağı gibi görüyor sanki. ama bunda massa'ya kızmıyor, üzülüyorum. hatta acıyorum. yıllarca, bir insan evladına planlı kapsamlı hesaplı kitaplı psikolojik eziyet ancak bu kadar güzel yapılabilirdi. başardınız.

    felipe kendini tanıyamıyor, neler yapabileceğini çoktan unutmuş, efsunlanmış gibi ezikliğin dibine vuruyor. bari felipe için bir kez iyi bir şey yapın, azad edin de bitsin bu işkence.

    felipe'nin, giydiği kırmızı tulumun kendisine zincirli pranga olduğu gerçeğini görmesi ve silkinip kendine gelmesi uzun sürmeyecektir. bir yarışçı olduğunu hatırlayacaktır.

    hadi ferrari, massa'nın aklı tutulmuş, sen bari bırak adamın yakasını artık. herkes rahat etsin.

  3. Efsane geri mi dönüyor?!

  4. mclarenmika avatarı

    arkadaşlar yabancı bir sitede ferrarinin gelecek sene 2 pilotunu değiştireceği yazıyor bu pilotlardan biri kimi raikkonen olacağının kesin olduğu söyleniyor diğer pilot ise nico hulkenberg olacak deniyor luca ile domenicali ikilisi anlaşabilirse bir ihtimal daha var deniyor aradaki buzları eritip 1 veya 2 yıllığına michael schumacher ferrariye gelebilir deniyor schumi tekrar emekli olunca yerine hulkenberg geçebilr ihtimali var bana ilginç geldi schumi ve rai müthiş bir takım olabilir

  5. Duhan Peker avatarı
    Domenicali "Fernando'nun lider olduğu konusunda şüphe yok. Ferrari ile Fernando tepelere tırmanıyor."

    Ne diyor la bu?Afedersiniz de Alonso oraya tek başına tırmanıyor.

  6. jrnc lrcölkjf avatarı
    jrnc lrcölkjf

    bu da olmamış…

    ferrari de fernando da tepelere tırmanamıyor. red bull – vettel tepeyi tapulamış durumda.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    ahaha iyiydi. 🙂

  8. PurposeLess  avatarı

    Harika bir cümle kurmuşsun bu adam Alonso olmasaydı orada duramazdı Alonsonun pist üzerindeki performansları sayesinde orada şimdi Raikkonen'i de alırlarsa en az 5 yıl daha orada kalır ben bu adamı hiç sevmiyorum ya 2008'de Singapur'da Massa'nın 2010'da Abu Dhabi'de Alonso'nun şampiyonluğunun kaçmasına neden oldu artık bıraksın

  9. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton
    masaya koymak zorunda olmamız.

    Masayı,MASSA diye okumuşum 😀 😀

  10. Domenicali "Fernando'nun lider olduğu konusunda şüphe yok. Ferrari ile Fernando tepelere tırmanıyor."

    Fernando ile Ferrari tepelere tırmanıyor* diye düzeltmek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir