Boullier: "Lotus Kimi'nin İstediklerini Karşılamaya Yakın"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in Formula 1 geleceği aptal sezonun en büyük konusu durumunda. Ferrari ile anlaştığının söylenmesine rağmen Fin pilotun Lotus’ta da yeri hazır.

Takım patronu Eric Boullier Kimi’nin istediği cevaplara sahip olduklarını söylüyor.

“Monza’da ona bazı gelişmelerden bahsettim ve eminim bu hafta istedikleri şeyler tamamlanmış olacak. Bundan sonra önümüzdeki yıl için konuşmaya başlayacağım.”

“Singapur’da bunları konuşmak hoş ve gerçekçi olur.”

Boullier Ferrari dedikodularını önemsemiyor: “Eğer Ferrari’ye gitmek istiyorsa gidebilir, bu kadar.”

“Bir çok planınız vardır, fakat bizimkilerin hiçbiri Kimi’nin önünde değil. Kimi’nin durumunu anlayabiliyorum, bence Ferrari’nin ikinci koltuğuyla birlikte listedeyiz. İnsanlar bekleyebilir ve en iyi seçim haline geleceğimizi gösterebiliriz.”


Yorumlar

  1. Ucuz bir zaman kazanma taktiği gibi geldi. Aptal sezon Lotus/Ferrari/Alonso/Raikkonen etrafında dönüyor. Büyük ihtimal de hiçbir şey değişmeyecek.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Boullier Ferrari dedikodularını önemsemiyor: "Eğer Ferrari'ye gitmek istiyorsa gidebilir, bu kadar."

    Geçen günde dile getirmiştim; Boullier yürek yemiş herhalde. 🙂

    Şaka bir yana, son zamanlarda Lotus takımı yani Boullier bu konu hakkında -olmasa da olur- gibi bir davranış içerisine büründü. Önceden kulluk kölelik edecek kadardı, şimdi de kısasa kısas.
    Yalnız Boullier'in, Raikkonen'in transferi konusunda kendince benimsediği taktik ters tepebilir.
    Sonuçta söz konusu olan pilot; Raikkonen. 🙂

  3. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    yegane takip ettiğim f1 i kaç senedir takip ettiğimi ben bile unuttum.her sezon bitmeden ve bitikten sonra transfer dedikoduları olmuştur.extrem transferler.imkansızlar.uçuk kaçık yorum haber vs.adına ne derseniz deyin ama bugüne kadar gidecek veya gitme ihtimali olacak bir pilot un kendi takımı tarafından kalması için bu kadar demeç verildiğini gözünün içine bakıldığını neredeyse palyaço olup kalması için ikna edilmeye çalışıldığını vallahi billahi tillahi görmedim.gören biri varsada kesinlikle benim seyretmediğim 90 öncesi yıllarda babam yaşında bir abim olur ancak.
    Boullier in son 1 2 ay içinde kim nin kalması ile ilgili kaç haber çıktı saymadım ama sayan arkadaş varmı acaba:))

  4. La Eric, oğlum bak git ya, Gelecek sene ne yapacağınız belli değil, Allison'ı da kaptırdınız Ferrari'ye. Kimi keyfinden mi gidiyor Ferrari'ye?

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Artık geç kaldınız gibi ama belli olmaz tabi .

  6. Kimi aynen böyle bakmıştır bence bu konuşmanın sonunda Boullier e 🙂 Renault ortaklığı olmadıkça bütçe konusunda verecekleri sözler çok inandırıcı gelmiyo bana Lotus tarafından.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir