Tost Sainz jr'e Şans Vermiyor

yazar:

kategori:

Dünya Ralli Şampiyonu Carlos Sainz’ın 19 yaşındaki oğlu henüz GP3 serisinde yarışıyor ve Ricciardo’dan boşalan Toro Rosso koltuğu için aday olarak gösteriliyor.

Franz Tost, Sainz Jr’ün Red Bull Çaylak programında Antonio Felix da Costa ve Daniil Kvyat ile birlikte bulunduğunu söylüyor ancak İspanyol pilotun daha fazla tecrübeye ihtiyacı olduğunu da ekliyor.

“Sainz, Kvyat ve Da Costa koltuk için üç aday konumunda. Fakat Carlos’un iki sezona daha ihtiyacı var.”

“Carlos’un alt serilerde devam etmesi gerek. Kazanmalı, gelişmeli ve çıtasını yükseltmeli.”

“Kararı tek başıma vermiyorum, başka insanlar da bunda etkili olacak. Hiçbir şeye hayır diyemezsiniz, fakat Carlos’un 2014’de yarışacağını sanmıyorum.”


Yorumlar

  1. Bu haftaki Monza yarışını izleme şansım oldu. Daniil Kvyat çok daha iyi gözüktü. 2. yarışta Kvyat 8.sıradan Sainz 9.sıradan kalktı. İkisi de geçişler yaptı ama Sainz o kadar iyi degildi. Kvyat 2.lige kadar yükseldi.Sainz 7'ye kadar çıktı sonra 9. bitirdi. Bi kaç tane de kaliteli atak vardı Kvyat tarafından gerçekleşen. Şimdi puan durumuna baktım 131e 66 Kvyat önde . Bu haldeyken Sainz'ı o koltuga oturtmaları epey saçma olur. Sauber'den hisse alan Rus yatırımcılar Rus pilot arıyolarsa Kvyat'a bi şans verseler daha iyi olur gibi gözüküyor. Tabii ben sadece izledigim bi yarışa göre konuşuyorum. Tam bilemiyorum yani.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir