Ferrari Hülkenberg'e SMS'le Hayır Demiş

yazar:

kategori:

Hülkenberg Massa’nın koltuğu için gösterilen en önemli adaylardan birisiydi.

Ferrari Felipe Massa ile yollarını ayırırken Kimi Raikkonen ile tekrar anlaştı ve Hülkenberg’in Ferrari umutları suya düştü.

“Aylarca görüşmeler yaptıktan sonra en azından aramalarını beklerdim.”

“Kontratlar iletildi ve iş sadece imzaya kalmıştı. Domenicali Salı günü 22:50’de SMS gönderdi.”

“Ferrari Kimi ile anlaştı ve şimdi Lotus ile tekrar görüşüyoruz. 2014’e yönelmiş gibi görünüyorlar.”

Lotus’un Felipe Massa ile ilgilendiği de belirtilmişti.


Yorumlar

“Ferrari Hülkenberg'e SMS'le Hayır Demiş” için 21 yanıt

  1. Vettel konusunda istediğin sözü söyle, eşit şartlarda yarışıp şampiyon olmadığı, diğer pilotları mağlup etmediği sürece Vettel'in gerçekten Alo – Rai – Ham ayarında bir pilot olup olmadığını öğrenemeyeceğiz. Hulk'u da fazla abartma. Şimdiye kadar aracın kapasitesinin üstünde veya göze batan bir başarısı yok. Geleceğin şampiyonu dersen, onu da zaman gösterecek.

  2. bu vettel kompleksi nereden geliyor dostum . hulkenberg dersinki raikonen,den daha iyi pilot,tur . ama vettel başka klasmanda . vettel 7 yılda hem williams,da hem torro rosso,da ve redbul,da yaptıkları . raikonenin 14 yılda yaptıklarını 5 katlamış durumda . raikonen mclaren,de ne yaptı ferraride ne yaptı lotus,ta ne yaptı sıkışırsa en iyi yaptığı iş kaçıp gitmek

  3. Seneye görürsün Raikkonen'in ne verebileceğini. Şimdilik cevap vermenin manası yok.

  4. HULK,u istemeyen ferrari . HULK lotus,a geçerde birde şampiyonluğa oynarsa ne yapacaklar . o zaman hepsi kıpkırmızı olurlar . mosmorun bir çeşiti

  5. domenicali direk 2 sene sonra inş cnm yaaa diye dalmıştır olaya saygısız 😉

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Biraz Paragraf Başı Yapsaymışsın Daha İyi Olurmuş .

  7. Sen SMS e duat et Karthikeyan'a Whatsapp tan hayır demişler.

  8. MSC-ALO-RAI  avatarı

    Cnm bz kimi'yi aldk cnm lütfn bze drlma olr mu .s.s.s

  9. elvan dalton avatarı

    Yine mesaj atmış adamlar. İş görüşmelerinde genelde biz sizi ararız diyip arayip sormazlar.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ferrari den belenecek hareketler bunlar

  11. Raikkonen Ferrari ye ne mi verebilir? Raikkonen Ferrari ye son şampiyonluğu verdi 🙂

  12. kucuk emraha bağlamasın ne konuşim demiştir atım sms hem ucuzda kurtulmusta olurum felan

  13. Ne dominikmişsin be kardeşim. Senin gibi süzmesi daha dünya topraklarına gelmedi mars topraklarında bile yok. Hele sen son anda bu işi bozmasan salı günü burada söylediğim iddia doğru çıkacakmış. Hep reklam için marka değeri için yaşlı pilotu aldınız. Raikonen ferrariye ne verebilir sadece istikrarlı puan alarak belki markalar şampiyonasına katkı yapabilir ama ben Hulkunda geriden Maldonadonun yanından başlayıp yarış dışı kalmadığı yarışlara çokça şahit oldum. Hulkenbergte o kötü sauberle her yarış ilk 10'a girmeye çalıştı. Bence Gutierreze bakarsak Hulkenbergin başarısını rahat anlarız. Raikonen grosjean kıyasındada raikonenin başarısını anlarız ama Hulkla Raikonenin formlarını karşılaştırdığımız vakit çok başa baş çok denk bu durumda gençlik avantajı devreye giriyor. Her geçen gün Hulkenberg milim milim formunun zirvesine yaklaşırken buna karşın Raikonen milim milim formunun zirvesinden uzaklaşacak. Raikonenin fazla çalışmadığı doğal yeteneklerinin olduğu herkesin malumu. Seneler geçtikçe çalışmak daha zor gelecek ve bir yerden sonra yeteneklerde işe yaramayacak.Fakat burada ferrarinin dehası var. 1+1 opsiyonel sözleşme imzalanmış. Diyorlarki 1 sene Raikonenin formuna bakalım, Alonsoyla takımla ilişkilerine bakalım memnun olursak 1 sene daha uzatırız hatta opsiyonu kullanıp 2 sene uzatırız yani 2016 sezon sonuna kadar bizde kalır diyor. Bunun tersi bir durumda 1. seferde olduğu gibi fazla tazminat ödemeden işten sıyrılmak için özel bir madde konulmuş ama tabi yine tazminat var ancak öyle uçuk boyutlarda değil makul oranlarda.

    Hulkenbergin Lotusa gideceğini hiç sanmam. Çünkü Ferrariyle bağı bir koparsa bir daha gelemeyeceğini bilir. Yine ferrari motoruna ve sauberin sponsor bulmasına güvenerek isviçre takımında kalacaktır. Zaten isviçrede adım başı almanca konuşulur. Bu da bir avantaj. Perez burda iyi bir örnektir Mclarene gitti pili bitti. Ama tabi Hulk Perezden 3 yaş büyük. Lotus Ferrari motoruna geçmedi bildiğim kadarıyla. Geçseydi muhtemelen Hulkenberg gidebilirdi. Bence Lotusun Allisonsuz gelecek seneki hali sauberden beter olacaktır. Bu yüzden Massa için değil ama Hulkenberg için bir kayıp olacaktır. Grosjean Massa orayı taşır. Hulkenbergin ben 2015 sezon başı ferraride olacağını düşünüyorum. Tabiki macera aramazsa sabır etmeyi bilirse ki bu sene oldukça iyi sabretti. 1 sene daha sabredebilirse uzun süreli ferrari pilotu olur. Hatta Alonsodan sonra 1. pilot olur ve yeni bir Schummacher efsanesi doğar.Bu adam Vettelden 10 kat daha sempatik ve formları hemen hemen aynı hatta hulk 1 milim önde. Hulkenbergin sırf efendiliği için ben 10 sene ferrari koltuğu veririm ama tabi biraz daha sabredecek.

  14. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yahu arkadaşlar ben bu takıma bencil kibirli derken genel anlamda yani iyiler elbette vardır haksızmıyım ? kaç ay görüştük diyor adam ,işin sonunda, sms ile hayır cevabı geldi ,,demiş ,,insan utanır ,bir anlaşma yapmaya çalışıyorsun, kaç ay konuşmussun ve iş kontratları imzalamaya gelmiş adama sms ile cevap nedir,? bir mail at, bir faks çek, detaylı yaz ,gücendirme, utandırma karşındakini ,bu kadar olaydan sonra sms atmak kaale almamaktır, basit görmektir, yanlış işler umarım bu havalarda değişir farrari de

    tabi yazılanlar sadece sms den ibaret se yazımın arkasındayım ama tekrar dönmüşlerse eyv

  15. Aklına İşler Güçler gelen? 🙂

  16. Berker Yıldırım avatarı
    Berker Yıldırım

    Boyle bir pilota yapilmamasi lazimdi. Ferrari ilerde acisini ceket umarim.

  17. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Şimdi aklıma geldi, aslında menajeri çaldırsaymış Domenicali, adam geriye ararmış. Hem şirket bilgisayarından mail gibi bedava yöntemler varken neden iki kontör harcıyorsun cep telefonundan kardeşim?

  18. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Masraf olmasın diyedir =D Ah tutumlu şeyler sizi…

  19. Peşinden aradıysa sorun yok, o karmaşada aramaya vakit olmayabiliyor bazen.

    Ama aramadıysa harbi ayıp etmiş.

  20. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ah dominik heryer de hataların .

  21. Demekki bi sms'lik insanmışsın dominik !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir