Theissen, 2008'in İlk Yarısından Memnun

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, takımının 2008 sezounda daha önceden böylesine güçlü bir ilk yarı hayal etmediğini kabul etti.

Hiwil kökenli takım bu sezon şu ana kadar 7 defa podyuma çıktı ve bunların içerisinde Kanada’da kazanılan ilk yarış galibiyeti ve duble sonucu da var.

Polonyalı pilot şu anda liderlerin yalnızca 2 puan gerisinde, Nick Heidfeld ise bu hafta aldığı 8 puan ile 10 puan geriden takip ediyor.

Almanya GP öncesinde Theissen böyle bir sezon beklemediklerini söyledi.

Theissen "2 hafta sonra Hockenheim’de düzenlenecek Almanya GP’sine bundan daha iyi bir konumda gitmek zor olurdu."

"Öndeki mücadeleyi 3 yönlü mücadeleye çevirip ilk galibiyetimizi almak istiyorduk. Bunu başardık. Bu andan sonra hedefimiz hep sıradaki yarış olacak. Ve sezon bittiğinde ne başardığımızı göreceğiz."

"Tur zamanlarına bakarsak takımlar hâlâ bizden hızlılar. Ancak araçlarımızın dayanıklılığına, pit ekibinin çalışmasına ve yarış stratejilerine bakarsak biz tepedeki bir takımız."

"Sadece hedeflerimizi erkenden başardığımız için değil, aynı zamanda sürekli geliştiğimiz için memnunum. Bu hem stratejimizin hem de yönümüzün doğru olduğunu doğruluyor." dedi.


Yorumlar

  1. utku BMW'mi dedi mclaren ve ferrari hata yapsın diye adamlar hata yapınca bunda BMW'nin suçu ne. kıskançlık damarlarınızı kabartmaya devam edin bmw bmw arkadaşımın dediği gibi seneye herşey farklı olacak.

  2. Şampiyon da olacağız seneye süper bir araç yapıyorlar. Çalışanların çoğu f1.09 üzerine yoğunlaşmışlar. Go BMW Go

  3. En güzel pilot kadrosuna sahip olduklarını söylemiştim. En az hata yapan takım zaten.
    Ferrari ve McLaren'in hata yaptığı yarışlarda BMW istikrarı ile öne çıkacaktır. BMW markalar şampiyonu neden olmasın istikrarı ile?

  4. BMW elinden gelenin en iyisini yapıyor, McLaren ve Ferrari bunu yapamıyorsa bunda BMW'nin bir suçu yok.

  5. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    hata yaparsan bedelini ödersin ne demek yani "ferrari mclaren hata yapsın 1.olun eh güzel istanbul " büyük takım dediğin hata yapmaz ama nedense son yıllarda taraftarı olduğu ferrari ve macca da büyük takım sıfatından çok uzak şeyler görüyoruz

  6. sinan  bilir avatarı

    utku şampiyonluğu herzaman en hızlı araç almaz.daha 2005-06 reno-ferrari ve reno mclaren örneği var.öbür takımlarda 1 yarış 1. olup öbür yarış kaza yapmasınlar ozaman.istikrarlı araba yapsınlar içinede istikrarlı pilot koysunlar.iş sadece araba yapmakla bitmez.takım gibi takım olmak gerek.yada şöyle yapalım.ferrari ve mclaren yarışı lider bitiremezse BMW de çekilsin yarıştan.haksızlık olmasın.tey allam yaw 😀

  7. kaan kaanhan avatarı

    umarım BMW için daha iyi olur, hızlı gelişmeleri gerekiyor deilse hız farkı açılabilir.

  8. iyi 1 yarış kazanıp markalar şampiyonu olsunlar

  9. Yapmasınlar onlarda. Yarış bu her zaman en hızlı kaznacak diye birşey yok. İşini en doğru yapan kazanır. BMW şimdiye kadar hatasız gitti pilotaj hatalarını saymassak. Heidfeld bile şampiyonaya ortak oldu neredeyse 12 puan var arada.

  10. ferrari mclaren hata yapsın 1.olun eh güzel istanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir