"Massa Kesinlikle Alonso'ya Yardım Edecek"

yazar:

kategori:

Felipe Massa sezonun son yarışlarında Fernando Alonso’ya yardım etmeyeceğini açıklamıştı.

Ancak Ferrari başkanı Luca di Montezemolo bir röportajında bunun olmayacağını söyledi.

“Fernando’ya yardım etmeyeceğini mi söylüyorlar? Lütfen!”

“Elbette bunu yapacak, bize markalar ve Alonso’nun pilotlar şampiyonasında yardım edecek.”

“Takım son metreye kadar Alonso’yu destekleyecek. Ayrıca Massa’dan da sezonu güçlü kapatmasını bekliyorum. Felipe özel birisi ve harika bir kişilik.”

Montezemolo Massa’nın koltuğunu kaybetmesindeki sebebin performansı olduğunu da açıkladı.

“İlişkimiz açıktı. Güçlü sonuçlara ihtiyacı vardı, biraz başardı ancak istikrarlı olamadı.”

“2012’de markalar şampiyonasında onun puanlarına muhtaçtık. Sonuçlarını güçlendirse onun için iyi olur.”


Yorumlar

“"Massa Kesinlikle Alonso'ya Yardım Edecek"” için 12 yanıt

  1. Umarım boşta kalmaz da eşit şartlarda yarışacağı bir takım bulur
    Senin de yorumlarından mahrum kalmayız saygılar

  2. vay Djarum kardeşim, sevgili dostum;
    kaç zaman oldu bir mesajda karşılaşmayalı, sağolasın.

    emin ol 2. cümlendeki sorunu defalarca kendime sordum,
    3. cümlendeki cevabı defalarca kendime verdim.
    bir yandan durmadan kızdım felipe'ye, bir yandan da içten içe çoğu kez üzüldüm.

    öyle ki ferrari'ye felipe'den vazgeçtiği için teşekkür bile ettim kendimce, zira felipe'nin kendi başına bu kararı alacak gücü yoktu (bir türlü ve nedense).

    amma, harç tekrar geldi, yapıya kaldığı yerden devam etme zamanı şimdi.
    nasıl olduğu önemli değil artık, önemli olan felipe'nin yeniden yükselecek fırsatı yakalamış olması.
    ve bunu kaçırmaya hiç niyetim yok.
    en zorlu zamanlarında bir taraftar olarak arkasında duran ben (vay canına), bunca buhranlı dönemlerin ardından artık başarılara sevinecek tadını çıkaracak kadar da hakkım vardır sanırım.
    can çıkar huy çıkmazmış.
    varsa yoksa felipe be Djarum,
    yolumuz açık olsun inşallah =)

  3. Monte her zamanki gibi yerse diye bi tehdit savurmuş, ancak Massa'nın bunu nazara alacağını zannetmiyorum. Brazilya faktörü var ortada:))

  4. Massa yine söz dinleyecek, dinlemek zorunda. İmzaları atmazsa, koltuk ihtimallerini etkilemek istemiyorsa şayet bir nebze aşağıda yazıldığı üzere.

    Konuşan, konuşacak ilk kişi değil önemli isimler itibariyle Alain ile başladı bunlar (Luca dönemini, Mr. Enzo'dan sonrasını işaret ediyoruz aslıyla, ancak Bay Enzo'da burnu küçük biri değildi Gilles felan bilmiştir.) devam da edecektir.
    Patron boş konuşmaz, konuşmuyor. Tehdit olarak algılamaz sadece düşürür. Şu sözler üzerine bile övgü ifadelerini kullanıyor.
    Bir kızgınlık üzerine Schumacher gibi bir ismi dahi bir, birkaç günlüğüne de olsa takımın tarihinden silmeyi düşünen birinden söz ediyoruz.
    🙂

  5. Çakmalık miktarı tartışılır evet italyan mafyası. Berlusconi'nin yaverleri bunlar. Diğer ne adamların yanında çakma gibi kalıyor tabi ancak şunu bilin bugünün F1 'inde gridde ve padokta Luca'dan daha güçlü başka biri yok diğer 1, 2 kişi için ise isimleri hemen aklınıza gelebilecek diyebileceğim filler birbirini ezmez. Güç sadece direk para ile gelmiyor zira. Neyse bu konuda çok birşey söylemeye gerek yok.
    FIA da güçtür…. aleni mafyadır dünyanın tüm sportif hedefli federasyon yapılarının yanında. Sportif mahkemeye çıkarabilirseniz kazanırsınız. Williams'ı tüm hatalar silsilesi kapsamında dünya gözünde katil! yaptırmayan da FIA'dır (Ayrton). Anlayan anlar artık. 🙂

    Felipe, o düşündüklerini, düşünmediklerini dahi yapamaz açık yüreklilikle konuşamaz dahi. Bir süre sonra önceki herkes ne kadar konuşabildiyse o kadar söyleyebilir ancak. Buz dağının zirvesi….
    Felipe, grid de koltuk bulmak istiyorsa zaten senin zannettiğin şekilde konuşamaz o senin kastettiğin gibi bunu her yolla engelleyebilecek pozisyonda. Bunu da ancak inat ile Mclaren sağlayabilir, yapabilir (Şu ekonomik zayıflığı ile bile). Şuan Felipe için o da uygun görünmediğine göre benim için de öyle.
    Yani Kimi gibi umursamaz, sözünü sakınmaz bir adam her ne kadar profesyonellik dahilinde olağan bir durum sonucunda olan olaylar sonucunda birşeyler söylemediyse Felipe gibi bir Brezilya'lı bir yere kadar. Epey zaman sonra Rubens kadar ancak o da ucundan. Hatırlayacaksın Rubens'i konuşmaları üzerine nasıl da asmıştı ama dünya insanları. Delikanlılık yerinde ve zamanında yerse…. Yemez.
    🙂

  6. Massabest senin iyi biri olduğuna eminim,senin vurguladığın değerlere bende katılıyorum,
    Peki massa neden kendini bu kadar ezdiriyor?(öyle ise)
    senin massayı düşündüğün kadar o kendini düşünmüyorsa her şey ona mustahak
    Her neyse olan oldu sen gel bu Massa sevdasından vazgeç Formula 1 sevdasına devam et dostum.

  7. adamın yatağına kesik at başı mı atacaksınız çakma italyan mafyası? neyse ki raikkonen gibi dürüst bir pilotla anlaştınız da felipe'yi son dakikaya kadar kullanma fırsatını istemeyerek de olsa elinizin tersiyle itmiş oldunuz.

    raikkonen'in lotus'la anlaşma ihtimalinden korktukları ve bu nedenle bir an önce takıma katabilmek için anlaşmayı 7 yarış önceden açıklamak zorunda kaldılar. yoksa, massa ile anlaşmayacaklarını kalıbımı basarım son yarışın damalı bayrağına kadar açıklamayacak, son dakikaya kadar massa'yı kullanacak ve bir kenara fırlatıp atacaklardı. ama işler istedikleri gibi gitmedi bu konuda. şimdi de aba altından filan değil açık açık sopa gösteriyorlar akıllarınca.

    isim önemli değil, bu kadar eziyet edilmiş ve adam yerine konmamış hangi pilot olursa olsun, şu saatten sonra, öküz ölüp ortaklık bitmişse, çaksan laf dinlemez. laf dinlemediği gibi, aksine aksine hareket etmek için elinden geleni yapar. daha da bir şey yapamazsa, vurur duvara çeker kenara, niye kaza yaptın mı diyeceksiniz?

    kastettiğiniz şey zorla vites kutusu mührü kırmak, kers arızası yaptırmak, süspansiyonlarla oynamak gibi şeylerse eğer, tadını çıkarın. keyfiniz bilir, şerefinize kalmış. 7 yarış sonra böyle aşağılık hareketlere alet edecek bir pilot bulabilirseniz bize de haber verin.

    korkan, korkuturmuş monte.
    bence de korkmalısın bu saatten sonra. pimi çekilmiş bir pilota teslim ferrari koltuğu.
    ben olsam şu dakikadan tezi yok massa'ya tazminatını öder, takımla ilişiğini keserdim.

    ama yapamazsın.
    sezonun orta yerinde massa'nın açıklayacağı bir çok hile ve çirkeflikler, şampiyonada başınızın üstünden kaynar sular döker, bunlarla uğraşmaktan piste çıkacak vaktiniz kalmaz.
    cesaret edemezsin.
    bu nedenle elinden gelen tek şey, korkutmaya çalışmak.
    hepsi bu.

    unutmadan, bu hareketinizle felipe'ye bir başka motivasyon kaynağı daha vermiş oldunuz, teşekkürler. kendini bilemesi ve daha güçlü hazırlanması için bir başka sebep daha. savaş baltalarını gömdüğü yeri hatırlamasına yardımcı olacak bir şey daha. ve intikam duygusu.
    gelecek senenin provası..

  8. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Böyle yapıştırırlar. Biride laf dinlemeyecek demiş, dinlemese ne olur ?? Farklı bişey mi olacak. Önce antremanlarda yensin Alo'yu, sonra düşünürüz gerisini.

  9. Massayı Smedley ve frank williams kışkırtıyor. Büyük olasılıkla williamsla anlaştı ikisiki böyle bol keseden açıklamalar yapıyorlar. Belliydi zaten Frank williamsın ekürisi oldukları.

  10. Ferrari nin şu otokratik yönetimi beni takımdan soğuttu. Zaten bir kast sistemi almış başını gitmiş. Takımın şampiyona da iddiası olmasa bile kırılamaz bir 2. pilot anlayışı var. Kimi yi neden andılar onu da çözemedim kendi başlarını yakacaklar hem Alonso hem de Ferari takım içi rekabete gelemez. Ferrari takımı bunlar maksimum puanı toplar biz de şampiyon oluruz diye düşünüyorsa mantıklı. Ama birbirinden puan çalan takımın pilotlarının şampiyon olması çok zor.

  11. massa bence laf dinlemeyecek…almanya 2010 un intikamını (kendisinin en üzüldüğü an) almaya çalışacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir