Button: "Alonso Eskisi Gibi Rahat Hareket Edemeyecek"

yazar:

kategori:

Raikkonen 2014 yılı için Ferrari ile anlaşmaya varmıştı. Bu anlaşmanın ardından Ferrari gelecek sene iki dünya şampiyonu pilotla beraber yarışacak.

Button, Alonso’nun kendisi adına istenilen herşeyi yapması gereken bir ikinci pilotun yokluğuna alışması gerektiğini söylüyor.

Sky Sports’a konuşan 2009 dünya şampiyonu Jenson Button: “Alonso hızlı bir isim. Ancak takım emri söz konusu olduğunda Alonso’nun söylediklerini yapmasi gereken bir ikinci pilotla beraberdi. Buna alışmış durumdaydı. Kimi takıma katılıyor ve o Felipe’ye benzemez. Fernando’nun takım içerisinde eskisi gibi rahat hareket edebileceğini zannetmiyorum”

2010-2012 arası McLaren’de Lewis Hamilton ile beraber yarışan Jenson Button, İngiliz pilotla beraber takım için iyi bir atmosfer yarattıklarını söyledi.

“Takım için iyi bir atmosfer yaratmıştık. Bu kötü bir durum değildi. Aksine her ikimiz içinde iyi bir durumdu. Raikkonen ve Alonso içinde iyi olup olmayacağını zamanla göreceğiz”


Yorumlar

“Button: "Alonso Eskisi Gibi Rahat Hareket Edemeyecek"” için 30 yanıt

  1. Bir Ferrari taraftarı, ve Massa ve Raikkonen'i destekleyen biri olarak kesinlikle katılıyorum. Hamilton saf hız anlamında en iyisi.

  2. murat ergin avatarı

    su adama yapılan hakaretleri bir turlu anlayamıyorum altında ıyı arac varken cogunlukla takım arkadaslarını maglup etmıs, yanlıs hatrlamıyorsam 2004 ve 2005 te ferrarıye dıgerlerıne gore daha ıyı kafa tutmus bir pilot ve 2006 yılında sezonun ıkıncı yarısında en cok puan toplayan kısıdır kendısı. 2007 ve 2008 deki araçlarında gelısımı bırakan honda dırek 2009 a yonelms ve sahane bır arac tasarlams takım satılınca button sabırla durumu seyretmıs ve baska takıma gecmemıstır sezon sonunda hakettıgı sampiyonluga ulasmıstır hala difuzor sampiyonu diyenlerı anlayamıyorum honda muhendıslerı bunu basardıysa adam napıcak difuzoru sokun ben sampiyon olmak ıstemıyorummu diyecek biraz mantık arkadaslar , tamam en iyi pilot demiyorum ama gercekten saygıyı hakeden bir pilot kendisi

  3. Aynısını biz söyleyince fanatik oluyoruz, loser massa yok artık.

  4. sözü söyleyene bakmak lazım önce..

    kazanmaktan sıkıldım deyip 2.çeyrekte rubense takım emri adı altında baskı yapmayı kendine görev bilen jensondan bunları duymak..

    komik..

    yapma jenson yapma bunu.

  5. Şu Newey olmayınca bir görsek ki … kim kalıyor kim kayboluyor.

  6. raikkonen massa değil diyorlar iyi hoşta alonsoda grojean değil. Sonuç olarak gridde geçmesi gereken (mücadele olarak) 20 değil 21 pilot olucak çok çok fark yok bence. o kadar iyi pilot deniyor geçsin bir zahmet yani. Ama raikkonen takıma destek olmada sorun yapmaz. Alonsoda yapmamalı durum olduğunda. Sonuçta 2007 deki gibi ateşli olmaz, bir olgunluğu olmuştur. Bence bu işten ferrari karlı çıkar ki olması gerekende budur.

  7. f1 hafızası forumlardaki boş kavgalarda atılan boş laflardan ibaret olanlara 2007,2008 değil de 2004,2005 senelerindeki Honda'ya bakmalarını öneririm..

  8. Saf hız derişik halde ki hızdan 3 km/h daha fazladır. Tuzu bulunmaz mekruha kaçmaz alaşımı iyi olmaz göğe yükselmiş gibi olur. DRS açınca saflaşıyor mesela hız kısa sürdüğü için reaksiyonunu tamamlayamıyor.

  9. telemetri de olan değil driftbox da olan herhalde 😀

  10. bu saf hız ne ne demek çözemedim . ya hızlıdır ya değildir

  11. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Gridte Herkes Bizim Üzerimize Oynar Oldu. Gridin En İyi 2 Pilotunu Yanyana Getirince Herkes Akıl Oyunları Oynamaya Başladı 🙂 Hem Alonso Hem Kimi Çok Profesyoneller. Bu Oyunlara Cevabı Pistte Verecekler İnşallah 🙂

    Ayrıca Button Çok Mu İyide Konuşuyor 🙂 Aracımız Kötü Diye Alonso Rakibim Değil Diyen ve Rezil Olan Sensin, Brawn GP'den Önceki Hallerinide Biliriz Sayın Button 🙂

  12. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ferrari Taraftarı ve Alonso'yu Destekleyen Biri Olarak Söylüyorum Bunu 🙂 Hamilton Saf Hız Olarak Gridin En İyisi Bence 🙂

    Kimi ve Alonso İse Yetenekleri İle Arabayı Olanın Ötesine Taşıyor 🙂

  13. Saf hız açısından Kimi ile yarışacak pilot yok.

  14. arif çelik avatarı

    Alonso raikonene göre hızlı bir pilot,ancak ferrari içerisnde 2014 yılında Alonsoyu yıldırma politikası olacağını(bu durumu çok yönlü düşüneblirsiniz) ve 2015 de wetteli kadroya katacaklarını Alonun da kuvvetle muhtemel bu durumu kabullenmeyip maclerene gidebileceğini düşünüyorum.

  15. Gerçekten ilginç bir sene olacak. Ferrari aracı kötü olur da puan kovalarlarsa sorun olmaz da şampiyonluk kovalanırsa işler kızışır gibi.

  16. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu öylesine yazdım işte, kızmayın hemen. Bu ara önüne gelen pilot veya eski pilot veya ne olduğu bile unutulmuş kişiler, Alonso şöyle olacak böyle olacak diyip duruyor. Bunların aynılarını hem bu sitede hemde yine aşağı yuları aynı kişilerden Massa içinde duymuştuk. Massa şöyle ezecek, böyle gününü gösterecek vs.vs.. Ne oldu ???

    Hep tekrar ettiğim gibi, bece çok iyi anlaşacaklar, sezon baş eşit olacaklar, sonra arayı açana destek artacak.

  17. -bunu yazarken hiç aklına gelmedimi.rai sıralamalarda alonsodan daha iyi.
    -rai yarıştaki hızlı turlarda f1 tarihinde sadece 3 turla 2.sırda (38 tur ne alo ne vet yaklaşabilmiş dahi dahil) onuda kırar ve 2.olur.
    -rai ritmini buldumu zorlanmadan üst üste en hızlı turları atabilen bir pilot
    -rai hiçbir zaman 2.pilot olarak yarışmadı.yarışmazda bunuda aklınıza yazın bence
    -alo nun yanına ferrari rai yi alıyorsa şöyle etraflıca bir düşünmek lazım

  18. yamuluyorsam düzeltin;

    jenson button, kimi raikkonen ve lewis hamilton şimdiye kadar bu üç pilot bir şekilde şampiyon pilotlarla ve şampiyon olmasa da ama 2. pilot da olmayan çok sıkı pliotlarla takım arkadaşları oldular.

    yamulmuşum, ama alonso yarışmadı diyecektim gerçi ne kadar yarıştı sonuç ortada zira onun tarzı değildi bu, o hep birinci pilottu, zira fazla barınamadı sanırım mclarende. ben şimdi ne saçmalıyorum değil mi? bende bilmiyorum. ama şunu diyebilirim button alonsoya hakaret etmiş mi ? hayır. sadece son 3 sezondur olanları bizler gibi o da söylemiş, massa'nın 2ci pilot olduğu.button'un ama hazımsızlar hala gerçek bir şampiyon olmadığını, hatta honda ile ne kadar vasat olduğundan falan bahsetmiş. adama sorarlar, honda şampiyon olabilecek bir araç yapmış mı? yapmış ta button 15cilikten öteye mi gidememiş. ben şimdi alonso minardi ile şampiyon olamadı, bu mu büyük şampiyon desem nerenizle gülersiniz? zira ben sizin o yorumlarınıza nerelerimle gülüyorum bir bilseniz..

  19. ******* kaçıncı pilot acaba.
    😛

  20. Kimi takıma katılıyor ve o Felipe'ye benzemez.

    Bilmiyorum mesaj doğru yere gittimi 🙂

  21. Biraz fazla heyecanlı bir yorum olmuş. Kolay gelsin.

  22. pilotdaşlarım arkadaşlarım kardeşlerim dostlarım yahu herkes fikrini söylemekte özgür.demekki onada mikrofon uzatıp fikrini soruyorlarki oda cevap veriyor.yani hemen celallenmenin anlamı yok.seneye nasip olursa rekabeti izleyeceğiz.keşke eşit yarışsalar ama sanmıyorum.muhtemelen yine alonso kendini bir şekilde ön plana çıkarıp önceliği alacaktır diye tahmin ediyorum.buna sebep olarakta ferrari aracının rai yi birde yeni kurallarla zorlayacağını düşünüyorum.her ne kadar rai daha önce bir ferrari kullanmış olsada ilk yarışlar sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.onun için rainin buna sesini çıkarmayacağını tahmin ediyorum.tıpkı massada olduğu gibi.

  23. Şu 2007 de bir çaylağa yenilen Alonso mu? :))

    [ şunun bi damarına basayım 🙂 ]

  24. 2009'a kadar sen Massa kadarda değildin. Şampiyon olunca 1. pilot mu oldun yani? Vatandaşın Ross Brawn olmasa sen değil belki Barrichello şampiyon olacaktı. Senin Hondayla sonlarda yarıştığın günleri bu spor çok iyi hatırlar. İlk 15'e girme mücadelesi yapardın şiimdi çıkmış akıl hocalığı yapıyorsun. Nereden nereye işte. İnsanlar böyle.

  25. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Sonunda hak ettiler bu yorumu… sanırım böyle konusmak gerek…

  26. alonsonun büyüklüğü birilerinin fena canını yakıyo ortalığı zorla kızıştırmaya çalışıyo dengesiz tabi sen gerçek şampiyonlar arasında değilsin button efsane olamadın button 😉 bu açıklamalarından sonra alonsonun ne kadar büyük bir pilot olduğunu daha iyi anladım sen neymişsin be alonsom pist üstünde kimin canını yaktıysan hepsi pist dışında sana sallıyo herşeye herkese inat güzel bir sezon olcak 2 tane yarışmasını bilen pilotumuz var daha ne olsun rai ham alo gridde bunlar gibi pilotlarda olmasa meydan button gibilerine kalsa ne olurdu f1 in hali düşün bakalım raininde hamiltonunda 1 şampiyonluğu var ama seninde 1 şampiyonluğun yokmu var ama seni takan varmı yok bi düşün neden yok

  27. :)))))))))))

  28. Birşey mi dedin 🙂

  29. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alonso'nun yanında alayınız 2. plotsunuz…..

  30. Sky Sports'a konuşan 2009 dünya şampiyonu Jenson Button: "Alonso hızlı bir isim. Ancak takım emri söz konusu olduğunda Alonso'nun söylediklerini yapmasi gereken bir ikinci pilotla beraberdi. Buna alışmış durumdaydı. Kimi takıma katılıyor ve o Felipe'ye benzemez. Alonso takım içerisinde eskisi gibi rahat hareket edebileceğini zannetmiyorum"

    Adamsınız adam bu tarz açıklamalara devam arkanızdayım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir