Mclaren İçin Pilot Devamlılığı Öncelik Değil

yazar:

kategori:

Mclaren sürücüleri Jenson Button ve Sergio Perez’in henüz gelecek sene için anlaşması bulunmuyor ancak anlaşmaların yenilenmesinin formalite icabı olduğu söyleniyor.

Jonathan Neale “İstediğiniz şey yetenek ve yüksek performanstır. Geçmişte gerekli olması halinde organizasyonda ya da pilor kadrosunda işin tammalanması için değişiklik yapmaktan korkmadığımızı gösterdik.”

“Honda’nın dönecek olması nedeniyle gerçekten heyecanlıyız ve bu birlikteliğin başarılı olması için arka planda çok sıkı çalışıyoruz. Ancak aynı zamanda gelecek sene çok güçlü olacak Mercedes motoru için de sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Pilot söylentilerini değerlendiren Neale “Gerçekten bir açıklama zamanı gelene kadar pilot konusundaki söylentilere yorum yapmıyoruz.”

“Neler olduğuna açıklık getirmemiz çok uzun sürmez. Yılın bu dönemlerinde teknik ekip ya da pilotlar olsun herkes hakkında konuşulur.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bence Perez Şansı Hak Ediyor. Yeni Bir Takıma Geldi ve McLaren Alışıldığın Çok Uzağında 🙂 Gelecek Sezon Yine Kötü Olursa Gönderilir 🙂

  2. Perez'i gönderin, yeni yeteneklerin önünü açın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir