2009 Türkiye GP: Vettel İlk Çizgiden Kalkıyor, Button Kazanıyor


Yorumlar

  1. Erdim Şevket avatarı
    Erdim Şevket

    10.viraj çıkışı soldaki çim ama şu sıralar orası toz toprak…

  2. Araç kendi kendini sürmedi değil mi? Veya Rubens aynı araçla şampiyon olamadı. Jenson'ın Brawn ambargosu Vettel'inkinden daha fazla değildi. Hatta daha sezon ortasına gelmeden diğer araçlar gelişimde Brawn'ı yakalamışlardı bile. O kazandığı ilk 6 yarış şampiyonluğu getirdi. Tıpkı Vettel'in son 4 senedir yaptığı gibi. Ben de bay Vettel'i yetenekli ancak ne kadar şampiyon olursa olsun asla efsane olamayacak, eşit araçlarla diğerlerini mağlup edemeden asla kendini kanıtlayamayacak olarak görüyorum.

  3. Soldaki suni çime dikkatli bakarsanız (Webber in hizasında) bir koyuluk farkedeceksiniz. Antrenman seansında o bölümden bir parça yavaş yavaş deforme olup araçlara zarar verir hale gelmişti. En son massa çarpıp kontrayla aracı toparlamak zorunda kalınca seans durdurulmuştu. Kesmişler demek ki..
    Hatıralar sarmış dört bir yanımı..

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Vettel, ilk turun on birinci yada on ikinci virajında dışarıya taşmıştı. Button da, ilk turda aldığı liderliği yarış sonuna kadar götürmüştü.

    Yarış sonrası Brawn, Button için; -Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel yarışıydı. Gerektiği yerde hızlandı, gerektiği yerde yavaşladı, o harika bir sürücü.- demişti.

  5. ama button difüzör şampiyonu :/

    ağlama melis.

  6. Bay Jenson benim için tarihte Brawn GP piyangosuyla şampiyon olan ünlü bir pilottur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir