Vettel: "Bizim Kazanmamızdan Sıkılanlar Var Ancak Biz Sıkılmadık"

yazar:

kategori:

Son 3 senenin şampiyonu Vettel ve Red Bull oldu. Bu sene de büyük sürprizler olmazsa Vettel ve Red Bull şampiyon olacak gibi görünüyorlar.

Vettel “Tabi ki Red Bull’un kazanmasından sıkılan insanlar olabilir ancak biz sıkılmadık ve şu anda şampiyonluğun garanti olmadığını biliyoruz.”

“Buraya geldik. Güçlü bir paketimiz var ancak  podyumda ya da mümkün olursa kazanmak için sıkı çalışmamız lazım.”

“53 puan fark olduğunu bilmiyordum. Monza’dan öncesine göre daha fazla olduğunu biliyordum ancak evet, aradaki farka bakarak kendimi kaptırmak istemiyorum.” 

“Singapur’da kazanmak istiyorum. Bu pisti seviyorum. Sıralamalar çok önemli. cadde pistlerinde hep öyledir. Yarış da bekleyen bir maraton gibi ancak bu güzel bir mücadele.” dedi.

Vettel, Singapur’da Mercedes’in rekabetçi olmasını bekliyor.

Vettel “Mercedes güçlü olacaktır. Monza’da ne olduğunu bilmiyorum ancak Mercedes’in biraz geride olduğunu görmek şaşırtıcı oldu.”

“Bunun yanında Lewis ve Nico cadde pistlerinde oldukça güçlü oluyorlar. Lewis geçen sene burada çok rekabetçiydi. Yarış dışı kalmadan önce iyi mücadele ediyordu. Nico bu sene Monza’da kazandı ve güçlü olacaklardır.”

“Burada kazanmak istiyorum. Yarışa odaklanmak ve elimizdeki tek gece yarışından keyif almak istiyorum. Burada durum farklı. Uzun süredir burada değildik ancak çoktan normal bir gün gibi oldu.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: "Bizim Kazanmamızdan Sıkılanlar Var Ancak Biz Sıkılmadık"” için 18 yanıt

  1. webber uzun sürüşlerde Vettelden öndeydi bugün. İnşallah bir sorun çıkarmazlarda adam bu sezon yarış kazanarak veda eder.

  2. sebastian Vettel 2. hariç herkese 1 saniye taktı en az.

  3. Vettel 1.44'e indi tur rekorunu kırdı Alonsoya 1.5 saniye fark attı vay ben böyle işin.

  4. ne yazıkki gidişat aynen devam etmekte.

  5. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    İlk olarak ''Ben sıkılmadım '' değil ''Biz Sıkılmadık '' Demiş .

    İkinci olarak ''Sen motorsporlarının en teknolojik olan dalında sürekli kazanmaktan sıkılır mıydın ?'' diye sorarlar adama . Alonso'yu yendiği için sürekli ondan sıkılıyor olmayasınız ?

    Alonso sürekli kazansa (veya bir başkasının tuttuğu pilot ) o pilotu tutan taraftar hiç sıkılmazdı çünkü o tuttuğu pilot ve herkesi yeniyor dimi? Kim sevinmez ki ?

  6. Pist üzerinde yenebiliyorsanız yenin. Ayak oyunlarıyla Red Bull hegemonyasını bitirmek doğru değil. Tıpkı zamanında Ferrari'ye yapıldığı gibi.

  7. Alonso'nun kaprisleri ve takımın iş bilmezliğiyle bu pek kolay olmayacak.

  8. 2000 2004 yıllarında kuralları devamlı değiştirmeleri Michael Schumacher,in önünü kesmek içindi . ondada başarılı oldular . yoksa o yıllar kolay kolay bitmezdi

  9. Senin ağlamanla bizim gülmemize çok az kaldı. Tıpkı Ferrarinin 2000-2004'üünün bittiği gibi Red Bullunda 2010-2013'ü bitecek. Bu son gülüşleri tadını çıkart ve olabildiğince sataş biz Tifosilere.

  10. Vettele bayılıyorum onu çok seviyorum o yarış kazandıkça mutlu oluyorum hele bi de alonsoya fark attımı oh bi seviniyom varya 2010 ve 2012 de alonsoyu mağlup edince acayip sevindim

    2 sene önce kumda alonsoyu geçtiğinde bi çığlak atmışım varya

    daha çok yarış kazancaz ve bazılarının canını çok sıkcaz

    red bull hegomanyası vettel formula 1 den emekli olana kadar sürecek

    bizi asla yenemeyeceksiniz özelliklede ferrari ve alonso

  11. Bu haftasonu red bullun sezonun en büyük farkını alarak ilk 2 polde olmasını ve yarışıda 1-2 bitirmelerini beklemekteyim. Havanın görece soğuk olması ferrari ve veya lotusu geri planda bırakacak. Mercedes 3-4 olur, Buttn 5 olur Alonsoda burda şampiyonluğa veda eder.

  12. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alttan 2. paragrafın sonu.

  13. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Monza değil Monaco olacak sanırım.. 😉

  14. sen kazanınca millet sıkılmıştır doğru . alonso hamilton raikonen kazansaydı herkes sıkılmazdı

  15. Ahahaha bunu bir Ferrari taraftarının söylemesi de trajikomik olmuş 🙂

    Bkz:2000-2004

  16. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    sen egonu tatmin etmeye devam et 'ben sıkılmadımmış' ' şuna bu sporun ağzına ettim sıkılmadım' desen daha doğru olurdu

  17. böyle devam ederse f1 çekiciliğini kaybedecektir. uzun süre schumacher kazandığı için çoğu izleyici yarışları sıkılarak izliyordu, ya da çoğu zaman pist seçerek izliyorlardı. şimdi de aynısı oldu. yazık diyorum başka da bir şey demiyorum. hep aynı kişi şampiyon olacaksa, yarışmanın ne anlamı var ki.

  18. Kaza veya arıza olmazsa bir başka rahat galibiyet gelecektir.Zaten aksi bir durum da şampiyonayı bu saatten sonra etkilemez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir