Montezemolo, Takımı Hatalar Konusunda Uyarıyor

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Luca de Montezemolo, bu sezon şampiyonada rekabetin içinde yer almaları için, takımı ve pilotları ‘aptalca’ hatalara son vermeleri konusunda uyardı.

Takım ilk pit stopta Raikkonen’in lastiklerini değiştirmemiş ve olası bir galibiyeteen mahrum kalmışlardı.

Ayrıca Raikkonen ve Felipe Massa yarış içinde birçok kez spin attılar. Raikkonen dördüncü olmayı başarsa da Montezemolo hepsinin hatalarından dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.

"Umarım, 10 yıl içindeki 8. şampiyonluğumuzu kazanabiliriz. Eğer böyle aptalca şeyler yapmaya devam etmezsek bunu başaracağız.

"Tabii ki, dün gördüklerimden memnun değilim. Umarım bu bir ders olur. Adamlarımı tanıyorum, bundan eminim."

Montezemolo aynı zamanda Ferrari’nin bu sezon çok fazla iyi sonucu elinden kaçırdığını ve kalan yarışlar için hataya tahammül olmadığını söyledi.

"Sezonun ortasındayız ve şampiyonada lideriz. Ama çok fazla fırsat kaybettik. Bu yüzden sezonun ikinci yarısında artık kaybetmemeliyiz."


Yorumlar

  1. caner  demirkaya avatarı
    caner demirkaya

    patron kovsun domenicalli'yi

  2. Arkadaslar size katiliyorum Ferrari hatalar yapti, ancak sunu belirtmek isterim, Monaco`da yagmur bekleniyordu takimda bu yonde karar aldi ama yagmur gelmedi, Bu yaristada yagmur ciseleyip gececek dendi, takim buna gore hareket edip lastikleri degistirmedi fakat hava tahminleri yine tutmadi cok yagmur yagdi ve uzun surdu, yani aslinda yagmur biliyosunuz bir kumar, Ferrari bu kumari 2 kez kaybetti, artik FIA`nin kandirmacasimidir bilinmez 🙂 saka bi yana olacak boyle seyler, bunlar telafisi imkansiz hatalar degil, sonucta 2 pilotumuzda 48 puanla lider, takimlarda lideriz, en kotu gunumuz boyle olsun 🙂

  3. yorumlarda en mantıklısı bülent arkadaşın ve kesinlikle haklı montezemolo'nun raikkonen sevdası yüzünden takım çok hata yapıyor artık. schumi ve ross brawn varken herkesin kıskanarak baktığı bir takımdı ferrari ama schumi ve ross brawn gittikten sonra herşey değişti. raikkonen schumi kadar iyi bir pilot değil domonicali ise ross brawn ve john tohd kadar iyi değil.

  4. Schumacher, Todt, Brawn gibi adamlar senin yüzünden gitti. Takımı italyanlaştırmaya çalışıyorsun. Son yarışta eski adamın Brawn bak Honda'yı podyuma çıkarttı. Aptalca hataları sen yapmasaydın takımda yapmazdı Montezomolo. Umarım bu hataların takımın başına daha kötü felaketler açmaz..

  5. kimi ile alonso olmaz bence arada olan ferrariye olur.ferrari mclarenden ders aldıysa yapmaz böyle bişey.alonso mclarene gittiğinde kimi o takımdan ayrıldı.geçen seneki alonso-hamilton ikilisi gibi alonso-kimi ikilisininde tutacağını zannetmiyorum.alonso çok iyi bir pilot ama takımda ayrıcalık isticektir ve de kimi! olmass bi koltuğa iki karpuz sığmazz….

  6. ogun savaş avatarı

    Bir Maccacı olarak Alonsonun ferrariye gitmesini isterim Rai ve Alonso nasıl anlaşcaklar die 😀

  7. pilot değiştirmesi gerek bu adamın ferrarinin ilacı alonso olur ancak

  8. alonso gibi bir pilotu al yanına mesela sen gör şumayer dönemi başlar haa

  9. bencede artık hata limitini doldurduk, yeter…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir