Lauda: "Ferrari Raikkonen'i Alarak En İyisini Yaptı"

yazar:

kategori:

CNN’e konuşan Lauda “Luca di Montezemolo doğru karar verdi çünkü Ferrari 4 senedir şampiyonada Red Bull’un gerisinde ve bu durum onu mutlu etmiyor.” dedi.

Lauda, Raikkonen’in takıma gelecek olmasının takımın yıldız pilotu Fernando Alonso’yu şimdiden tetikleyeceğini düşünüyor.

Lauda “Alonso Raikkonen’in gelişinden rahatsız olduysa, Kimi daha takıma gelmemesine rağmen Singapur’da bile daha hızlı olacaktır.” dedi.

Bu arada Toro Rosso’nun Takım Patronu Franz Tost, Raikkonen’in yaklaşımı ve yaşına rağmen üst düzey bir koltuğu hak ettiğini söyledi.

Tost “O içkiyi bile diğerlerinden daha hızlı içiyor.”

“Boş günlerinde ne yaptığı önemli değil. Açık bir şekilde sıkı çalışıyor çünkü fiziksel açıdan mükemmel durumda. Boynuna bakın, boğa gibi.”

“Bu şişeden gelmiyor, başka çalışmalarla geliyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Valla ben bugüne kadar hiç %100 tutarlı bir çeviri görmedim zaten. Elbetteki hatalı olan kısımlar var. Mesela bir sıra arkasındaki için en arkadaki diye çeviri yapmışlar. Aslında çevirileri bir F1 izleyicisi yapsa eminim ki nerede ne kullanması gerekiğini daha iyi bilirdi 🙂

  2. Altyazılar tutarlı mı? Ben altyazılı fragmanda 5-6 bariz hata yakalamıştım. Neyse ki altyazılı, yoksa o çeviriyle izlenmez heralde.

  3. Valla bugüne kadar Lauda'yı hiç sevmemiştim. Bugün resmen bir filmle fikrim değişti izlemeyen
    arkadaşlar Rush'ı kesinlikle izlemeliler bence.
    Filmden anladığım kadarıyla da şu James Hunt'la Kimi harbiden benzer iki pilot. Yani aslında şöyle ki hani dünya şampiyonluğu hakkında…
    Kimi konusuna gelince. Kimi ilk Formula 1 aracı kullandığı günden beri herkesin gözdesi olan nadir pilotlardan. Bu pistte yarışmaması için dahi para ödenen ender pilotlardan birisi. Ferrari yaptığı yanlıştan geçte olsa dönmeyi bildi.
    Pist dışında nasıl bir insan olduğu kimseyi ilgilendirmez bence. Alkol bize hep kötü olarak gösterilse de içmeyi bilen adama alkol çok iyi gelir istediği kadar tüketsin. He arada fazla kaçırıp rezil olunabilir yatta düştüğü gibi ama sonuçta alkol insanı rahatlatıyor bence…
    Kimi'nin takıma çok büyük fayda sağlayacağı kesin bence her anlamda. Alonso şu andan daha çok zorlayacaktır. Rekabetin ne demek olduğunu ve Lauda'nın aslında nasıl bir şampiyon olduğunu ben bugün filmde anladım. He bir filmle ne anlaşılabilir derseniz de öyle bir kazadan sonra rakibinizin puan toplaması karşısında dayanamayıp o koltuğa dönmek bence inanılmaz bir olay. O yüzden bence Formula 1 gibi bir sporda her zaman çok güçlü rakiplere ihtiyacınız var gerçekten çok güçlü rakiplere işte ancak o zaman sıradan insanlardan ayrılıp gerçekten inanılmaz insan statüsüne ulaşılıyor çünkü…

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bahsettiğim fotoğrafı sen mi paylaşmıştın? Öyle hatırlıyorum sanki.
    Ya sen, yada Avanti. İkinizden birisiydi galiba. 🙂

  5. f1 den anlayan gerçek adamlar konuşunca böyle oluyor 😉

    lauda yı olur olmaz yerde konuşmasını eleştirebilirsiniz ama yarış zekası ve yarışçılığı konusunda eleştiremezsiniz. çünkü gerçekten iyi bir pilot. yaptığı yoruma katılıyorum.

  6. Raikkonene dikkat etmedim ama alonsonunki cirkin duracak kadar kalin 😀

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Boş günlerinde ne yaptığı önemli değil. Açık bir şekilde sıkı çalışıyor çünkü fiziksel açıdan mükemmel durumda. Boynuna bakın, boğa gibi."

    Raikkonen ve Alonso'nun ensesi hem fiziki olarak, hemde güç bakımından gerçekten kalın. :)))

    Öncelerde burada bir arkadaş, Alonso'nun boyun kaslarının çok belirgin olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı.
    Raikkonen'in ise boynunun biraz fazla kalın olması vücut iriliğine de bağlı. Tabi yaptığı egzersizlerinde faydası büyük.

  8. emiko emiko avatarı

    yorum süper

  9. tost dan son yıllarda duydugum en iyi yorum gelmiş 😀

  10. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Güzel hoş konuşmuşta 🙂 Rai nin boynu, deli gibi spor yapmasından dolayı kalın değil, eskiye göre kilo aldı ve normalde de bıraz kalın olan ensesi daha da kalınlaştı 🙂 e tabi boyunlarını 3g kuvvetine hazırlamak için yaptığı egzersizlerinde etkisi muhakkak…

  11. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Lauda Olumlu Konuştuğuna Göre Seneye Kanser Olmaya Hazırlanabiliriz 🙂

  12. Franz Tost:
    "O içkiyi bile diğerlerinden daha hızlı içiyor."

    Ahahaha, kopardi beni 🙂

    Dipnot: "Boynuna bakın, boğa gibi."
    Bu da Raikkonen calismaz diyenlere gelsin 😉

  13. sabah sabah ne güldüm yaaa :)))))) o içkiyi bile diğerlereinden hızlı içiyor doğru podyuma çıkar çıkmaz şişenin dibine vuruyo :)))

  14. kimi ferrari için en iyi tercih ama diaz için aynı şeyleri söyleyemeyiz

  15. onur taskın avatarı

    değerlendirmeye bakın hele. durumu özetliyor. on numara yorum.
    herkesin yapmak isteyipte yapamadığı iş olan , kalıpları kırma işini yaparak, herkesin ortak görüşü olan saygıyı hakediyor rai , demek istiyor adam. doğru söze ne denir sadece eyvallah.
    bu yönüyle tüm otoriteler sıra dışı bir saygı duymakta bu soğuk adama.
    bence de özgür bir birey olan sporcular , yaptıkları işi özgürce yapabilmeli, ayrıca birer insan olarak özel yaşantılarının olabileceği unutulmamalı. özetle , işlerini düzgün yapıp yapmadığıyla uğraşılmalı. gerisine karışılmamalı. kimi ye 2014 ferrari ile tüm yarışlarında üstün başarılar. bu sıradışı ve de hızlı pilotu ne yapıp etmeli f1 de yarıştırmaya devam ettirmeli yöneticiler. belki bir daha böyle bir kişilik göremeyebiliriz. saygılar…

  16. 1 ay öncede Raikonen Ferrariyş karıştırır diyordu. Bu adam insanı gülümsetiyor ya. O içkiyi bile diğerlerinden daha hızlı içiyor diyor gelde kahkaha atma. Boynuna bakın boğa gibim öküz gibim bişey işte ☺ ☻ ☺

  17. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Kimin için en iyisini yaptı? Kendileri için mi sizin için mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir