Lotus Uzun Dingilli Araçla Kore'de Yarışmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Raikkonen yeni aracı Monza’da antrenmanlarda denemişti. Yapılan analizlerin ardından yeni aracın yeteri kadar güçlü olmadığı anlaşılmış ve orada eski araçla devam edilmişti.

Ancak Monza’dan sonra fabrikada yapılan analizlerde Lotus, yeni aracın daha güçlü olduğundan emin oldu. Sonuç olarak Kore’de hem Raikkonen hem de Romain Grosjean uzun dingilli aracı kullanacak.

Takım, mevcut aracıyla Singapur’da iyi sonuç almayı umduğu için yeni ayarlarla bu şansını kötüye kullanmak istemedi ve yeni aracı getirmedi.


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hahahaha!
    Geçen senede DDRS sistemini denediler, ama kullanmadılar. Ha bugün, ha yarın derken sezon bitti ve ertesi sezonda yasaklandı.
    Bu uzun dingilli araç da öyle olmaz inşallah. Yazık. Hem bütçemiz yok diyorlar, hem de kullanmayacakları bir sistemi geliştirmeye devam ediyorlar.

  2. Ortalama bir Lotus takımı, yarattıgı güncellemeleri ancak 20 yarış sonra kullanabilmektedir.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    kızmayın ama lotus kadar bu güncellemeleri rafa kaldırıp tekrar indiren yoktur..Hele o DDRS hiç girmeyim o konuya kaç sene oldu unuttum bu kadar zamanda yapılamıyorsa uğraşmanın anlamı yok sonra Mercedes gibi olursun lastikleri çözecem diye 2-3 senedir diğer alanlarda gelişemiyorduk gibi bu sene %80 lastik sorununu çözdük gibi diğer alanlarda çok iyi geliştik.Bence Lotus teknik adamların gitmesiyle çok kan kaybetcek gibi belki 2014'te değil ama 2015'te olabilir 2014 aracı temeli çoktan atıldı neyse hayırlısı diyelim ama uzun dingil genelde avantaj sağlar ama bi yere kadar inşallah düzgün çalıştırırlar 🙂

  4. haklısın kaybetcek bişey yoktu yanlış yaptılar

  5. Monza'da kullanilmamasi sacmalikti Kimi'nin hosuna gitmedi belki ama belki Grosjean'da ise yarayacakti bilemeyiz bunu denemekten ne zarar gelecekti ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir