Alonso, Mclaren'e Dönüşle İlgilenmiyor

yazar:

kategori:

Mclaren’in gelecek sene için Perez’in yerine Alonso’yu istediği yönündeki haberler ayyuka çıkarken Alonso böyle bir ihtimali kabul etmedi.

Alonso ayrıca eski takımında 2007 senesinde yaşadıklarının geride kaldığını, o dönemde takımın felsefesi yüzünden şampiyonluğu kaçırdıklarını söyledi.

Alonso ayrıca, Ron Dennis’in takım patronluğundan ayrılmasının takıma karşı olan olumsuz hislerin gitmesini sağladığını işaret etti.

Alonso “Her sene tüm takım patronlarının, özellikle de Mclaren’in yaptığım işe ve bana saygı duyduklarını duymak hoş bir şey.”

“2007’de orada çok fazla sorun yaşadığımız yönünde çok fazla söylenti vardı ancak her zaman kimseyle bir sorunum olmadığını, yaşananların takımın felsefesi ve şu anda orada olmayan bir kişinin etkisiyle olduğunu söyledim.”

“Bu tür yorumları duymak güzel ancak dönme eğilimim yok. Ferrari’de 3 senem daha var ve anlaşmayı uzatabilirsek daha fazlasını istiyorum. Benim umudum böyle.” dedi.

Alonso, gelecek sene için Raikkonen’in gelmesi konusunda takımı zorladığını söyledi.

Alonso “Bu karar için çok zorladım ve sonunda Kimi’yi aldılar.”

“Felipe ile 4 harika enem oldu ve takım Felipe’yi değiştirme kararı alınca piyasadaki en iyi seçenek Kimi’ydi.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Mclaren'e Dönüşle İlgilenmiyor” için 5 yanıt

  1. Ne demesini bekliyorsunuz ki?

  2. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    hem takımı zorladım kimi için diyo hemde
    massa kalsın istiyorum diyordu
    alonso yalanı bırak artık lütfen

  3. Alonso ayrıca, Ron Dennis'in takım patronluğundan ayrılmasının takıma karşı olan olumsuz hislerin gitmesini sağladığını işaret etti.

    alonso ile aynı düşüncelere sahibiz.ronun olmadığı bir mclarende tekrardan bir alonso lewis beraberliği her zaman ilgi çekici olacaktır.

    "2007'de orada çok fazla sorun yaşadığımız yönünde çok fazla söylenti vardı ancak her zaman kimseyle bir sorunum olmadığını, yaşananların takımın felsefesi ve şu anda orada olmayan bir kişinin etkisiyle olduğunu söyledim."

    ve alonso taraftarlarının her zaman söylediği şey.alonsonun sadece ron ile sorunu vardı diğerleriyle değil.

  4. konu dışı olacak sanırım haber fotosu hariç ama, bu adamın pilotajına hiç bir sözüm yok, bariz belli bir yetenek. lakin gel gelelim adamın suratında meymenet yok la, valla yok billa yok.

  5. körelmeye başlayan yırtıcılığının ortaya çıkması için kimi iyi oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir