Boullier Kimi'nin Söylediklerinden Hoşnut Değil

yazar:

kategori:

Perşembe günkü basın toplantısında Fin pilot takımdan ayrılmak istemesinin sebeplerinden birisinin maaşını alamaması olduğunu söylemişti.

Lotus takım patronu Eric Boullier Raikkonen’in bu açıklamaları hakkında konuştu.

“Bu elbette kötü bir mesaj, fakat bunu neden basın karşısında söylediğine anlam veremiyorum.”

“Belki diğer takımların uyanarak masrafları kısmaya yönelmelerini sağlamaya çalışıyordur.”

“Üreticilerin olduğu zamanda her şey çok fazlaydı, fakat bugünün Formula 1’inde özel bir takım olmak çok zor ve ortaklarınıza güvenmek zorundasınız.”

“Hiçbir şeyi saklamadık, yeni yatırımcılar getirmeye çalışıyoruz ve bazı yeni sponsorluklarda son aşamadayız.”

“Ancak bu demecin zamanlaması padok dışı için doğru değil. Bu yıl çalışanlarımıza ve tedarikçilerimize ödeme yapmaya konsantre olduğumuz doğru, ve dğer yandan da gelişim oranını korumaya çalışıyoruz.”

“Kimi’nin bazı ödemelerini ertelediğimiz doğru. Dürüst olmak gerekirse geçtiğimiz yıl da böyle olmuştu, ancak yılın sonunda her şey eksiksiz olarak tamamlanmıştı.”

“Yani bu doğru olmasına rağmen iyi bir mesaj değil, ancak gerçekle yüzleşmek isteyenler için gerçeğin bu olduğunu kabul etmek durumundayız.”


Yorumlar

“Boullier Kimi'nin Söylediklerinden Hoşnut Değil” için 21 yanıt

  1. Hem adama iki sene parasını geç öde hemde niye söylüyor de 😛 Kimi ne yapmak isterse yapar, ne söylemek isterse söyler, sırf bu yüzden bu adamı tutuyorum, koçum Kimi!

  2. iyikide brakıp gitti rai iyi sonuçlar alıca bişey sandınız lotusu rai yokken hiç siniz

  3. Yakup ERCAN avatarı

    hay Allah ulan kimi ne adamsın, kimi işte 🙂

  4. hakanım helal olsun ilk defa kimiyi eleştirirken görüyorum seni.

  5. ulen memo sabah sabah güldürdün beni allahta seni güldürsün:)

  6. yüzde 1500 haklısın dostum.

  7. birader sen manisalımısın yoksa muğlamı 😀

  8. çok büyütülecek bir şey değil tabi de söylemeseydi daha iyi olabilirdi Lotus açısından, sonuçta Lotus'a vefa borcu gibi düşünüp bazı şeyleri içinde tutabilirdi diyeceğim ama öte yandan gerçekten paradan dolayı takımı değiştirdiyse gelen sorulara yalan cevap vermiş olacaktı, biraz açık sözlülük bazen iyidir. Lotus'da 3 senedir kullanmayı beceremediği DDRS geliştireceğine adamın parasını ödeselerdi azcık 😛

    ve eninde sonunda Kimi o parayı alacak 🙂 kontrat söz konusu, e acil paraya ihtiyacı da yok zaten orası kesin, fakat şey düşünmüştür, maaşımı ödeyemiyorlarsa F1'de kalamayabilirler bile… e adam haklı bir yandan…

  9. sınan matias avatarı
    sınan matias

    sago…

  10. laf sokma kardeşim sana ne kiminin parasını alıp almamasından adam haklı mı haklı sen parasız çalışırmısın.sonra yok şöyle yok böyle.

  11. bu durum boullier in suçu değil.
    kimi nin de suçu değil.

    takım yatırımcısının çözmesi gereken bir sorun. etkilenen taraflar ise pilotlar, teknik ekip, ar-ge deparmanı.

    sonuç olarak, elden kaçan mühendisler, bir dünya şampiyonu pilot ve istikrar. doğal olarak da şampiyonluk…

    bunları dile getirmek suç değil. kimi nin açıklamasını yanlış bulmuyorum. boullier sponsorluk öncesi bu durumun dile getirilmesi yatırımcıları ürkütür düşüncesiyle yaklaşmış olaya.

  12. her söylediğimiz doğru olmalıdır. fakat her doğruyu heryerde söylemek doğru değildir.

    bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi…
    şık olmadı kimi…

  13. lotus,un yapacağı iş raikonen,nin lotus,tan ayrıldığına pişman etmek . bunu yapacak kişi hulkenberg,dir hulkenberg lotus,la rahatlıkla şampiyonluğa oynar . hulkenberg,i istemeyenlere hulk,un verecek bir cevabı olur bu vesileyle

  14. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Kimiye değil, onun bazı taraftarlarına sokuyorum lafı. Alonso hakkında binbir türlü terbiyesiliği yapanlar aslında Alonso'ya değil onun burdaki fanlarına hakaret ediyor. Acizliklerini belkide öyle tatmin ediyorlar bilemem. Alonso burda yazanları okumadığına göre, böylesi aşalayıcı yorumlarda haliyen aslında Alonso'ya değil gıyabında bizlere yapılıyor. Aynen iade ediyorum.

  15.  hatem öktem avatarı
    hatem öktem

    Eeee yüzleşeceksin o zaman boullier efendi. Adam size anlatti zaman da verdi icraat yok madem öyle para almadan sen yönet takimi veya aracı sen kullan görelim.

  16. kimi en iyi yaptığı işi yaptı yani kaçtı . para kısmı hikaye

  17. Konu disi:

    Sevgili adminler, ios 7 yukledikten sonra anasayfa da cikan facebook popup i kapatamiyoruz, dolayisiyla anasayfanin buyuk bolumunu goremiyoruz, ona bir el atabilirmisiniz? Mesela KAPAT butonunu yukariya alsaniz isimizi gorur 🙂

    Sevgiler, Saygilar..

  18. Hz. Kaza Aleyhiselam Grosjean bile 1 gün çıkıp Yaptığım kazalardan sonra maaşımdan kesiyorlar, Maaşımın 1/3'ünü alabiliyorum demedi. Utan Raikkonen utan. Bu takım sana güvendi, risk aldı tekrar f1'e döndürdü. Böyle mi olacaktı? Şıracı, Bozacı, pekmezci, şarapçı, biracı. paracı Raikkonen seni. ☺ ☺ Sanki paa alıp inşaat sektörüne gireceksin gidip kış boyu kafa çekeceksin işte. Boynunda boğa gibim, öküz gibim sanki pehlivan gibim olmuş zaten git canım git. Erik Bilyeler in moralini bozma daha misket oynayacağızz taso oynayacağız, ütüp ütüp ütüleceğiz.

  19. kimi bilinmeyene bişey söylemiyoki.lotusun para sıkınıtısından herkesin haberi var zaten.

  20. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    neden kimiye laf sokuyorsun ikide bir anlamış değilim

  21. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şunu Alo yapsa, ne karakteri kalırdı ne sülalesi.. Kimi yapınca karakter abidesi oluyor işte..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir