Ferrari Gerilediğini Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Belçika ve İtalya’da ikinci olmayı başaran Ferrari, Singapur’da ilk gün sıkıntı yaşadı.

Resta “Fernando haklı. Mercedes ve Lotus’un öne geçmesini bekliyorduk ve bu oldu. Mclaren de biraz öne geçti.”

“MAcaristan ve Almanya’ya kıyasla farklar biraz daha büyük.”

“Bugün araçtan maksimumu çıkarmadık ve lastikler konusunda yapmamız gerekenler var. Ayrıca aracın dengesi için doğru ayarları bulmalıyız.” dedi.

Yeni ön kanat ve difüzör güncellemelerini değerlendiren Resta “Verileri inceleyip, araca getirdiğimiz parçaların olumlu olup olmadığına bakmalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari Gerilediğini Kabul Ediyor” için 11 yanıt

  1. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Aynen dostum sana katılmamak elde değil, Ferrari italyan teknik çalışanları bırakmalı ve daha iş becerebilen ingiliz çalışanlar yada bir başka iş yapabilecek isime ihtiyacı var Adrian newey 2014 de sönermi bilemem ama Ferrari 2007 den beri şampiyonluğa aç bir isim ve ferrari başkanı hala bunu anlamış değil tamam takım 2 kere şamp kaçırdı ama sonuçta bir şeyleri değiştirmek sana çokmu zor geliyor bizler fanlar olarak kırmızıları geride görmekten sıkıldık artık!!!

  2. usta fernandoya 40 milyon verirse heralde bişiler olur Acık Az verin 😀

  3. Lan 10 yıllık Rebull buluyor siz 100 Yıllık takım bulamıyonuz tünelinizi .. 😀

  4. Bence bu hafta bişeyleri boykot edip yarışa çıkmasınlar daha mantıklı.

  5. Muammer UYAR avatarı

    Ben 2014 ten de umudumu kestim arkadaş. Eğer rüzgar tüneli hala bozuksa ki öyle görünüyor rory bryne ın aracıda işe yaramaz. Sen rt verilerini pistte doğrulayamıyorsan nasıl gelişecek o araç ?

  6. Ferrariye bir tünel buldum dostlar. Bolu dağı tünelinde çalışmak üzere 5+1 yıl anlaştık.

  7. Bu yoruma şapka çıkarırım…

  8. ferrari team avatarı

    Singapudan çıkacak sonuçları söyliyim , yahmin etmek hiçte zor değil.Massa 12 veya 13. Alonso 4 veya 5 nci. Yatağınızda rahatça uyuyun sizde..nasıl mühendis siniz , ne okul okudunuz anlamıyorum ki?

  9. ferrari team avatarı

    Artık küfür ettirmeye başlıcaklar ,bir kerede getirdiğimiz güncellemeler çalıştı şeklinde konusun ya.Koskoca Ferrari , bir tüneli yapamadı.2 senedir tünel bahanesine sığınıyorsunuz.Yeter artıkk,yapamıyorsanız bu işi beceremiyorsanız gidin , yapabilen kişiler gelsin..Yeter artık yaa valla yeter..

  10. bide pişkin pişkin söylüyorlar ya adamı deli ediyorlar

  11. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Adamlar kendilerinin değilde başkalarının öne geçeceğini tahmin ediyormuş. Bu nasıl takımdır ben anlamadım. Parası olmayan Lotus falan olsa anlayacam ki onlar bile daha iyi durumda. Sen diğerlerinin öne geçeceğini bile bile neden adam gibi güncelleme getirip karşılık vermiyorsunda böyle saçma bir açıklama yapıyorsun..

    Yahu millet teknolojide çağ atladı, bunlar hala ön kanata 2cm lik flap eklemekten vazgeçmedi arkadaş. Hala 5 sene evvelki kanat. Evirip çevirip, 1-2 delik açıp takıyorlar araca. Yahu biraz agresif olsanıza. Adamlar neler geliştiriyor, hiç mi demiyorsunuz bizde bir denesek mi diye. Mersedes in RBR nin kanata bakıyorum, ilk aero kurallar çıktığınan beri 40 tane evrim geçirdi. Ferrari hala 2009 da kanat. 2 çizik eksik fazla. 5 senedir anlayamadılar o kanatın bir getirisi olmadığını.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir