Raikkonen Sırt Ağrısı Sarhoşluktan Kaynaklanıyor Olabilir

yazar:

kategori:

Olayın Fin pilotun Lotus’tan ‘ödeme alamadığı için’ ayrılıp Ferrari’ye geçeceği haberinden sonraki ilk yarışında patlaması bu söylentiyi güçlendiriyor.

Padoktaki genel kanı Kimi’nin hastalığının Spa’daki Perşembe günü basın toplantısına katılamamasına neden olanla aynı şey olduğu.

Raikkonen sıralamaları takım arkadaşı Grosjean’ın 10 sıra arkasında 13. olarak bitirdi ve bunun sebebi olarak sırtındaki ağrı gösterildi.

Kaynaklara göre Kimi’nin ciddi bir sırt ağrısı var.

Resmi hikaye 2001’deki Magny-Cours kazasından bahsediyor, ancak gerçek böyle olmayabilir.

Raikkonen’in önceki gece bir merdivende tökezlediği söyleniyor.

Bir Lotus çalışanı ise detay vermeden ‘bir kaza olduğunu’ söyledi.


Yorumlar

  1. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    🙂 Burda bi kaç ay önce bi haber çıkmıştı ismini hatırlamıyorum bir bayan pilot vettelin vücudunu görünce,''o kadar da fiziksel güce ihtiyaç yok'' deyip f1 e girebilmek için cesaretlenmiş. Fiziksel güç fiziksel güç diye abartmayalım diye verdim bu örneği. ama senın yoruma da baya güldüm:)

  2. osman erener avatarı

    ulan "olabilir" diye haber mi olur? ayıp bir kere..o zaman "vettel doping kullanıyor olabilir" haberi de çıksın yani..sonuçta ihtimal var..

  3. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    ben teşekkür ederim kardeş, kimi gerçekten hatalı olsa laf sokarım zaten ama bence bu konuda haklı ha sen haksız dersen, fikirler insanlara ait bir şey diyemem ,bence kötü oldu ,ferrari ye ilk gidişindede böyle haberler çıkıyordu ,çekememezlikmi ,yada hazır haber diyemi bilmiyorum ,haber zamanları uyuşmuyor o sebeple enteresan ,

    zaten podyumda içki patlatılan bir organizasyonda kime içme denirki ?

  4. Alkolün doğru miktarı stresi ve baskıyı azaltır ve daha sağlıklı düşünmeye ve çalışmaya yardımcı olur. Arkadaş bundan bahsetmiş.

    Ondan fazlası keyfe girer zaten. Merdivenden düşecek kadar içtiyseniz zaten işi berbat etmişsiniz demektir.

    Ben de uzun yola çıkmadan önce çok az içerim. Çok daha dikkatli olmamı sağlıyor ve odaklanmama yardımcı oluyor.

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton
    Komik çocuk seni.

    ? İçince böyle oluyor demi?

  6. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    şimdi açıklaman tam olmuş yorumda :d vettel in vücudu çok iyide kadınlar hevesinden girmek istiyor gibi olmuştu düzeltmişsin :d

  7. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Bence kendini kobay olarak kullanma. En iyisi bu konuyla ilgili bir kitap al oku ve zararlarını öğren.

  8. Ayrıca keşke maddi durumu şampiyonluk için yeterli olsaydı da Kimi Lotus'ta kalsaydı. Ama şu anki Lotus sezon başında 1 saniye avantajla başlasa da malesef ki sezon sonuna kadar o farkı yarı yarıya bilre koruyamıyor. Geçen sezondan beri denenip kullanılmayan sistemler yüzünden oluşan hayal kırıklığı bile insanı başka takıma kaçmata sevk eder yahu. Düşünsenize siz haftasonuna günlerdir hazırlanan parçayla geliyorsunuz ama neymiş olmamış tamam sonraki hafta da deniyoruz gene olmamış ama bi sonraki hafta terar deniyoruz sonuç yine hüsran. Bu durum bile pilotun hevesini kırar bence hergün size daha çok yakışacak bir elbise deniyorsunuz fakat ya boyu kısa ya eni dar şöyleydi böyleydi derken zaten o elbisenin modası geçip gidiyor. Lotus'un bu duruma dbir çare bulması lazım bence 2 sezondur kullanılmayan parçalarla HRT 3 sezon daha yarışırdı nerdeyse bee.

  9. Kardeş ben her sabah ve gece uyumadan önce ve uyandıktan sonra içerim. Ne bir zararını gördüm nede bana br sorun yaşattı ama doktorların uykusuzluğuma bulamadığı çareyi alkolde bulabiliyorum. Içmeyi bilmeyene zararlı ama içmeyi bilene emin ol kahve kadar bile zarar vermez alkol.
    Komik çocuk seni.

  10. Eyvallah kardeşim Teşekkürler.

  11. Aynen ortak zaten sorunda yok ortak Lopez hayal kırıklığı yaşıyorum dedi 2012 sezonunun sonunda olduğu gibi ücretini alacak dedi Kimi ne yaptı basının önünde para için ayrıldım dedi. Ama yedi yarışa çıkacağım dedi hukuksal olarak bir girişimde bulunmayacağım dedi. Çünkü ortada bir sorun yok.

  12. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    sen olayı anlamadın herlade daha. vettelin vücudunun guclu olmadıgını gören bayan pilotlar biz de f1 aracı surebılırız dusuncesıne kapıldılar. Vetttele hayranlıklarından gelmek istemiyorlar zaten f1 e. anladın?

  13. Kimi'yi falan boşver ama kendi sağlığın için azalt bence alkolü 🙂 kendi tercihin tabi saygı duyarım ama benimki dostça tavsiye 🙂

  14. alkol ile ilgili paragrafı çıkartırsak güzel yazı. alkol yararlıdır söylemine katılmak mümkün değil. keyif alabilirsin ama yararlı olduğunu söylemek gerçekçi değil.

  15. Yahu bunun formla ilgisi ne arkadaş? Içiyorsa içiyor bugüne kadar kazanırken başarılıyken de içiyor. Ne biçim adamlarsınız yahu tüm sezon araçtan tam performans al sonra 1 yarış haftasonu işler kötü gitsin hemen gördük 0.3 ü hayret bişey ya gerçekten yazık. Alonso sanki her yarış sürekli %100 başarılı oluyor. Her zaman söylüyorum Alonso da kendisine yeteri kadar bakamıyor. Vettel sezon sonuna doğru Alonso'dan daha formda oluyor bence bugüne kadar hemen her sezon da Alonso'nun sezn sonuna doğru performansı öyle abartılıp dağlar kadar olmasa da bir nebze olsun düşer bence. Bu benim görüşüm belki de sezon başında %120 sini veriyor sonra %100 de sabitliyor ama sonuçta sezon içinde eski yönde değişimi oluyor bence.
    Ferrari'ye gelecek ya içkiye tövbe etmeli adam namaza başlayıp dindar olmalı sonra sakal bırakıp öyle dolanmalı gridde…

  16. Kesinlikle ortak 3m euro dedigin para griddeki takimlar icin cerez parasi bunu odemek icin sezon sonunu beklemezler =)

  17. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    ah be güzel arkadaşım

    soru 1 daha önce de kimi ve birçok insan bu açıklamaları yaptımı? yaptı, takım tepki verdimi? vermedi şimdi niye veriyor ?

    soru 2 bir muhabir dese, kimi ye, niçin ayrıldınız, o da demiş maddiyat ne diyacekti! takımın gidişatı kötü, mühendisler bile gidiyor, şampiyon olamam, kısaca anlatmış işte,daha fazla kurcalamamış, sen ne dersin ?

    soru 3 takımda gerçekten sorun varmı ? var borç varmı ? var sen ne dersin bu konulara ?

    ALINTI ==Ferrari'den Kimseyi özlemiyorum. Benim için oradan ayrılmak bir rahatlamaydı. İşler daha iyi yürüyebilirdi ama artık geçmişte kaldı ve ne yaparsak yapalım bir şeyleri tersine çeviremeyiz."
    "Çalıştığınız bir yerde ilişkiler çok iyi değilse, (bu ilişki) uzun sürmez"
    Buna karşılık Raikkonen, Lotus'taki hayattan keyif aldığını söyledi.
    Raikkonen: "Başından beri kendimi iyi hissediyorum. İnsanlar sıkı ve sakin bir şekilde çalışıyor. Kazanmak istiyorlar ama spor ve teknik konular, onlar için politikadan önce geliyor."

    CEVABIM ==senin empatine kimi nin alıntısına ben zaten cevap vermişim okusan anlayacaksın

    BİR ÖNCEKİ YORUM PARAGRAFI ==ama kimi diyorki seneye de yarışalım, iyi sponsor bulun, örnek motor olarak reno ile iyi anlaşma yapın ve rekabetçi araç verin ,,,,takım bunları yapamadı ,yapmak istemedi değil yapamadı,

    neyse uzamasın bunlar kimi gitmekle haklıdır

  18. Kimi ferrari ile anlaştıktan sonra 'salmış' olabilir. nolursa olsun çok içmemesi lazım, sonuçta bir sporcudan bahsediyoruz.

  19. tebrik icin tesekkurler ancak rakamlarin hatali olduguna oldukca eminim Raikkonen Lotus'tan 10m euronun altinda maas almiyor=)

  20. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton
    alkolün zarar değil fayda sağladığını da düşünüyorum.

    Bunu içerken mi yazdın.

    İçmeden yazıyorsan artık sende yan etki yapıyordur 😀

  21. Algi yonetimi zaten buyuk isimlere kotu isler aylarca kiz arkadasi yuzunden Lewis'e vurulmadi mi? Alonso'nin kiz arkadasi olayi fazlasiyla sulandirilmadi mi? Ben burada sadece Rai uzerinden gitmedim algi yonetimini kotu kullanan medya siradan insanlarin hayatinda daha beter neler oluyor Cem Yilmaz'in hani marjinal bizdik tanimina uyan. Ama Rai gibi politik olmayan insanlarin basina piyango daha cok vuruyor Rai kaza mi yapti patlat bir dun icerken goruldu haberini kalsin mansette. Lewis'in performansi mi dustu patlat bir Nicole haberi oh kebab. Sutil daha beterini yaptiginda elestirdin mi? Medya kullandi mi aylarca? Her firsatta yuzune vurdu mu? Hayir iste hayir bu adamlarin da ozel hayati var ya ben pilotum diye istedigim gibi yasayamayacak miyim? Alkol alkol diyorsun zararli oldugu konusunda seninle ayni fikirdeyim bir kez bile agzima surmemisimdir ama bu Kimi'yi elestirmemi gerektirmez neden mi? Adam anlattigim ekstra calismalarla o zarari en aza indiriyor zaten futboldan ornek vereyim Besiktasli Fernandes inanilmaz icer sigara da kullanir ancak yazin Fernandes'i izle o sicakta uzun kollu vucuduna yapisan kiyafetleri giyip iskence cekerek o toksinleri vucundundan atar. Sezon icinde Besiktas'in en iyi ismi kimdir Fernandes en cok saha icinde kim kosar Fernandes hakkinda en cok haber yapilan futbolcu kimdir Fernandes yahu adam alkol aliyor zararini da en aza indiriyor sahada hep basarili en cok o konusuluyor o zaman alkolunden bana ne kime ne? Kimi de bu misal iste alkol aliyor ama o zarari en aza indirmek icin de bi taraflarini yirtiyor basarili hatta son iki sezonun en iyisi belki de… Not ne Besiktas taraftariyim ne de Kimi Raikkonen…

  22. Ya Kimi kadar olmasa da bende hemen hergün alkol kullanıyorum. Ve doğru içen birisi için alkolün zarar değil fayda sağladığını da düşünüyorum. Sarhoş olup sapıttığımı gören olmaz ama içtikten sonra benden keyifli benden huzurlu bir insan da olamaz.
    Bu tökezleme falan hikaye bence. Hani yani olayların zamanlaması öyle manidar ki insan düşünmeden edemiyor ne oluyor diye. Kimi bugün mü içmeye başladı? Medya bugüne kadar hep övdü ve şimdi Ferrari ye geçiş açıklanınca yeniden yermeye başladı. Daha önce de aynısı olmuştu. Kimi'nin saçı başı medyada eleştiri konusu olmuştu. Sanki saçıyla sürüyor aracı. 2 sezondur Alonso'dan bile iyi performans gösteren bir Kimi var ortada elindeki imkanlar doğrultusunda ama jkimse ya görmek istemiyor yada görüp göz göre göre eleştirmek daha çok hoşlarına gidiyor.
    Saçmalık…

  23. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    bilmem rakamlar ortada ama birşey var unutma! resmi anlaşma bu rakamdan olabilir, kafadan sallayacak değiller herhalde, yalnız unutma dediğim 3 . oldu kimi geçen sene ,o sebeple bonus vardır ve ufak kendi reklam gelirleride olabilir ,neticede bu haber milliyet spor dan alıntı ,geçen bu sitede de benzer ücretler vardı ,neyse olay ortada, kimi gibi birisi bu ücrete yarışıyor ve hala laf sokuluyor, yuh artık,, siz diğer uçan kaçan pilotlarınıza bakın ,o kadar para alıp ,şampiyon bile olamayan pilotlarınıza

    bu arada senin groajean ı tebrik ederim 😀 startta başını belaya sokmassa bence yarışda iddialıdır ama bu pist dar ve kaçış alanları sınırlı olduğu için riskli ,umarım zevkli olur yarış

  24. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    dün gördük 0,3 ü

  25. Ortak bu miktar kesinlikle doğru değildir. Sırf bonus olarak kazandığı bu miktardan fazla.

  26. konu Kimi olunca insan bir durup düşünmüyor değil, malum bende bir ara yatın üst katından aşağıya düştüğü video falan vardı alkollüyken… kazada oluşan durum bu şekilde tetiklenmişte olabilir… tabi insan merdivenlerden ayıkken de düşebilir 😀 gerçeği muhtemelen bilemeyeceğiz

  27. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Birader ben raikkonen çalışmıyor antrenman yapmıyor diye birşey söyledim mi? Hatta pist üzerindeki performansının da memnun edıcı oldugunu söyluyorum. Ama neden daha iyisi olmasın. Hem bu alkol denen meletin sporcular için zararlı birşey olduğunu herkes bilir. Unutma ki alkol en çok sinir sistemine zarar verir. F1 pilotu için en önemli şey reflekslerinin iyi olmasıdır. Refleksin iyi olması yine sağlıklı bir sinir sisteminden geçer. Şunu da herkes bilir ki alkol zararını çabuk gösteren birşey değildir. Öyle olsaydı kimse içmezdi zaten. Raikkonenin içesi olay olduğuna da katılmıyorum. Ne yani bi alonso bi hamilton daha mı az göz önündeler? Hamiltonun arabası polisler tarafından çekildi diye günlerdir haber oldu. Sen sigara içerek, çıplak erkeklerle aynı havuza girerek poz veriyosan burda basını suçlayamazsın.

  28. Kardeşim bak sorunlar oldu olmadı değil yanılıyorsun Kimi gider ayak geçti basının önüne para için ayrıldım demedi mi ? Peki şimdiye kadar neden böyle bir açıklama yapmadı. Yapmayın bu kadarda olmaz Lotus ve Kimi çok uyumluydu iki sene içinde. Ama olan oldu elbette takım bu anlaşmaların olmasını isterdi ama olmayınca olmuyor takım Kimi için takımdan hisse sattı.

    Gider ayak Kimi her şeyi döküp deviriyor ama canı sağolsun.

    Ferrari'den Kimseyi özlemiyorum. Benim için oradan ayrılmak bir rahatlamaydı. İşler daha iyi yürüyebilirdi ama artık geçmişte kaldı ve ne yaparsak yapalım bir şeyleri tersine çeviremeyiz."
    "Çalıştığınız bir yerde ilişkiler çok iyi değilse, (bu ilişki) uzun sürmez"
    Buna karşılık Raikkonen, Lotus'taki hayattan keyif aldığını söyledi.
    Raikkonen: "Başından beri kendimi iyi hissediyorum. İnsanlar sıkı ve sakin bir şekilde çalışıyor. Kazanmak istiyorlar ama spor ve teknik konular, onlar için politikadan önce geliyor."

    Kimse bedava yarıştırmaya çalışmıyor üzerine basarak diyorum Polemiği başlatak Kimi oldu takımın gururuna dokundu bu Sporda pilot konuşursa Takım daha iyi konuşur bu da böyle bilinsin.

  29. Bence bu haber dogru olamaz dedigim gibi 2010 yilinda takim sahipleri yine ayniydi (Renault %25 hisseye sahipti) ama Kubica 6m euro maas aliyordu. Hele ki gecen sene sampiyona mucadelesi verdikten sona Kimi 3m euroya hayatta imza atmaz. Zaten 3m euro da odenemeyecek bir tutar degildir Lotus icin. 10m eurodan az kazandigini dusunmuyorum ben sahsen.

  30. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    2014 sezonu öncesi pilot piyasasında transfer söylentileri giderek artarken takımlar yeni sezonda yarışacak pilotlarını bir an önce belirlemek için yoğun mesai harcıyorlar. 2013 sezonun yarısı geride kalırken, transfer söylentileri artmaya devam ediyor.

    Peki, milyon dolarlık sözleşmelere imza atacakları iddia edilen pilotlar 2013 yılı için ne kadar ücret alıyor? Business Book GP’nin yayınladığı rapora göre 2013 sezonunda en fazla ücret alan isimler Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Ferrari pilotu Fernando Alonso.

    Rapora göre, 2013 sezonunda ortalama F1 pilotu maaşı 4,8 milyon avro. Bu ortalama geçtiğimiz sezona göre 540 bin avro daha az. Ancak raporun bir başka ilginç sonucu var. Maaş tablosunda yer alan 13 pilot, 1 milyon avro ve altında kazanıyor.

    Sportune sitesinin hazırladığı tabloya göre Formula 1 pilotlarının 2013 sezonunda aldığı maaşlar şöyle:

    1. Lewis Hamilton Mercedes 20 milyon euro
    2. Fernando Alonso Ferrari 20 milyon euro
    3. Jenson Button McLaren 16 milyon euro
    4. Sebastian Vettel RedBull 12 milyon euro
    5. Nico Rosberg Mercedes 11 milyon euro
    6. Mark Webber RedBull 10 milyon euro
    7. Felipe Massa Ferrari 7 milyon euro
    8. Kimi Raikkonen Lotus 3 milyon euro
    9. Sergio Perez McLaren 1,5 milyon euro
    10. Romain Grosjean Lotus 1 milyon euro
    11. Pastor Maldonado Williams 1 milyon euro
    12. Nico Hulkenberg Sauber 1 milyon euro
    13. Valteri Bottas Williams 600 bin euro
    14. Jules Bianchi Marussia 500 bin euro
    15. Adrian Sutil Force India 500 bin euro
    16. Paul di Resta Force India 400 bin euro
    17. Jean Eric Vergne Toro Rosso 400 bin euro
    18. Daniel Ricciardo Toro Rosso 400 bin euro
    19. Esteban Gutierrez Sauber 200 bin euro
    20. Charles Pic Caterham 150 bin euro
    21.Giedo van der Garde Caterham 150 bin euro
    22.Max Chilton Marussia 150 bin eur

    aha alın kim ne kadar alıyor bende haberin yalancısıyım

  31. .Vala hacım gridin en yaşlısı olacak seneye, bu zamana kadar içerek başardı ne başardıysa bundan sonrada öyle gider, bazıları süt içer bazıları votka…

  32. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    bu sitede haberi yapıldıya haberleri tarayayım bulursam koyarım

  33. F1'de fizik asiri derecede onemli ama kastettigim ekstra calismalar sadece fiziki calismalar degil Raikkonen calisma konusunda o kadar da umursamaz bir pilot degil 32-33 yasina gelipte hala formunu korumasinda bu ekstra calismalarin cok faydasi var sporcu gibi yasamayan adam bunca ekstra calismayla vucudunu formunu korumaya calismaz. Algi yonetimi denen olay cidden cok onemli su olay baska bir pilotun basina gelse (Bel agrisi sikayeti olayi ciksa) kimse alkolden falan bahsetmezdi mesela Adrian Sutil barda kavga cikardi Eric Lux'in basinda sise kirdi kim hatirliyor bu olayi kim Sutil'in uzerine gidiyor? Raikkonen'in buna benzer bir olayi oldu mu? Hayir olmadi ama adam rahat oldugu icin basina rol yapmadigi icin dogal oldugu icin politik takilmadigi icin her seyi gozonunde ve her yerde adama bel alti vuruyorlar. Iddiaya girerim Raikkonen'den daha cok icen daha cok gezen bir dunya F1 pilotu vardir. Rai'nin adi cikmis ya medya kacirir mi bu firsati vurur bel altina vurur bel altina. Dedigim gibi hic Sutil icin sporcu gibi yasamiyor haberleri cikti mi? Hic biriniz bu konuda onu elestirdiniz mi? Hayir Hayir Hayir neden cunku Algi yonetimi Rai konusunda kotu isliyor hem kotuye vuruyor. Not: Raikkonen fani degilim

  34. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    görende vettel i body building ci sanır bütün kızlar koşmuş v.s 😀 yahu vettel in tipi daha 15.16 yaşında ***** gibi body değil şişme kas şişme balon olsa ne olur :d sıradan her sporcu da olması gereken atletik vücud işte olmassa olmaz zaten ,kimi yi en çok sarhoş diye vuruyorlar ama unutma geçen birisi şunuda demişti içki yi bile diğerlerinden hızlı içiyor diye 😀

  35. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    güzel kardeşim,, kimi lotus a geldiğinden beri ,takımda maddi sorunlar olduğu biliniyor ve herkes bahsediyor ,bunların içinde kimi de var, niçin 1.5 senedir, bir şey demiyorda takım, kimi gideceği için tavır yapıyor ,şimdi konuşuyor ve karalama moduna geçiyorlar ,

    bak geçen sene resmi açıklama, yanılmıyorsam 120 milyon euro zarar var, açıklandı ,bu senede bilmem, kaç milyon olur ,,,lotus a herkes teşekkür etti,,, en başta ben,,,,,,, ama kimi diyorki seneye de yarışalım, iyi sponsor bulun, örnek motor olarak reno ile iyi anlaşma yapın ve rekabetçi araç verin ,,,,takım bunları yapamadı ,yapmak istemedi değil yapamadı, sponsorlar olmadı, kimi ne yapsın ,şampiyon olucak araç olmassa ,puan içinmi yarışacak ?o gitmeye karar verdi, olay bu kadar basit ,ne zaman resmi açıklama yapıldı ,lotus son umudu bitince saldırma moduna geçti, böyle giderse de ,daha kötü araç verip, kimi yi geriye düşürürler bak gör ,bu takımlar sütten çıkmış ak kaşık değil, mesele ,sene sonu para alıp almama meselesi değil ,bence, mesele rekabet garantisi veremedi, lotus,

    ayrıca bedava yarışacak hali de yok bedava çalışmayı destekleyenler bana gelsin ,birçok iş vereyim onlara,, amme hizmeti yapsınlar :d olayları özetledim ,uzadı anlayabilmişsindir umarım kardeş, geniş açıyla değerlendirmek lazım olayları ve buraya nasıl gelindiğini

  36. Bir Lotus çalışanı ise detay vermeden 'bir kaza olduğunu' söyledi.

    Kimi'yi kimsenin küçük düşürdüğü yok çalışan daha ayrıntı ermemiş ama haklısın o çalışanın ayrıntı verip Takımını ve Pilotunu madara rezil etmesi gerekirdi F1 dünyasını.

  37. BBC açıkladı 2 gün önce.muhtemelen bonuslar dahil

  38. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    olay sırf fizikten ibaret olsaydı hamballar f1 pilotu olurdu. Vettelın vucuduna bak ıstersen bır de. Bayan sporcular bile vetteli görüp f1 e girmek istiyorlar. Benim kastettiğim farklı birşey. Sporcuya yakışmıyor bazı yaşantıları ve bu bigün çok fena halde rainin zararına olacak. Şimdi daha genç vs olduğu için siz de savunmaya devam ediyorsunuz.

  39. Evet ama sonuçta ödenmiyor mu takım bunun için sezon sonunu beklemeden Kimi için takımdan hisse sattı. Neyse geleceğe bakalım giden gitmiş.

  40. 1 ay yatsa bu adamlar

    0.300 oynar

  41. Bu 6m euronun dogru olduguna emin misin arkadasim? Bildigim kadariyla 2010 yilinda Kubica 5-6m euro kazaniyordu bir dunya sampiyonu 6m euroya imza atmaz diye dusunuyorum.

  42. James hunt

  43. Yıllık bütçesi 160 milyon euro olan bir takım ödenir 🙂

  44. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    geçen açıklandı alınan ücretler, 6 milyon euro, bırak iyi pilot grubu içindeki maaşları ,massa ,button webber, gibilerden bile az alıyor kimi ,nereden çıkardın 12 milyon v.s kaldıki ilk 3 olunca biraz daha almış o da takımdan aldığı ile sayılmaz diğerleride alıyor

  45. Raikkonen'in sporcu gibi yasamadigini nereden biliyorsun ki? Iki Lotus pilotu da cok iyi calisiyor pist disinda hic Raikkonen'in boynunu yakindan inceledin mi o boyun o kaslar icerek yapilmiyor arkadasim sirf medyanin bel alti haberleriyle pilotlara saldirmayin fiziki acidan kendini gelistirmeyen pilot ne kadar yetenekli olursa olsun kotu performans sergiler F1 ciddi fiziki guc gerektiren bir spor fiziki gucu yeterli olmayan pilotun basari sansi yok burada. Bak sirti agriyan Kimi dun Q3 e bile kalamadi oysa takim arkadasi 3.sirayi aldi demek ki fizik cok onemli ve Raikkonen iki yildir harika performans sergiliyor bunu alkole degil yaptigi ekstra calismalara borclu bunca isin arasinda ickiye de zaman ayirabiliyorsa bu da isini aksatmiyorsa ki hali hazirda butun pilotlar alkol kullanmakta Kimi'nin adi cikmis iste- ortada sorun yok demektir

  46. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    boullier''den soyle bir aciklama gelmisti "'hep vaktinde odemeye calisiyoruz bu sefer gecikti vs'" dedi boullier ve lopez celisiyorlar gibi

  47. 12.500.000 euro da az para değil

  48. bu çok çirkefçe bir yaklaşım. lotusa bunu yakıştıramadım. kimiyi küçük düşürmeye çalışmaları kendilerine zarar verir. ayıp yani. adama hem maaş ödeme hem de böyle çirkeflik yap. kimi maaş alamadığını açıkladı diye eleştirdiler. saatte 300 ile giden bir araçta kim babasının hayrına yarışır.

  49. Neden Kimi Haklı ? Bak ben sana bir açıklama atayım.

    Lotus takımının sahibi Gerard Lopez :Kimi Raikkonen'nin ödenmemiş maaş hakkında yaptığı açıklamalar karşında şaşkın. Lopez geçtğimiz sezon sonunda olduğu gibi maaşını bu sezon sonunda alacaktır. Kimi'yi takıma ve F1 e döndürmek için elimizden gelen her şey yaptık.

    Ona iyi bir paket verdik. Diğer takımlar kadar zengin değiliz bu doğrudur. Ama sezon sonu geldiğinde herkes kendine düşeni alır.

  50. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Geçen ismini hatırlamıyorum f1 içerisinden birisi. raikkonenin sporcu gibi yaşamadığı ve ferrarinin hata yaptığını söylemişti. Çoğu raikkonen fanı da siz özel hayata değil pist üzerindeki performansına bakın diyordu. Pist üzerindeki performansı elbette memnun edici ama özel hayata da dikkat etmezsen arada böyle tökezlersin.

  51. Dün gece Rush'ı izledim. Bel ağrısının ve merdivenden düşmesinin sebebinin James Hunt hayranlığı olduğuna eminim 🙂

  52. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    haber içeriklerine bakılırsa zamanlama ters ,spa daki basın toplantısından önce de aynı sorun diyor ama anlaşma ferrari kimi anlaşması, monza dan sonraki salı günü yapıldı galiba, yada resmi açıklama yapılan gün, çarşamba günü ,haber içeriğindeki zamanlar yanlış ,ayrıca monza da kimi baya güçlü yarış çıkardı, bence ayrılacağı için araları açıldı ama haklı olan taraf kimi dir ,zaten lotus un şartları yerine getirmesini bekliyorum demişti ,geç karar verilmişti, haber gerçek ise ,sarhoşluktan ise ,sanmıyorum ,bu adam, o kadarda içip ,kendini leyla yapsın, öyle olsa istikrarlı yarışlar çıkarmaz,
    mc laren den ayrılırken de ,mc laren le araları açıldı ,geriye düşmüştü, yarışlarda ,ferrari den ayrılacağı zamanda gerilere düşmüştü ,her yer değiştirecek pilotda oluyo,r bu sorun ,takımlar la pilotlar bozuşuyor,
    neyse gerçekten rahatsızlık varsa da geçmiş olsun, ayrıca adam, o kadar sarhoş gezen tip değil ayrıca pilotların hepsi içiyor, sarhoş herifler 😀

  53. Çok geçmiş olsun Kimi'ye. Alkol kadar tehlikeli bir içecek yok.

  54. Bu kadar da bel alti vurulmaz ama

  55. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Adam Lotus'tan parayı alamayacagını anladı meyhane köşelerinde geziyor.

    Bugün telsizden;Adnan Şenses, Doldur be Meyhaneci şarkısını isteyebilir mühendisten. 😀

  56. böyle bi haber bekliyodum :))

  57. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    doruysa biraz kendine gelmesi lazım artıkk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir