Lotus, Sezonun Geride Kalan Bölümde de Ön Bölüm Mücadelesinden Emin

yazar:

kategori:

Spa ve Monza’da iki kötü hafta sonu geçiren Lotus, Singapur’da her iki sürücüsüyle podyum mücadelesinin içerisinde yer aldı.

Alan Permane “Bu hafta sonu hoş bir sıralama geçirdik ve değişiklik için iyi oldu.”

“Araç çok iyi çalıştı ve sorunumuz olmadı.”

“Kalan yarışlardaki pistler Singapur’a çok benzer olacak ve Pirelli, geçen seneki sert lastiklerin aksine daha mantıklı lastiklerle gelecek. Bu yüzden iyi bir şekilde tamamlamamamız için bir neden yok.” dedi.

Permane, Singapur’da yaşanan sıkıntılar olmasaydı çok rahat bir şekilde 3 ve 4. olabileceklerini, şu an için Alonso ve Vettel ile mücadele etmenin zor olacağını söyledi.

Permane “Grosjean’ın sorunu olmasaydı 3 ve 4. olabilirdik.”

“Ve dürüst olmak gerekirse Kimi düzgün bir hafta sonu geçirebilseydi sıralamalarda yukarıda olurdu ve daha iyi bir yarış geçirirdi.”

“Şu anda Vettel dışında Fernando ile kimse mücadele edemez. Vettel ile ise kimse mücadele edemez.”

“O tamamiyle kendi başına.” dedi.


Yorumlar

  1. Aynen.Bana kalırsa Lotus griddeki Redbulla birlikte yarış temposu olarak en güçlü takım.Redbulla tek kafa tutabilcek araç Lotus ama ne yazıkki sıralamalarda geri kalıyoruz bu yüzden gücümüzü gösteremiyoruz.

  2. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    aslında lotus un yarış temposu gayet iyi.kimi hep unundeki araçları 0,5-1 sn farklarla takip ederek yarısti.öndeki araçların türbülansından yerebasma gucu kaybetti,lastıklere ve motora aşırı ısı bırıkmesıne sebe oldu bu durum.grosjean kalında aha yandık kimide kalırmı dedım ama şükür olmadı.

    monza da bouıller,kimi nin vettelle yarış tepmosu aynıydı dedı.bu doğru olabılır.adamı hıc ılk cızgıden kalkarken doğru duzgun göremedik.sorun sıralama performanının kötü olması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir