Permane: "Grosjean Takıma Liderlik Etmeye Hazır"

yazar:

kategori:

Fransız pilot fırtınalı geçen 2012 sezonunun ardından olgunlaşmış görünüyor ve Almanya ve Macaristan’da zafer için mücadele edebilmişti.

Singapur’daki diğer bir güçlü performansı kendinden kaynaklı olmayan bir sorundan dolayı yarış dışı kalması ile sonuçlanmıştı.

“Bence Romain kendisini geliştirdi. Nürburgring’den bu yana giderek daha da iyi oldu. Singapur’da zor bir cuma günü geçirdikten sonra harika iş çıkarırken araç sorunları nedeniyle yarış dışı kaldı.”

“Potansiyelini biliyoruz ve bunu gösteriyor, bence takıma liderlik etmeye hazır durumda.”

“Bu liderlik takım arkadaşı olarak kiminle çalışacağına göre de değişebilir.”


Yorumlar

  1. Bence bir takimda lider pilot +2.pilot olmasindansa 2007-2008 BMW takimi gibi iki esit pilot yaristirmak daha mantikli ama Kubica ve Heidfield gibi iki iyi niyetli pilot bulmak cok zor. Ama ben Grosjean lider pilot olacagina inaniyorum E20 iki pilota da uygun olarak uretilmedi ama E21 Raikkonen'in surus tarzina uygun insa edildi artik bir sonraki arac E22 mi olur yoksa R32 mi olur R22 mu olur bilmem ama kim gelirse gelsin dogal olarak Romain'in surus tarzina uygun olarak insa edilecektir. Bu asamadan sonra takimi da iyi taniyan Romain sezona da iyi baslarsa devami gelir ben Lotus'in yine de onde kalacagina inaniyorum insallah Renault destegiyle/

  2. osman erener avatarı

    ne liderliği allah aşkına..iki sene tecrübeyle, en önemli başarıları liderliğe oynarken yarış dışı kalma olan bir pilottan liderlik beklemek lotus'un bundan sonraki senelerde kafaya oynamak istemediğini gösterir..aynı zamanda grosjean'da da baskı yaratır..

  3. Gro zaman zaman sıralamada iyi şeyler başarıyor ancak yarış performansı hiçbir zaman Kimi'den iyi olmadı.Lotus'un ne yapmaya çalıştığı aşağı yukarı belli.Gro yeterli değil bence.

  4. Kimi'nin açıklamalarından sonra bu adam garip yorumlar yapmaya başladı. Gro hızlı bir pilot fakat bu haliyle takıma liderlik yapması uygun görülüyorsa vay haline Lotus'un…

  5. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    kimiden bişeyler öğrenmiş olmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir