Lotus: "Grosjean Değerini Kanıtlamak Zorunda"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in takımdan ayrılacak olmasıyla Grosjean’ın taımdaki yerinin kesinleştiği düşünülüyordu ancak Boullier’in son açıklaması tam olarak öyle olmadığını gösteriyor.

Boullier “Raikkonen’in ayrılmasıyla Grosjean’ın yeri daha sağlam olmadı ancak onun yerine geçme konusunda kendisine şans doğdu.”

“Genç bir sürücüyseniz ve Kimi gibi bir kişilik ve karizmaya karşı yarışıyorsanız bu gelişmeniz açısından iyi bir şeydir.”

“Ancak onun yerine geçme daha zor bir şey. Bu yüzden Kimi’nin ayrılması Romain’e neler yapabileceğini gösterme açısından doğru fırsat.”

“Bu ona bağlı. Son 4 yarışta iyi iş çıkardı ve kimse şikayet etmedi. Bundan mutluyum. Bu yüzden aynısını yapmaya devam etmeli.” dedi.


Yorumlar

  1. Grosjeanın ilk gelişmesi gereken nokta pilotaj olarak takip ederken iyi fakat takip edilirken hata yapıyor ve kolay geçilebilen bir pilot. Birazda şansızlık var mekanik sorunlar yaşadı vs. Takımı sırtlamak onun için erken bence. Sırtlamak ile mevcut şartlarda 1. pilot olmak arasında çok fark var. İyi bir araç ile yarışlar kazanabileceğini düşünüyorum. Potansiyelini bir türlü ortaya dökemedi, o eşiği bir türlü aşamadı. Herkesin kafasında soru işaretleri bırakıyor. Çalışkan ve sorumluluk alabilecek bir profili var bence.

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    grojean sanırım şampiyonlar yarışında şampiyon oldu gecen yıll gerçekten potansiyeli olan bir pilot rai ile yarışmak onu olgunlastırmıstır rai gittikten sonra kesinlikle başarılı olacaktır lotusta.

  3. bu sezon iyi is cikariyor

  4. Grosjean bence yeterli olacaktir Lotus`a, araci ayarlama konusunda gayet basarili bence, hizi da var, sadece biraz fazla kazaya karisti ama onda da gelisti artik. Takimi sirtlayabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir