Lauda, Red Bull RB9'un Kurallara Uygun Olduğuna İkna Olmadı

yazar:

kategori:

Lauda “Red Bull Singapur öncesinde bazı yazılım değişiklikleri yaptı. Bunu biliyorum çünkü FIA, Red Bull’un bazı şeyleri değiştirmek zorunda olduğunu söyledi.”

“Bunu yaptılar ve ardından her şey güzel göründü. Ancak bir şeyi kanıtlayamıyorsan o zaman daha fazla söylenti yapmanın bir anlamı yok.” dedi.

Fernando Alonso ise Red Bull’da yanlış bir şeyin olmadığını söylemişti.

Marca gazetesine konuşan bir Ferrari sözcüsü ise “İnsanlar görmeden ya da duymadan çok fazla konuşuyorlar. Ferrari Red Bull’u protesto etmeyecek.” dedi.


Yorumlar

“Lauda, Red Bull RB9'un Kurallara Uygun Olduğuna İkna Olmadı” için 10 yanıt

  1. bir arkadaş yazmış.her şey planlı yazılıp yarışılıyor kimin kazanacağı belli yani.bende buna katılıyorum.FIA redbullun bir tane bile aykırı durumunu görmezden gelse ne olur ki.yarış yapılıyor hasılatt toplanıyor sonra da paylaşılıyor demek geliyor içimden ama bu durum son zamanlarda ki sıkıcı yarışlarlada alakalı olabilir.Buradan sesim bie FIA yetkilisine gider mi,gitse n'olur bilmem ama kaldırın kardeşim drs felan.eskisi gibi geçebilen geçsin yiğtleri görelim diye düşünüyorum.hamiltonun shuminin arkasında telsize ağlarken gördük işte ensonunda brawn shumiye bırak geçsin dedi de geçti karaoğlan budur f1 dostlar yakın mücadale heyecan hız.şahsen benim beklentim budur öyle drs gibi sihirli bişi icad edip yok öndeki araç arkadaki araca enfazla bir defa yön değiştirsin falan saçmalıktır ya.shumiyide yenen diğer f1 pilotlar değil,araç hiç değil,lastiklerde değil FIA nın aptal kurallarıdır.shumi yavaş araçalarla bile başarılar göstermiş bir adamdır.durm budur ki f1 izlemek yerine gazete okumak bile artık daha heyecanlı hale geldi.oneki ya öyle lastikleri koru yok benzine dikkat et bu ne ya ne saçmalık!

  2. Bunda ne var ki…. Lauda bu piyasadan artık elini eteğini çekmesi gerektiğine de bi türlü ikna olamadı…

  3. zaten 3 senedir hile hurda ile alnıyor adamlar acıklamış fia bulamaz diyor Ferrari araç yasal değil ama ben bunlarla ilgilenemem diye acıklama yapmış zaten çıkarsa yarışlardan men cezası

  4. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Ya ben bile rahatsız oldum şu her Red Bull üstün olduğunda çıkan illegal araç söylentilerden. Hayır sanki Red Bull aracı hiç testlerden geçmiyorlar gibi konuşuyorlar. Yok arkadaş işte araç kontrol edilmiş yarışıyor, her şeyi kontrol ediliyor yok birşey. Şu durumda Red Bull bu kadar baskın olmasını isteyecek en son kurum FIA'dır.

  5. Lauda zaten keci gibi adam hayatta ikna olmaz. Gecen seneye kadar ôve ôve bitiremedigi Red bullu bu sene Mercedese gectigi icin kiskanmaya basladi. Hadi bu sene kurallara uygun degil diyelim arac peki 3 sene nasil Sampiyon oldu bu Takim.

  6. TifoAlo HRT avatarı

    Bence F1 de herşey planlı tıpkı Türkiyede yarışmak içn adaya gidenler gibi hikaye yazılıyor ve herkes rolunu oynuyor.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Tınnnnn

  8. TifoAlo HRT avatarı

    Gizli yapılan anlaşmalara göre demek ki Ferrarinin yeniden şampiyon olması yakın.

  9. Lauda red bullun kurallara aykırı olmadığına ikna olsa ne olur olmasa ne olur

    biz atı aldık çoktan üsküdara geçtik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir