Alonso: "Lastikler Şu Anda Sınırda"

yazar:

kategori:

Alonso “Şu anda lastiklerin durumu böyle. Lastiklerle 5 km yol yapamıyorsunuz. Lastiklerin kalitesi sınırda.”

“Durum herkes için aynı ve ilk turda lastikleri % 100 zorlarsanız o zaman 5 km dayanmıyorlar. Bu yardımcı olan bir şey değil. Ve turun % 95’inde bu şekilde sürmek hoş değil.”

“Lastikleri suçlamıyorum. Ancak iyi değiller. Gözlerimizle görüyoruz. Ancak herkes için lastikler aynı.”

“Eminim ki 5 km’den daha uzun giden lastikler olsa da rakiplerimiz son sektörde daha iyi olurlar. Bu yüzden dengeyi tutturmamız lazım.” dedi.

Alonso, yarış öncesinde temkinli konuştu. Alonso “Herkesin neler yapabileceğine bakmalıyız. LAstik aşınması açısından durumu görmeliyiz. Arkamızda Mark Webber gibi tehdit unsurları var.”

“Bir de Sauber’ler var. 2012 lastiklerine dönüldüğünden bu yana sıralamalarda birinci seansa kalamayan takım iki araçla 3. seansa kalıyor. Bu yüzden büyük bir değişiklik oldu. Ferrari ve Lotus en zarar gören takımlar oldular.”

“Yarın neler olacağını göreceğiz. Podyumda olabiliriz ya da puan dışında da kalabiliriz. Her şey yarış performansına bağlı olacak.”

“Yarışa dikkatli bir şekilde hazırlanmalıyız. Ferrari’nin gelişmesi garanti değil. Daha iyi lastik aşınma seviyesine sahip olacağımız ve diğerlerini geçeceğimiz garanti değil.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: "Lastikler Şu Anda Sınırda"” için 10 yanıt

  1. Always Ferrari avatarı
    Always Ferrari

    Her Alonso Haberine Cevap Yazmaya Çalışıyorsun. Dırdırcı Koca Karılara Döndün. Ama Anlattıkların Hiçbirşey ifade etmiyor kelime dağarcığın o kadar kıtki küçük, sanada hak veriyorum 10 yaşında formula 1 izlemeye başlarsan olacağı bu. sana tavsiyem sadece yorum oku yazma boşver.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hadi ordan, morko dahil tüm takımın ağlamıyormuydu sezon başı. Allem kullem değiştirtdiniz lastikleri.

  3. Bak ya bel bağladığı şeye bak ya sen çalışma otomobilinden maksimum performans çıkarma mühendislerinle verimli çalışma sonra suçu lastiklere at

  4. Forever .. Seneye umutlananlar boşuna seviniyorlar .

  5. Yağmur yağarsa mükemmel olur ..

  6. Benim bir umudum vardı… yenilenen RT inde çalışmayan parçaları denerler diyordum.Sanırım ben hata yaptım yada yanlış düşündüm… eski parçalarının nasıl veri verdiğinden öte yeni tüneli mevcut araç ve şu andaki pistlerle kalibre ediyor olabilirler.2010 yılından sonra dengeli bir araç bu takım için hayal oldu.2010 aracı dengeli ama yavaşdı şimdi hem yavaş hem dengesiz şasilerle uğraşıyorlar.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O değilde ferrari bi daha ne zaman samp. Olacak acaba.

  8. Hiç bir zaman ferraride şampiyon olamayacaksın .

  9. bu lastik koruma olayında bir kısım yere pek anlam veremiyorum.

    alosonun da söylediği gibi turun % 95'inde aracı zorlamadan bu dereceleri elde ediyorlar. buraya kadar tamam, lastik aşınması açısından yarışı düşünmeleri oldukça olağan. fakat benim anlam veremediğim nokta neden massa veya massa gibi pilotlar sıralama turlarında ellerinden geldiğince zorlamıyorlar. hiç değilse massanın yarış stratejisi berbat olsa da alabileceği poller veya üst sıralar olacak kariyerinde. hem de buna ek olarak, massa ne kadar önden başlarsa arkasındaki pilotları bir kaç turda olsa tutarak alonsoya çok yardım etmiş de olur böylelikle. takımlar böyle şeyleri neden düşünmüyolar ki.

    belki de bu pilotların ağzına sakız olmuş "zorlayamıyoruz" cümleleri birer bahaneden ibaret.

    konuya açıklık getirebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

  10. inşallah her sey yolunda olur yagmur yagsa daha iyi olur sanırsam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir