Ferrari, Fotoğrafçı Olayını Önemsemedi

yazar:

kategori:

Ferrari takımı Silverstone gridinde yaşanan olayı önemsemedi ve Raikkonen’in ünlü fotoğrafçı Paul-Henri Cahier ile yaşadığı olayı "talihsiz" olarak değerlendirdi.

Takım, Cahier’in Raikkonen’e izinsiz şekilde çok fazla yaklaştığını ve Raikkonen’in hareketinin "anlaşılır" olduğunu söyledi.

Ferrari sözcüsü Luca Colajanni "Kimi’nin uyarısına rağmen fotoğrafçı Kimi’nin eşyalarına bastı ve çok fazla yaklaştı. Video kanıtı ve olayın tanıkları var."

"Kimi’nin hareketi anlaşılırdı çünkü yarışın öncesi pilotlar için çok önemli. Cahier’i çok hızlı itmedi. Fotoğrafçı dengesiz durduğu için düştü."

"Bunun talihsiz bir olay olduğunu düşünüyoruz." dedi.

İngiliz fotoğragçı Darren Heath ise Cahier’in Raikkonen’in özel sahasına girdiğini söyledi.

Heath "Kimi’ye çok yaklaştı ve Kimi tepki verdi." dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton Kanada da arkadan çarpıp yarış dışı bırakmıştı o zaman bile sakin kalmıştı Raikkonen. Fotoğrafçı yuvarlanmış falan ama dengesiz yakalanmış biraz. Kimi öyle pek hızlı itmemiş. İtmesi doğrudur yanlıştır ona girmiyorum hiç.

    McLaren nickli arkadaşım haklısın burada bir Kimi_Destekleme_Takımı var tahminim birden fazla üyelik alıp yazanlar bile var.

  2. teoman iskender arakdaşım kendin dedin bunu bizimkiler yapsa tantanaya çevirirsiniz ortalıgı dedin.soruyorum siz ne yaptınız???????? ya gerçekten adamakıllı izleyen yokmu ya şu f1 i

  3. walla raikkonen haklı kaskından içeri soksaymış bari ben şahsen adamı döverdim walla !!!!!!!!!

  4. burada bu şekilde acayip dikkat çekici nickleri olan arkadaşlar var genelde yorumları da nickleri gibi acayip olduğu için ciddiye alınmıyorlar.Yine yapmış bir tanesi.Video yu izle mesafe ortada , o kadar tanık var bir kişi onu iddia etmemiş.
    Kimi_Fan_Support_Team

  5. ewet kimi ye atıp tutanlar terbiyesiz diyenler? neden bu haberde hiçbirinin yorumu yok? cok merak ediyorum

  6. Sinan Şahin avatarı

    o zaman kimi çok doğru yapmış. ve en azından küfür etmemiş.

  7. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    kendi pilotu olunca önemsemezler baska biri hele bide mclaren pilotu yapsaydi allahhh tantanaya bakin buralardaki :))

  8. "Fotoğrafçı dengesiz durduğu için düştü."
    burası süper işte koptum resmen…

  9. Fotoğrafçı basmadım diyor takım bastı diyor. Videoda açıkça görünmüyor. Kim vurduya gitti adam 🙂

  10. recep ivedik avatarı

    işte dün dedim bunu..videoda kiminin eşyalarına bastı fotocu dedim…bazı arkadaşlar ne basması falan dedi..şimdi orda otomatikman kim olsa aynı tepkiyi verir sen yarışa hazırlanıyorsun adam foto çekmek için senin özel eşyalarına yada çantana basıyor ne yaparsın?? kimse sakin kalmaz bence kendimizi kandırmayalım…kiminin içindeki insan sevgisini biliyorumm:DD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir