Hülkenberg: "Bu Sonuç Geleceği Değiştirmeyecek"

yazar:

kategori:

Yeongam’daki yarışa yedinci başlayan Hülkenberg tüm yarış boyunca Alonso ve Hamilton’a savunma yaptı ve dördüncü bitirmeyi başardı.

Bu bu sezon Sauber ve Hülkenberg’in en iyi sonucuydu ve Hülkenberg’in Lotus’la görüştüğü zamanda gelmiş olması kendisine yardımcı olabilir.

Ancak kendisi bunun olmayacağını düşünüyor.

“İyi bir sonuç aldığım için mutluyum. 12 puan takım ve benim için büyük bir şey.”

“Ancak bu sonucun geleceğimi bir anda değiştirmesini beklemiyorum.”

“Elbette bugün iyiydi, bu tartışılamaz, ancak tek bir yarışıma mı bakacaklar?”


Yorumlar

“Hülkenberg: "Bu Sonuç Geleceği Değiştirmeyecek"” için 9 yanıt

  1. bence değiştirebilir üstelik sana sms le hayır diyen Ferrari koltuğuna gelecek sene oturabilir kimi ile takım arkadaşı olabilirsin alonso monte olayıında sonra bir şey yokmuş gibi davranıldı ama işin aslı öyle olmayabilir söylenenlere göre alonsonun sözleşmesinde bir dünya şampiyonu ile takım arkadaş olamayacağı yönünde takım raikkoneni aldığına göre alonsoya açık kapı bırakmıştır yani dolaylı yoldan istersen gidebilirsin mesajını verdiler üstelik alonso mclaren haberleri dolaşıp mclarenin adı manşetlerde olacak 2 isim ile anlaştık açıklamasından sonra bana göre alonso mclaren birlikteliği tekrar sağlanabilir sağlanırsa alonso nun yerine en güçlü aday sensin. tabi bunlar benim düşüncelerim

  2. burak bilgin avatarı

    2015 olacaktı 🙂

  3. burak bilgin avatarı

    Bu adamda iş var. McLaren Button'u gönderip Hulk'u almalı.2014 te de Raikkonen'i. Bu ikiliyi McLaren de görmek istiyorum.

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Malezya Gp'siydi galibiyet için zorladığı yarış Sauber'in.

  5. geçen sene Sauber aracı yarış kazanacak potansiyeldeydi. Hatırlayalım Alonsoyla 1. lik için çekiştiği galiba çin gpsiydi. İtalyadada kazanacak bir sauber vardı. geçen sene Williams ve Sauber ilk 7 yarışta gayet harikaydı. Hatta Son 5 yarıştada gayet iyiydi. Bu sene öyle değil. Bu sene Parasızlıktan kokuşmuş bir sauber vardı. Gutierrezden gelen sponsor paraları olmasa kepenk indirecek noktaya gelmişlerdi. Buna rağmen Hulk puan barajına oynadı hatırlatalım Button ve Perez dahi zor oynuyordu o Puan barajına. Perez hiç oynuyamıyordu. Bunlar tesadüf değil. Hulk boru değil. Hulkenbergi yakından tanıyan birisi onun en mütevazi F1 pilotu olduğunu söylemezse çıkıp dansöz gibi oynarım. Kimseye yavşaklık yapmaz, kimse bana iyi desin diye konuşmaz, bu yüzden ne adam akıllı sponsor buldu ne kendini reklam edebildi. Çünkü yapmacıklıktan hoşlanmıyor. Bu sektörde dilbaz olmazsan kimse seni büyük yapmaz. Adın Perezle yan yana anılır. Perez ve tüm güney amerikalı pilotlar açıkçası vasat pilotlar. Vasat orta demektir. Bir Senna çıktı görece Barrichello çıktı ama harici pilotlar hep vasat kaldı. Hulkenbergi Perezle yanyana anmak bile Hulkenbergin efendiliğine hakarettir. Perez geçen sene Ferrari akademisinden ayrıldığında bu akademi bizden sadece alonsoyu kollamamızı istiyor özgür değiliz ve şanslıyımki özgür olduğum bir takıma geldim diyordu. Bu sene Button kayrılınca moral bozukluğuyla oraya buraya çarptı. Hulkenberg boyuyla posuyla endamıyla kilosuyla ve tüm mütevaziliğiyle bana göre yarışan en komple sürücü. Onu küçümsemek kimsenin haddi değil çünkü o hiç kimseyi küçümsemeyen bir pilot.

  6. Yarışları nasıl izlediğiniz çok belli oluyor bu yorumla teknik detay 0.Hulk ve Gutierrezin düzlük performansına yaklaşan oldu mu arkadaşım ? Adamlar start-finish düzlüğünde geçse uzun düzlükte yine geçiliyolardı.Lewisin aracından görmediniz mi Hulk un uzayıp gittğini.bunu göremeyecek kadar körmüsünüz.

  7. aynen geçen sene perezin son yarışlarda sauber aracı sayesinde bir kaç yarış iyi sürüp mclaren'e kapağı atması gibi sende buna kanacak saf bir takım bulursun belki üzülme

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu günün Vettelden sonra yıldızı sendin Vettel zaten ayrı bir galaksideydi ama yarışta sen parladın ne komple pilot ne tek turda hızlı pilot dinlemedin hepsine ders verdin demekki pilotlukla araç geçilmediğini gösterdin bu bazılarına kapak oldu senin daha iyi takımlara ihtiyacın var umarım hızlı bir takımda pilotluk yaparsın

  9. Mclaren'in pilotları o arabayla dördüncü olmayı başarsın, takım o zaman sözleşme uzatsın. Klasik olarak Brezilya'da da kendini gösterebilirsin, gerisi araca kalmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir