WRC: Subaru'dan "McRae Toplanışı"

yazar:

kategori:

Subaru araç sahipleri, Colin McRae’nin şerefine rekor vermek için önümüzdeki günlerde İngiltere’de Prodrive fabrikasında bir araya gelerek rekor kırmaya hazırlanıyor.

30 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan organizasyon, McRae’in şampiyon aracı  Impreza 555’inin şampiyonun şehri Lanark’dan çıkması ve konvoyu arkasına alması ile başlayacak.

A74, M6, M42 ve M40 boyunca sürecek olan konvoya 1000’den fazla Subaru aracın katılması bekleniyor. Banbury’den itibaren ise Prodrive’ın Warwickshire’deki fabrikasına kadar konvoyu Mclaren’in 1996 Grup A Impreza’sı konvoyu yönetecek.

Buraya gelindiğinde ise "McRae Toplanışı" için bir araya gelen araçlar sayılacak ve Guiness rekorlar kitabında yer alacaklar. Daha sonra burada bulunan 2 millik pistte dönecekler.

Bunun ardından araçlar Colin McRae yazacak şekilde araçlarını park edecekler ve bunun uzunluğununu 100 feet olması bekleniyor.

Bu organizasyon sadece Subaru araçlarına açık olacak ve organizasyona katılan araçlara özel plaka verilecek. Katılan her araçtan 10 £ alınacak ve elde edilen para McRae ailesinin düzenlediği hayır organizasyonuna dağıtılacak.


Yorumlar

  1. ogun savaş avatarı

    Subaru kullanan 2 sürücüde öldü 🙁 Richard Burns bide Colin Mcrea :S 🙁

  2. Bende amcadan impreza yı alayım :).yakın olsa keşke.Çok güzel bir anma organizasyonu olucaktır eminim.McRae adın unutulmayacak.

  3. Rahmetli Colin McRaeyi sevgiyle hatırlıyoruz,adına bilgisayar, playstation oyunları yapılacak kadar iyi ve popüler bir pilottu,ozan ülkügil arkadaşım maalesef biz ne yaşarken nede öldükten sonra birşeyler yapıyoruz sadece öldükten sonra birkaç gün gündemde tutuyoruz anıyoruz o kişileri,maalesef öncesi ve sonrası yok.

  4. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    güzel organizasyon keşke türkiye'de ölen sporcular için de bir şey yapılsa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir