Massa: "Bir Galibiyet Daha Kazanmak İstiyorum"

yazar:

kategori:

Sene sonunda Ferrari’den ayrılacak olan ve henüz bir takımla anlaşmayan Massa “Bu bir hayal ancak her şey mümkün. Bu işte her şey mümkün. Bir çok kez en iyi araca sahip olmayan sürücünün kazandığını gördük. Asla pes etmemelisiniz ve bir galibiyet daha almaya çalışacağım.” dedi.

Galibiyet kazanması halinde bunun karnesine olumlu yansıyacağını söylenmesi üzerine Massa “Deneyimim daha önemli. Herkes bir takıma, özellikle de her şeyin tamamen başlayacağı yeni kurallarda neler katabileceğimi biliyor.” dedi.

Brezilya GP’yi şimdiden değerlendiren Massa “Brezilyalı için kendi evinde yarışması her zaman çok duygusal bir şeydir ancak Ferrari ile son yarışım olacak olması daha da duygusal kılacak. Umarım harika bir hafta sonu ve yarış çıkarırız. Ancak onun öncesinde son yarışlarda iyi olmayı umuyorum.”

“Sıradaki yarışlarda agresif olacağım. Son yarışta bunu yaptım ancak spin attığım için istediğimiz sonucu alamadık. Ancak risk almanız lazım. Zorlamaya devam edeceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Olursa çok iyi olur gerçekten. F1 fanlarının büyük bir kısmını da memnun edeceğini düşünüyorum bu galibiyetin.

  2. Duhan Peker avatarı

    İlginç.

  3. farz edelim ki bu tablo bir nevi doğru çıktı ferrariye o 4 galibiyeti hangi pistlerde verdin açıkçası çok merak ediyorum

  4. Düşünmeye gerek yok herşey açık ve ortada

  5. Duhan Peker avatarı

    Bu istatistik için ne kadar çok düşündünüz öğrenmek isterim doğrusu. 🙂

  6. Seneye 22 yarış var 15ini vettel kazansa, 2 alonso 2, raikkonen 2, başka pilot 1 de sen kazanırsın iyi takımda olursan olur biter ama ferraride bu sene puan alıyorsan dua et .

  7. kurban olayım sen puan kapsan yeter. puan mücadelesinde kazansan yeter. fazlasını sende bende dünya alemde yapamayacagini biliyor. startta en azından basladıgın noktada bitir . basladıgın noktada geride bitirip duruyorsun kalkmıs galibiyet diyorsun .yur git len yuru git.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir