Glock 2007'de Toyota'da Yarışacak

yazar:

kategori:

Daha önceden 25 yaşındaki GP2 şampiyonun geleceğinin, Kontrat Tanımlama Yönetim Kurulu’nun ellerinde olduğunu, çünkü açığa çıkan ve duyurulmayan anlaşmanın BMW test sürüşü anlaşması ile çakıştığını bildirmiştik.

BMW Sauber’in Glock’a gelecek sene için bir yarış koltuğu önermemesi ile birlikte Hinwil kökenli takım, Alman pilotu bırakmayı pek istemiyor. Çünkü, Toyota, Glock’u 3 senelik bir anlaşma ile kendisine bağlama niyetinde.

Daha önce bu konuda konuşan Mario Theissen "Kontrat Tanımlama Yönetim Kurulu tarafından, çelişen bir anlaşmanın dosyalandığı bilgisi bize verilmişti."

"Onların kararını bekleyeceğiz." demişti.

Glock’un menejeri Hans-Bernd Kamps ise "Timo ile ilgilenen arasında, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde makul bir çözüm oluşmasını umuyoruz" demişti.

Son haberlere göre Kontrat Tanımlama Yönetim Kurulu, Geneva’da yakın zamanda bunun üzerine karar verecek ve bu kararın gelecek haftaya kadar açıklanması beklenmiyor.

Cologne kökenli Toyota başkanı John Howett konuyla ilgili Motorsport Aktuell’e şunları söyledi: "Glock ile bağlayıcı bir anlaşmamız var. Onun menejerlik şirketi ve avukatlar, onun uygun (boşta) olduğuna inanıyor."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir