Alonso: "Hızlı Değiliz"

yazar:

kategori:

Alonso, lider Vettel’in 1.2 sn gerisinde kaldı ancak attığı spin nedeniyle düşük yakıtla sürüş gerçekleştiremedi.

Alonso “İstediğimiz kadar rekabetçi değildik. Gelişmek zorundayız. Kafamızdaki bazı değişiklikleri yapmalıyız. Şanslıyım ki spin attığımda lastiğimi mahvetmedim. Bunun yanında o lastikleri uzun sürüşte ağır yakıtla kullanabildik.”

“Yarın temiz tur atmayı ve Toro Rosso ve Mclaren gibi bazı arabaları geçmeyi umuyoruz. Bugün olduğu gibi onlar önümüzde olmamalı.” dedi.

Pat Fry “Bugün düşük yakıtla hızlı sürüş gerçekleştiremedik bu yüzden cuma günkü dereceler tam olarak yansıtıcı değil. Artık dikkatli olmak ve en yakın rakiplerimizle farkı kapatmak zorundayız. Ancak aynı zamanda arkamızdakilerin de yapabileceklerini göz ardı etmemeliyiz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: "Hızlı Değiliz"” için 11 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Demek ki yeterince çalışmıyorsunuz.

  2. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Toro Rosso'yu geçemeyecek araçla sen podyuma çıkarsın Fernando…

  3. ALonso inşallah Ferrari den giderde sizin aracınızın ne halde olduğuda ortaya çıkar.Büyük ihtimal ile sen dahi taraftar olarak buraya gelip yazma tenezzülünde dahi bulunmazsın… hani şu soğuma felan hikayeleri gibi.Bizler ne McLaren taraftarları görmüştük… McLaren sürünürken bile biz taraftarız diyorlardı ki onlar hala iyi taraftarlar.Birde yeni nesil olan başkalarının taraftarlığını hiçe sayanlar vardı.Bu sıralar onlar ortamda da ortalıkda da yoklar.Büyük ihtimal sende aynı kumaşın malısın… yani yamalı bir elbisesin.

  4. Ferraride yarışmak ne zor öyle değilmi çok yavaşız cümlesini bile bin dolandırarak söylüyor direk biz "malız" diyemiyorsun prosedür gereği 😀

  5. Hani tv lerde ,bilmem arkadaşlar arasında takılmalarda birbirlerine çakal derler ya takılarak buda ona benzer birşey.yani kurnaz,akıllı,işini bilen tarzı bir kelime benim açımdan.

  6. Alonso bu politik zeka ile Ferrari'ye baskan bile olur, sonra demedi demeyin :))

  7. ferrari.250gto avatarı
    ferrari.250gto

    ya tmm iyi pilot filan ama bu adamı gram sevmedim sevmicemde. ferrariden gitsede içim rahatlasa.

  8. peki kaç kişinin burda cümlenin sonunda ''çakalll' yazıp da yanlış anlamayın dediğini gördün

  9. Yarın temiz tur atmayı ve Toro Rosso ve Mclaren gibi bazı arabaları geçmeyi umuyoruz. Bugün olduğu gibi onlar önümüzde olmamalı.

    Çakmmış yine lafı Çakalll(ar niyet yok alonsocular yanlıs anlamasın)

  10. yavastılar ama fark bu kadar degildir 0.6 sn olsa neyse

  11. "Yarın temiz tur atmayı ve Toro Rosso ve Mclaren gibi bazı arabaları geçmeyi umuyoruz. Bugün olduğu gibi onlar önümüzde olmamalı." dedi.

    Bir gönderme daha Ferrari'ye. Araç ancak bunlarla mücadele edebilir demiş üstü kapalı şekilde 😀
    Alonso sen ne cinsin sen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir