Domenicali: "Vettel, Schumacherli Güzel Günleri Hatırlatıyor"

yazar:

kategori:

Red Bull ile son 3 sene şampiyon olan ve artık bu seneki şampiyonluğu garantilemeye hazır olan Vettel, her zaman Ferrari’ye açık olduğunu söylemişti.

Fernando Alonso’nun takımda mutsuz olduğu ve anlaşmasından erken ayrılacağı iddia edilirken Domenicali, Vettel için iyi şeyler söylemekten kaçınmadı.

Domenicali “Belki yeni bir mücadele arıyordur. Red Bull ile anlaşması var. Bizim de sürücülerimizle anlaşmamız var. Hiç bir şeyi reddedemem ancak yakın gelecekte böyle bir durum olacak gibi görünmüyor.” dedi.

İspanya basınında çıkan haberler, Fernando Alonso’nun 2015’te Honda motorlu Mclaren’de olacağı ve bu birlikteliğin gelecek sene dahi olabileceği yönünde.

Domenicali’nin son açıklamaları da bu söylentileri tetikleyebilir. Domenicali “Sebastian bana Michael’in bizimle olduğu güzel günleri hatırlatıyor.” dedi.

Domenicali ayrıca Vettel’in sadece aracı sayesinde Formula 1’i domine ettiği iddialarını kabul etmedi.

Domenicali “Bu kesinklikle doğru ancak hepsi doğru değil. Michael her zaman sonuç alıyordu, önemli olan da buydu.”

“Hak etti ya da etmedi, o bunu başardı. Bu yüzden Sebastian’a tebrikler!” dedi.


Yorumlar

“Domenicali: "Vettel, Schumacherli Güzel Günleri Hatırlatıyor"” için 20 yanıt

  1. monte konuş demiş buda konuşuyo fazla kızmayın elçiye zeval olmaz.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ferrari ve Alonso arasındaki ipler artık iyice gergin özellikle doğum günü hediyesi olayından sonra Alonso'nun Ferrari'de kredisi kalmadı büyük umutlarla gelmişti ama yerini Vettele kaptıracak gibi duruyor.Asıl ilginç olacak olan ise Vettele atıp tutanların Ferrariye geçtiğinde aslan Vettel yavrum Vettel kralsın Vettel diyecek olmaları.

  3. Sen de rezil bir dönemi hatırlatıyorsun ve hatırlatmaya devam edeceksin.

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Schumi Senin Dönemine Denk Gelse Onu Bile Harcardın Dominik.

    Sen ve Adamların Bu Takımdan Gitmedikçe Senna Mezarından Kalkıp Gelse Bile Şampiyon Olamayız Biz.

    Monte Şu Adamın Şöyle Konuşmasına İzin Veriyor. Sonra Gidip Alonso'ya Laf Söylüyor.

    Ferrari'yi İdiotlar Sarmış 🙂

  5. Martinin prodromu daha başlangıç demesi,Lewis in Brawn olmadan da başarılı oluruz demesi,Ferrari nin Alonso ya gider yapması.2015 te sağlam bi Mclaren geliyor sanki.

  6. domenicali, daha düne kadar alonso'nun ağzının içine bakan bir adamdı.

    böyle konuşabilmesinin arkasında ancak bir güç var olabilir; başkan monte.

    monte'ye, alonso'nun doğum gününden (d.günüdeki sözlerinden) sonra bir haller oldu. çok sinirlendiği ve intikam alacağı açık. alonso'nun ipini çekmek istiyor, ama tazminat çok yüklü olunca bunu yıldırma politikası yönetimiyle yapacak. alonso gibi kariyeri boyunca takımı arkasına almaya alışmış olan ve gayet yüksek egolu bir pilotun da bu duruma fazla dayanabileceğini sanmıyorum doğrusu. bu birliktelik sona yaklaşıyor bence.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Haberi ilk okuduğumda biraz sinirlen ağır yazdıydım. Kusura bakmayın. Kibarcasını yazayım yeniden.

    Adama 4 senedir nasıl bir araç verildiği ve Alonsonun neler başardığı tüm camia tarafından biliniyor. Siz adam olup ona düzgün bir araç vereydiniz şimdi schumi li güzel günleri düşünmenize gerek kalmazdı. Fernando bunun altında kalmaz ama yapıştıracaktır cevabı.

  8. Domenicali bunca basarisizliktan sonra hatayi kendinde ve teknik ekipte arayacagina,halen olayi baska yerlere çekiyor,seneye tarihin en iyi pilot kombinasyonlarindan biriyle yarisacak Ferrarinin takim patronunun yaptigi açiklamaya bak bu mantikla devam ederse ve test yasagida kalkmazsa Ferrarinin en hizli araç olmasi sadece sansla olabilir,ve Ferraride yarisacak bir Vettel çok iyi bir pilot olsada hizli olmayan bir araci sampiyon yapamaz,ben 2015 te Alonsonun Mclarende yarisacagina kesin olarak inaniyorum,hatta tum sartlar musait olsa bu yil bile gerçeklesebilirdi bu…

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alonso da Ferrari'ye geçtiğinde işte bu dedik, al gördük hep beraber ne olduğunu. Ferrarinin başından bu yönetim ve teknik ekip gitmedikçe değil Vettel, 10x Vettel gelse bişey değişmez. Onu da çıldırtırlar bir sezona kalmaz.

  10. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Doğruları söylemiş Stefano. Boşuna sağlı sollu sallamaya gerek yok. Hep diyorum Vettel – Ferrari birlikteliği eninde sonunda olacak diye. Hatta hiç unutmam 2008 Brezilya GP'sinde Vettel son turlarda Hamilton'ı geçmesinin ardından yanımdaki arkadaş bak bu çocuk kesin Ferrari'ye gelecek demiştim ki Vettel o zaman da büyük bir pilot olacağını çokça belli ediyordu.

  11. Adam alonsonun gideceğini bildiğinden vettele şimdiden yalakalık yapıyor, sen kalkmış o bile bunu söylüyor demeye getiriyorsun. "Anlamak istediğini anlamak" böyle birşey işte.

  12. ALONSO 2015 MCLAREN HONDA HAZIR OLUN…

  13. Ferrari ile Alosno arasında sinir harbi devam ediyor. Kim av kim avcı sürekli yer değiştiriyor. Böylece pilot ve sponsor pazarında da spekülasyonlar artacaktır. Ferrari-RedBull-McLaren-Alonso-Vettel.. İsimlerin her biri ağır. Özellikle McLaren'in yeniden yapılanma sürecinde tam bir transfer çılgınlığına dönüşeceği gibi bir hava hakim, bunu yapan da aslında menejerler.

  14. Buna yapabileceğim çok güzel bir yorum var:

    "Ne çektin be alonso".

    Sen gel Ferrari'de bir veledin pardon vetelin elini bükeme bi de üstüne Ferrari saltanatını ona devretmek zorunda kal…

    Olaya Ferarri-gelişim-teknik boyutunu kenara bırakıp politik Alonso'nun manevi-psikolojik açısından bakarsak gerçekten trajik. =)

    Ne Vettel'i ne Alonso'yu sevmem ama Alonso adına üzülmeye başladım nan.. İnşallah McLaren'e falan giderse ciddi anlamda rekabetçi bir aracı olur…

  15. birde şunu merak ediyorum herkes gibi .acaba vettel ferrariye geçtiğinde gene uçan kaçan bir ferrarimi göreceğiz yoksa arkalardan nal toplayan bir ferrarimi.olaki bu seneki gibi bir ferraride vettel ne kadar dayanabilecek yada her sezon şampiyonada son yarışa kadar mücadele edebilecekmi.

  16. gerçekten canı gönülden isterim gitmesini.ferrariye geçtiğinde sevinmiştim.en azından her sene rekabetçi bir aracı olacak diye.ama durum ortada.

  17. Nabza göre şerbet güya alonsoya hangi takıma salladığının farkında ol seçenek çok demek istemiş ama 4 senedir takımı sırtında taşıyan adamda o biraz düşün alonso imkanlarla ne yaptı sen imkanlarla ne yaptın

  18. Yok bence Alonso kesin gidecek Mclaren'e.Baksanıza açıklamalara Alonso takımı eleştirirdi ama bu sezonki kadar hiçbir zaman fazla eleştirmedi,artık oda bıkmış gidecek Ferrari den.Mclaren Honda da rüya takım olabilir 2015 te.

  19. kardeş sen kendi işine baksana ne yapcan sen redbulu vetteli .ondan sonra alonso araca laf eder niye laf ettin olur.seni bugüne kadar eleştimemiştim.eleştirenleride haksız görüyordum amma insanoğluyuz işte şaşarız beşeriz.rakip pilotu övebilirsin ama kendi pilotuna kazanacak bir aracı verdikten sonrapilotun bir şey yapamıyor her yarış aracı dağıtıyor,veya istediğin sonuşları alamayıp birde üstüne takım arkadaşının gerisinde kalıyorsa .

  20. Domenicali ayrıca Vettel'in sadece aracı sayesinde Formula 1'i domine ettiği iddialarını kabul etmedi.

    ama kendini Ferrarici olarak tanımlayanlar bunun tam tersini söylüyorlar

    buda bizim Türkiye deki Ferraricilerin Formula 1 den anlamadığının açık bir kanıtı

    Not: Adamsın Dominik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir