Senna, Formula 1 Söylentilerinden Etkilenmiyor

yazar:

kategori:

Bruno Senna, gelecek yıl bir Formula 1 koltuğunda olacağı söylentilerinin kafasını karıştırmadığını söylüyor ve spekülasyonları gülünç buluyor.

Brezilyalı pilotun bu yıl GP2’de gösterdiği başarılar, BMW Sauber’de test pilotu ya da Toro Rosso’da yarış pilotu olacağı söylentilerine neden olmuştu.

Ancak Senna şu anda odak noktasının GP2 olduğunu çünkü F1’e adım atmadan önce kendisi geliştirmeye ihtiyaç duyduğunu söyledi.

"Özellikle Brezilya’da olmak üzere, basında çok fazla spekülasyon oldu. Bu biraz gülünç, çünkü şimdiye kadar neredeyse üç takımla anlaşma imzaladım! Harika, önümde üç seçenek var!"

"Şu noktada hiçbir Formula 1 takımıyla kesin bir şey olmadı. Belki benim iyi performansım ve medyanın bana önem vermesi F1 padoğundakilere yol gösterdi ancak ben açıkça GP2’ye odaklandım."

"Ben asıl işimi istikrarlı olmam gereken pistte yapıyorum ve GP2 serisini kazanmalıyım. Ardından Formula1’e geçiş için hazır olacağımı biliyorum"


Yorumlar

  1. senna-grosjean gp2 nin yıldızlarıdr müthişler onlara laf yok:D

  2. senna-grosjean gp2 nin yıldızlarıdr müthişler onlara laf yok:D

  3. forzaferrari katılıyorum bencede ondan daha iyileri var GP2'de.

  4. forzaferrari avatarı

    gp2yi pek takip etmiyorum bunun içinn bu konuda yorum yapmak belki bana düşmez ama bence gp2de bundan çok daha iyileri var.

  5. biz senna'ya hakaret etmiyoruz sadece bu çocuk gerçekten çok kendini beğenmiş biri(taşıdığı soyadından olduğu kesin).

  6. senna guven avatarı

    Senna adına yorum yaparken lütfen biraz daha saygı..

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    etkilenmyomuş ha ha ha

    külahıma anlat

  8. bıktım bu çocuktan gelmek için can atıyor f1'e ama hala blöf yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir