Button: "Geride Olmak Acı Verici"

yazar:

kategori:

Woking kökenli ekip 2006’dan bu yana ilk zafersiz sezonunu geçirirken 1980’lerden bu yana ilk podyumsuz sezonunu da geçiriyor olabilir.

Ancak takımın tecrübeli pilotu Jenson Button bunun önümüzdeki sene değişeceğinden emin.

“Bu çok acı verici. Son dönemlerde şampiyonluk için yarışıyorsanız ve zafer kovalıyorsanız birden bu duruma düşmek gerçekten acı verici.”

“Bunun uzun süreceğini sanmam. Tüm fabrika olarak tüm kaynaklarımızı önümüzdeki sezona aktardık ve neler olacağını bekleyip göreceğiz.”


Yorumlar

  1. Jack Sparrow avatarı

    Dediklerinizin çoğuna katılıyorum. unutmaz yarışı olarak ilk aklıma gelen 2011 Kanada ve Japonya.

  2. Button aslında çok iyi bir pilot, aldığı şampiyonlukta yeteneği ile birşey katmamis olabilir.Medya tarafından hiçbir zaman çok ilgi görmedi sanırım karizma eksikliğinin bunda etkisi büyük.Birde benim aklımda kalan unutulmaz bir yarısı yok, böyle şeyler onu bir adım geride tuttu.Ancak ondaki istikrar da kimsede yok işte kazandığı yerde bu güzel özelliği.Perezi nasıl bozguna uğrattığını hepimiz gördük, Seneye şampiyon olacak arabası olursa şampiyon olacaktır.

  3. Duhan Peker avatarı

    Bende öyle düşünüyorum. 🙂 Garantici bir pilot.

  4. Button seninde dediğin gibi üst seviye değil ancak saydığın pilotlardan sonra gelir benim için. Ne olursa olsun şampiyonluğu olan bir pilot ve buna saygı duymak gerek. Sürüş stili de çok yumuşak agresif bir pilot değil bundan dolayı da pek sevilmiyor.:)

  5. Duhan Peker avatarı

    Kalitesini tartıştığım adam Jenson Button,Perez'i geride bıraktı ve kısıtlı şartlar altında iyi sürüşüyle ve ayrıca buna ilaveten tecrübesiyle minimum şartlardan maksimumu aldı.

    Bir Alonso,Kimi,Hamilton tarzında pilot değil ama bir çırpıda da yeteneksiz denilecek adam da değil.Bazen çok boş konuşmaları olsa da bu yeteneksiz olduğu anlamına gelmez.

  6. Bu şekilde sürünmeyi fazlasıyla hakettik.hep diyordum takımın içindeki çürük elemanları temizlemeden, ekibe sağlam adamlar almadan bu takım yeniden kazanamaz.herhalde sesimi duydularki ekibi güçlendirmeye karar verdiler.

  7. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun Button. 2015'teki muhtemel hızlı aracı senin sürmeni çok isterim.

  8. 2009 da üstüste yarış kazanınca "hep kazanmaktan sıkıldım" diyen pilot bu değil miydi ya?

  9. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    podyumu geç 4.'lük bile yok, 1 tane de çin'deki 5.'lik var, tam manasıyla rezillik

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    en son ne zaman şampiyonluk mücadelesi verdin ki? vasat bir aracı vasat sürücülere emanet edersen, ne zafer gelir ne podyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir