Red Bull'un Baskınlığı Mercedes için İlham Verici

yazar:

kategori:

Alman üretici sezona Red Bull’un ana rakibi olarak başlamıştı, bir dönem de şampiyonluğun en büyük adayı konumundaydılar.

Ancak sezon ilerledikçe Mercedes Red Bull ile birlikte Ferrari ve Lotus’tan da geride kaldılar.

Ross Brawn Red Bull’ya yenilmenin kendileri için utanç verici olmadığını söylüyor.

“Onların gerçekten iyi performans gösteriyor olmaları can sıkıcı, ancak bu bizim daha iyi motive olmamızı sağlıyor.”

“Spa’da bir adım atmış gibi görünüyorlar. Ayrıca yarış performansımız için aracımıza eklediğimiz bazı parçaların da tek tur performansını elimizden aldığını da düşünüyorum.”

“Ön kısma yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz yılki verilere bakıyordum da, şimdikilerle karşılaştırabilmek çok zor. Çünkü geçen yıl tüm pistte DRS kullanabiliyorduk, fakat Japonya’da ilk sektörde 1.5 saniye daha iyiydik.”

“Elde ettiğimiz gelişmeyle mutlu olabiliriz ve bu yönde gitmek zorundayız. Takım bu yıl büyük bir adım attı ve önümüzdeki yıl da aynı büyüklükte bir adım atmayı bekliyoruz. Umarım diğerlerini utandırabiliriz.”


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Macaristan performansından sonra o 4 haftalık arada biraz gündeme gelmişlerdi, şampiyonlukla ilgili. 🙂

  2. nasıl mercedes şampiyonluğun en büyük favorisiydi yaw 😀 hiçbir zaman favori olmadılar sadece sıralamarlarda hızlıydılar birinci kalksa bile arkadakiler çatır çatır geçiyordu ve orta sıralara kadar geriliyorlardı asıl sonradan pirelli lastikleri dğeiştirince daha düzgün hale geldiler :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir