Vettel, Hindistan'daki Üçüncü Galibiyetini Almak İstiyor

yazar:

kategori:

Hindistan GP’sini üst üste iki kez kazanmayı başaran ve pistin en başarılı pilotu olan Red Bull pilotu Sebastian Vettel, Bu yıl pistteki üçüncü galibiyetini almak istediğini söyledi.

“Şu ana kadar Hindistan’da herşey bizim için mükemmel gitti. Birincilik kupasını bu yıl yeniden kazanmak güzel olurdu”

“Biz oraya gitmeyi gerçekten çok seviyoruz. Çok etkileyici bir ülkede çok iyi bir pist var”

Hindistan GP’sini kazandığı taktirde üst üste 4. kez dünya şampiyonu olacak olan Sebastian Vettel, Hindistan GP’sinin göründüğü kadar kolay olmayacağını söyledi.

“Karmaşık bir pist ve bizi çok zorlayan bölümler var. Bu yüzden göründüğü kadar kolay bir yarış olmayacak”

“İyi bir tur atabilmek için çok iyi bir sürüş çıkartmanız gerekiyor”


Yorumlar

“Vettel, Hindistan'daki Üçüncü Galibiyetini Almak İstiyor” için 25 yanıt

  1. Durduracak olan var mı?

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    He deseydi ''en hızlısı benim kimse geçemez Formula 1'in ağasıyım ben..'' diye o zaman sevecektin dimi ? Adamın ne açıklama yaptığı önemli değil ki sizin için. Ağzını açması yetiyor . Yazık tuttuğun pilotun istatistiklerini geçtiği için , şampiyon olmasını engelleyip kendisi şampiyon olduğu için kıskandığınızdan nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız 😀

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    RedBull Hindistan'a Strateji Güncellemesi Getirecekmiş 😀

  4. inadına sebastian vettel inadına red bull racing

  5. Benim pilot senin pilotu döver tarzında yorum yapan zihniyet gene türemiş

    bakınız efendiler en hızlı tur nasıl elde edilir

    yarış çizgisi vardır o çizgide en çok giden en hızlı zamanı yapar

    bakıyorum vettel full yarış çizgisinde giderken Diaz o çizgileri hep kaçırıyor

    şimdi hemen dersiniz araçtan felan kaynaklanıyor

    ben de diyorum ki 2008 e dönelim Diazın renosu vettelin toro rossosundan daha hızlıydı

    ama vettel o dandik araçla yarış çizgisinden daha çok gidiyordu diaz hep çizgiyi kaçırıyordu

    her şey açık şekilde ortada ama hala siz reddedin bakalım

    ———————————————————————————————————————–

    gelelim hindistan yarışına burda vettel gene şovunu yapacak ve kazanacak sonra da şampiyon

    adam aracın hakkını sapına kadar veriyor lütfen tutarlı yorumlar yapalım

  6. sorum şu massa takım emriyle kaç yarış alonso,ya yol verdi . yorum yapma

  7. Massa Alonso'ya yaklaşamadığı için yol veremedi.Massa önce adam gibi yarışsın da sonra Alonso'ya yardım etsin.Sürekli arkalarda sürünüp hiçbir şey yapmadı.

  8. İstediği gibi konuşur.3 tane kıçı kırık ondan nefret eden taraftarın sevgisini kazanmak için öldüğünü zannetmiyorum.

  9. bu sezon şampiyon olunmakla sempati kazanılmıyormuş onu öğrendi monza bize uymayan bir pist ez az zararla atlatalım diyorlar adamlar birinci geliyor sonrada ben niye yuhluyorlar demesin sen yat kalk linc etmediklerine dua et rakiplerine öyle küçültemezsin…

  10. Benim yaptığım yorumdan Vettel i eleştirdiğim sonucunu mu çıkarttın?

  11. massa alonso,ya bu sezon kaç kere yol verdi söylesene bana

  12. senna hiç zaman kötü bir araçlarla yarışmadı senna efsane olsaydı gider 80,ler ve 90,ların en kötü aracı ferrari,de şampiyon olurdu ama malesef onu göze alamadı gidemedi ferrari,ye , keza prost gitti ferrari,ye bir sezon dayanamadı prost ayrıldı sonra ferrari,den . tek kaçmayan gerçek efsane Michael Schumacher benetton.da en şaşalı zamanlarını bırakıp düldül ferrari,ye gitti sonrası malum . alonso raikonen sadece şampiyon olan pilotlar o kadar . vettel torro rosso,da harikalar başardı . torro rosso,da yaptıkları redbul,da yaptıklarının garantisiydi . eşit şartlar ne demek arkadaş eşit şarlarda yarışmayan ferrari kaçtane yarışta massa alonso,ya yol verdi

  13. Başarı için kalleşlik yapan (Multi 21) birinin neyini alkışlayayım?

  14. Açık bir sekilde önde olan bir takımın pilotu neden bu sekilde demeçler verir anlamak güç.
    Vettel in suçu değil elbet aracın hızlı olması ama senin aracın diğerlerinden açık ara hızlı bırak bu demeçleri rakiplerin versinler.
    RBR ye uymaz denilen pistlerde bile Redbull kazandı diğerlerinde zaten açık fark.
    Daha ne konuşulur anlamak mümkün değil.Yok streteji v.s Araç strateji ye o kadar müsait ki strateji aracın etrafında oluşuyor zaten.Gerektiğinde fazladan bir pit stop yapacak kadar hızlı gidebilecek hemde diğerlerinden epey hızlı gidebilecek bir araca sahipseniz istediğiniz gibi strateji yaparsınız tabiki.
    2000 lerde 3 yıl açık ara dominasyon yapan bir Ferrari vardı Simdide açık ara dominasyon yapan Rbr var.F1in seyir zevki malesef düsüyor bu dominasyonlarla.Gelecek sene ne olur bilemiyorum ancak Rbr gene baskın olursa bence Vettel in açık bir meydan okumaya ihtiyacı var dominasyon u dönem dönem bir çok pilot yaptı.Ancak diğerleri eşit koşullarda da zorlu şampiyonluklar kazandı.
    Vettel in haklı bir saygı görmesi için ve açıkca bu durumdan rahatsız olduğu ortadayken farklı bir takımda meydan okumalı belkide.Düşünsenize Vettel buna benzer 4 sampiyonluk daha aldı baskın Rbr de ve 8 sampiyonluğu oldu.Kariyeri ni sonlandırdı diyelim bu sekilde sizce senna schumi prost gibi saygı görebilecekmi f1 dünyasından o oranda görebilecekmi.Mesele şampiyonluk sayısı olsaydı elbet görürdü ama kazın ayağı öyle değil bence gereğini yapmalı şampiynolukların arkasını doldurmalı.

  15. adam ne güzel demiş ne diyecekti .

  16. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ya birde bizi zorlar demiyormu arkadaş. Hadi bizi geçtik resmen diğer takım ve pilotlara hakaret bu yaptığı. Hatta terbiyesizlik biraz. Terbiye illa küfür vb. şeylerlen olmaz. Bu da başka bir tarzı işte. İnşallah burda da olamazsın şampiyon.. Hoş olsan kimin umurunda.

  17. fia yetkilisi avatarı
    fia yetkilisi

    üstadım buttonun şampiyon oldugu araç da bi nevi rakipsizdi. özellikle yaz arasına kadar. çift katmanlı difüzor olayını biliyosunuzdur. Button da çok farklı bir araçla şampiyon oldu

  18.   fianın en yetkilisi avatarı
    fianın en yetkilisi

    neden buttonu geç

  19. Neden buttonu geç?

  20. fia yetkilisi avatarı
    fia yetkilisi

    güzel kardeşim o şampiyon olan pilotların(buttonu geç) diğer araçlarla farkı en fazla 0.2-0.3 saniye oluyordu. 2 sanıye fark atan olmadı hiç.o da her pistte değişiklik gösteriyordu

  21. arkadaşlar şu vettel paronayasını bırakalım artık . adam,ı birazda alkışlayın . herşeyi araca bağlamayın artık . alonso raikonen hamilton button bu pilotlar traktörlerlemi şampiyon oldular en iyi araçlarla şampiyon oldular . ama vettel gibi hiç biri sezonu domine edemediler

  22. Red Bull'un stratejide hata yapmasına rağmen kazanabildiği bir yarış hatırlamıyorum. Her durumda en iyi stratejiyle en iyi yerde olmayı başarıyorlar. Hatta strateji ekibinin araç tasarım ekibinden çok daha güçlü olduğuna inanıyorum.

  23. Resim süper

  24. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    F1 de "Schumacher açlığı"* denen hastalık görünen o ki Vettel de de başgöstermiş.

    —————————
    Teşhis benim tarafımdan konmuştur.
    Pek bir bilinirliliği yok.

  25. Ya abi tamam araç hızlıdır kazanırsın anlarımda, her seferinde "Bu pist çok garip bizi zorlar." demek neyin nesi. ***** mı sanıyorlar milleti. Singapurda tur başına 2 sn. farktan sonra neyin kafasındasın. En kötü şekilde zaten Webber alıyor polü sonra 3 pit yaparak sana veriyorlar yarısı. 10 kere dünya şampiyonu ol, tùm rekorları kır yine de sempati kazanamayacaksın bir çok kişinin gözünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir