Alonso ve Magnussen 2015'te McLaren'e Mi Geçiyor?

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Jan Magnussen’in oğlu Kevin Magnussen geçtiğimiz hafta sonu Formula Renault 3.5’da şampiyonluğunu ilan etti.

McLaren’in desteğiyle birlikte adı Marussia ile anılıyor.

Bild am Sonntag’ın haberine göre ise McLaren-Alonso söylentilerinin devamı geliyor.

Honda’nın Alonso’nun maaşını karşılayabileceği söyleniyor.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ise bu söylentilerden endişe etmediğini söyledi.

“Fernando’yu kaybetmekten korkmam.”

“Bir kontratı var ve kalacağını söyledi. Bizimle kazanmak istiyor ve biz de onunla kazanmak istiyoruz.”


Yorumlar

“Alonso ve Magnussen 2015'te McLaren'e Mi Geçiyor?” için 70 yanıt

  1. 2007 de bi çaylak faciasından sonra yeni bir çaylağı kabul etmez alo.
    O değil de Mclaren 2007 de harika bir yapı oluşturdu sponsorlar teknik ekip pilotlar vs ama sonuç yıkım oldu.
    Şimdi bir kez daha aynı hataya başvuruyor bu kez yanacak ateş kolay kolay sönmez.Herkes yanar

  2. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Ağzı olan konuşuyor bence Alonso Ferraride emekli olacak Mclarene bir daha gitmez Honda maaşını bile verse gideceğini sanmam kendi bizzat açıklama yaptı "Kariyerimi Ferraride sonlandıracağım hiç şampiyon olmasam bile bu takımı seviyorum " diye bir yorumu vardı hatırlatırım size durduk yere neden Mclarene geçsin şamp olacağını bilse bile geçmez dediğimin arkasındayım..

  3. F1 severleri fazla genellemişsin, olmamış. Senin gibi düşünmeyen bir çok kişi olduğuna eminim. Ama bunları taşa anlatsam bile daha faydalı bir iş yapacağımdan dolayı bu yorumumu burada sonlandırıyorum.

  4. mclaren,nın yapacağı iş button,nu perez,i göndermek . birinci işlere HULKENBERG,İ almak olmalı . hulk,un yanına kimi alırsan al . en büyük hata,yı alonso,yu almakla yapar . yine söylüyorum . yine söylüyorum hulk,u alan 5 yılı garanti altına almış olur . tabi bu insan herşey olabilir 1 saniye sonrasını kimse bilemez

  5. sınan matias avatarı
    sınan matias

    hadi magnussen neyse gelecek vadeden bir pilot ya alonso? mclarene gelmesi gereken ve o koltuğu hak eden en son isim.başarısızlığı bir yana kariyeride şikelerle dolu. arkasında yine şikeleyle aldığı 2 şampiyonluk olmasa 2007 de değil mclarene geçmek f1 de takım bulamazdı.kimse kusura bakmasın ama alonso f1 severlerin aklında hep hak etmediği bir üne sahip olmaya çalışan,şikeci ve çenesi düşük bir sürücü(yarışçı değil) olarak yer edecek.

  6. İşin özü şu, Alonso 2014 de ferrari'de dünya şampiyonluğunu alamazsa daha fazla bu takımda madara olmadan 2015 için gerçek anlamda hangi takım hızlı ise o takıma geçecek bu takım ille Mclaren de olmayabilir!!!

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    🙂

  8. ağlayanın kim olduğunu şike yapanın kim olduğunu azcık zoru görünce bavulları toplayıp kacanın kim oldunu biz biliriz sen rahat ol

  9. kazandıklarını ben görmedim . vettel kazandı torro rosso,yla . şimdi kayıkçı kavgasımı yapalım . niye massa,nın kullandığı ferrari değil o zaman . webber,e kötü araç veriyorsa redbul . massa,yada kötü araç veriyorlar değilmi . yoksa alonso nasıl üstünlük kurar massa,ya karşı

  10. Duhan lütfen şu cum ekini kullanma

    ilk çıktığında sauberciydin

    sonra oldun red bull cu

    şimdi de mc larenciyim diyosun

    sen seneyede takımını değiştirirsin bence mercedesi destekle

  11. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    Pardon sizin aile şirketini alma girişiminde bulunana kadar ki en büyük düşmanın Ferrariydi.Ondan sonra Ferrari'nin yerini Mercedes almıştı çok pardon

  12. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    Kaç yıl geçmiş aradan hala bi alonso düşmanlığı hala hain ilan etmeler.Görende mclaren adamın aile şirketi sanıcak.Kusmuşken içinde tüm öfkeni kinini tam kusda rahatla.Bu arada amcan ron dennis'den edindiğin felsefeyle beraber en büyük düşmanındı galiba Ferrari yanlış hatırlamıyosam…

  13. Tutturmuşsunuz bir BAR Honda başarısızlığı.

    Bende biliyorum Honda'nın şapkadan tavşan çıkartmayacağını. Kimse de Honda'nın gelip 50 beygir daha güçlü bir motora sahip olmasını beklemiyor.

    Burada önemli olan McLaren'in motora ücret ödememesi ve Honda birlikteliğiyle yeniden fabrika takımı konumuna yükselmesi.

    Turbo döneminde artan motor ücretlerinden McLaren etkilenmeyecek. Honda motorlarını ücretsiz kullanacak. Yıllık 20 Milyon $ gibi bir rakam cebinde kalacak.

    Garaj takımlarının yaşayacağı dezavantajlardan kurtulacak ve Honda'nın 1.müşterisi konumunda olacak.

    Gelelim senin sorunun bakış açısına.

    Mercedes ve Ferrari'nin son yıllardaki başarısı ne peki? Mercedes 2009 yılında Brawn'ın çift katmanlı difüzörü sayesinde şampiyon oldu. Birde McLaren 2008'de pilotları kazandı. Ferrari'de en son 2008'de Markaları aldı. Herkesin itin bir tarafına soktuğu Renault son yıllarda şampiyonlukları sildi süpürdü. BAR Honda başarısız olsa da geçmişte efsane olmuş bir McLaren Honda birlikteliği var.

  14. Alonsonun 2015 te kesin olarak Mclarende yarisacagina inaniyorum,asil 2014 de yarisabilir mi ona bakmak gerek…

  15. ishak osman avatarı

    onlar rahatlıkla kazanırlar da alonsonun eline rb ver ( vettelin kullandığı webberin değil ) bak daha kimse yarış kazanıyo mu.

  16. ishak osman avatarı

    onlar rahatlıkla kazanırlar da alonsonun eline rb ver ( vettelin kullandığı webberin değil ) bak daha kimse yarış kazanıyo mu.

  17. senin alonso raikonen hamilton,nun küçük takımlarda yarış kazansından görelim . böyle abuk sabuk tartışmalar yapıyorsunuz .

  18. ishak osman avatarı

    o zaman vettel gelsin bu seneki mclarenle 200 puan alsın büyük pilot diyelim.

  19. kim o ağlayan

  20. Alonso lütfen bizi bırakma. Bırakmayacağını umut ediyoruz. zamanında senin arkandan demediklerini bırakmayan McLaren fanları şuan senin gelmen için ellerini ovusturuyor.

  21. telsizden ağlayarak tarihin en hızlı pilotlarından biri olunduğunu bilmiyordum.

  22. honda ne iş yapar . BAR HONDA fiyaskosu da unutulmadı .

  23. Duhan Peker avatarı

    Rambo'cum sözlernizde yarı haklısın yarı haksızsın.

    Gizlim saklım yok.Evet ben bir zamanlar Vettel'i destekledim.Burada haklısında.

    "Ağzımdan Vettel'e tapıyorum" kelimesi çıkmadı.Çıkmayacakta.Bir ara Vettel"i övdüm evet.O saflığı neden yaptım bende bilmiyorum. 🙂 Herhalde Red Bull'un iyi performanslı aracından kaynaklıdır…

    Hele ki saydığın gibi senin-kekonun ya da Mehmet(Sinan)'ın yorumlarına dalıp sizlerle can-ciğer kuzu sarması olmadım.Gel adamsımız-kralsınız yorumlarını göster hele ne zaman yazmışım? Aksine hiç unutmam bir ara bana "Tam hayalimde ki vettel fanı demiştin." Eğer laf karışılma konusu olacaksa sen bana sardın…Ben sana değil.O lafları bence sen etmişsindir.

    Ben artık McLaren taraftarıyım bunda Honda'nın tesiri var.Tamamıylen Honda'nın girmesi ile oluşan bir karar.

  24. Duhan Peker avatarı

    Rambo'cum sözlernizde yarı haklısın yarı haksızsın.

    Gizlim saklım yok.Evet ben bir zamanlar Vettel'i destekledim.Burada haklısında.

    "Ağzımdan Vettel'e tapıyorum" kelimesi çıkmadı.Çıkmayacakta.Bir ara Vettel"i övdüm evet.O saflığı neden yaptım bende bilmiyorum. 🙂
    Herhalde Red Bull'un iyi performanslı aracından kaynaklıdır…

    Hele ki saydığın gibi senin-kekonun ya da Mehmet(Sinan)'ın yorumlarına dalıp sizlerle can-ciğer kuzu sarması olmadım.Gel adamsımız-kralsınız yorumlarını göster hele ne zaman yazmışım?
    Aksine hiç unutmam bir ara bana "Tam hayalimde ki vettel fanı demiştin."
    Eğer laf karışılma konusu olacaksa sen bana sardın…Ben sana değil.O lafları bence sen etmişsindir.

    Ben artık McLaren taraftarıyım bunda Honda'nın tesiri var.Tamamıylen Honda'nın girmesi ile oluşan bir karar.

  25. Guus Hiddink bizim milli takımın başındayken ona ntvspor yorumcusu Rıdvan ve Güntekin bir soru sordular ''takımın duygusuz futbol oynadığına dair''

    Hiddink'in cevabı hayatın gerçeğini hatırlatır nitelikteydi; -Siz futbolun duyguyla mı oynandığını zannediyorsunuz? Duygu maç kazandırmaz, sistem kazandırır.

    Elbette Alosno, McLaren ile tekrar yarışabilir. Koskoca holding yöneticileri rakip firmalara geçiyor, skandallar oluyor ama bakmışsınız hoop geri dönmüş işinin başında. Yani olaya duygusal bakmak, yıllık 30-40 milyon Euro gibi rakamları ve parayla satın alınamayacak kadar değerli olası şampiyonlukları reddetmek demektir ki bunu da kimse yapmaz.

  26. Alonsoyu kovacak takım mclarenin düştüğü duruma düşer gerçi Alonso olmasaydı Ferrari mclarenden beter durumda olurdu oda başka gerçek.

  27. senin hatırın için bir imza çakayım dedim üyelik istiyor
    Ayrıca aynı şey vetelin başına gelse Allah korusun( Hayatın gerçeği) ben imza atmam ona göre

  28. Çok güldüm :)))
    Tek kelime üç harf ile çok zekice ki Spa 2000 de hakkını vermiş

  29. onlylegendvettel  avatarı
    onlylegendvettel

    bakın canlar

    alonso ferrari birlikteliği sadece bir durumda biter.
    vettel ne zaman ferrariye geçer işte o zaman alonso kovulur. kabul etmeliyiz alonso ortalama üstü pilot. vettel ise tarihin en iyi pilotlarından. vettel ne zaman ferrariye geçmek isterse alonso mecbur gidecek. he vettel geçmek ister mi sanmıyorum.

  30. Vay Sinan! Hoşgeldin kardeşim nerelerdeydin? Aypi maypi görmeden tanıdım seni! Yorumdaşını nasıl tanımaz değil mi? Profilindeki Renault elmasına noldu? kömür mü oldu? 😀

  31. onlylegendvettel  avatarı
    onlylegendvettel

    duyduğuma göre toro rosso'ya geçecekmiş.
    onu da newey tasarlıyor diye biliyor. dddf

  32. hulk dururken alonso Magnussen ne arkadaş . hulk,u alan büyük takımlar 5 yılı garanti altına alır . perez denen bir vaka var ortada hala akıllanmadılar bunlar

  33. onlylegendvettel  avatarı
    onlylegendvettel

    küçük takımlar küçük pilotların peşinden koşar.!

  34. Arkadaşlar şöyle bir imza kampanyası var, katılmak isteyenleri beklerim. Site de destek verirse çok daha güzel olur!

    Bildiğiniz gibi Sean Edwards geçtiğimiz günlerde şanssız bir şekilde hayatını kaybetti. Başından sonuna domine ettiği ve 18 puan farkla lider olduğu Porsche Supercup'ta şampiyonluğa koşuyordu. Serinin bu sezon 2 yarışı daha yapılacak.

    Sean Edwards'ın anısına ve hakettiği şampiyonluğuna artık kupa kaldıramayacak olsa dahi kavuşması için Porsche'den son iki yarışı şampiyona dışı bırakması yönünde bir imza kampanyası var.

    İlgilenecekleri bekliyorum: Porsche Motorsport: Make the final race of the 2013 Supercup Season a non-points race

  35. @ Duhan Peker

    yahu bilader sen geçen sene ben vettele bayılıyorum onu çok seviyorum o en iyi

    bu çocuğa tapıyorum diyordun başta benim mehmetin kekonun yorumlarının altına süpersiniz adamsınız kralsınız yazıyordun

    ———————————————————————————————–

    aradan 1 sene geçti ve sen 180 derece döndün saçma sapan yorumlar atmaya başladın vetteli sevimiyorum çocukça hareketleri var yok şöyle yok böyle

    sen bana bu durumunu açıkla sen milleti saf mı sanıyon biz bu oyunları yemeyiz

    ah duhan ah sen bakalım seneye neci olacan

  36. Fernando Alonso Diazın Mclarene geçmesi ihtimaller içerisindedir

    şayet seneye alonso kimi yi klasmanda geçerse ferraride kalır

    lakin tersi olur diaz geçilirse yüzde yüz mc larende

  37. Duhan Peker avatarı

    Mehmet sen ''Sinan Uzunoğlu'' hesabı ile bir daha bu sitede yazmayacağını söylemiştin? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
    (Gerçekten meraktan soruyorum…Her hangi bir art niyet besleyerek yazmadım.)

  38. Mclaren çalmamış Ferrari zorla vermiş, hatta silah zoruyla 🙂

    Bazı Alonso taraftarlarının uzun süredir gelmeyen 3. şampiyonluktan dolayı psikolojimiz malum, çok hoş bir durum değil 🙂 Peki bu arkadaş ne yapsın ? Takımlar şampiyonluğu iyi araçla da gelmedi, iyi pilotla da gelmedi, iyi bir araç ve iyi bir pilotla da gelmedi hatta. Şimdi kötü bir araç ve iyi pilottan yoksun kadroları ile pistte varlık gösteriyorlar 🙂 Motor üreticileri desteği yavaş yavaş çekiyor, yeni gelecek olan pilot konusunda baskı yapıyor ( en azından basına öyle yansıyor) Biz Caterham'ı falan Kovalainen'i yarıştırmadılar, işte paralı pilot olayları falan derken Hulkenberg yerine Perez'i alan bir takım görüntüsünde Mclaren, üstelik Hamilton'ı Mercedes'e kaptırarak…

    Mclaren'e saygı duymak tabi ki gerek, teknik yönlerine ve tesisleri de taktir edilesi, ama böyle takım olur mu yav ? Tamam belki ben 2003 sezonundan öncesini bilmiyorum oradan kaybediyorum diyelim, ne takımlar şampiyon oldu o zamandan beri, Mclaren ne yapıyor ? Fırsatları da oldu hep, ama hep bir şekilde kaybettiler… Ferrari taraftarı öpsün takımını başına koysun, bir de büyük takım kisvesi altında böyle şeyler yaşayan takımlar var… Malum arkadaşta akşam yatağa yattığında Ron Dennis'in hissettiklerini falan hissediyorsa, bu yorumlar normal… Kendisinden haz etmesem de tutkusuna saygı duymak gerekir, erken yaşlanacak bu stresle o ayrı

  39. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    🙂
    İyi idi.
    İyiye iyi.
    Gerçekten.
    Tüm samimiyetimle söylüyorum iyiydi.
    Nükte de yapmıyorum.

    ——————
    Adam bu kadar yorum yapsın sen 3 harf ile işi bitir.

  40. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Yorumumda (aşağıda bir yerde) ihtimallerden bahsettim.
    İhtimal: Vettel transferinde McLaren menajer ile konuşmaya gittiğinde elinde tek seçenek Vettel miş gibi giderse fatura bir hayli kabarık olur.
    Ama Vettel'in menajerine transfer görüşmesine giderken şöyle bir atmosfer yaratırsan,
    yeni ortağımız Honda diazı istiyor ve maaşınıda kendisi ödeyecek ama gene de biz Vettel için buradayız dersen, menajerine "sende biraz gayret göster" demiş olursun.
    Malum bu bir poker oyunu elinde güçlü kartlar olmadan masaya oturmak pek istenilmez. Elinde güçlü kart yok ise var edersin. diazı alacağız gibisinden.

    Gelelim Ron'un Ferrari tarafından terk edilmiş ve posası çıkarılmış diazı alması ihtimali mevzusuna. (Bu ancak Ferrari'nin yol vermesi ile olur aksi Ferrari'nin gücünden dolayı pek mümkün gibi değil)
    Pire-yorgan mevzusuna döner benim için. Hayatımın kalanında anılar yaşamak istediğim bir takımı hangi sebepler ile alındığını sonradan öğreneceğim bir pilot için terk edemem. ayrıyetten diazı asla bir McLaren pilotu olarak kabul etmem olası başarılarında diaz faktörünü sıyırarak yorumlar yaparım.
    Şu olur artık takımımın pilotu olduğu için herkes tarafından kabul edilir daha sert yorumlar yapma şansım olur.

    Merak etmeyin bu adam emekli olduğunda unutulması fanları tarafından terk edilmesi çok kolay olacak.
    Çünkü hatırlanacak pek bir şeyi yok.
    Reno'ya gitti, kendisininde içinde olduğu mevzudan dolayı takımı fia da mahkemelik oldu. 1
    McLaren'e gitti. kendisininde içinde olduğu mevzudan dolayı takımı fia da mahkemelik oldu. 2
    Ferrari'ye gitti. kendisininde içinde olduğu mevzudan dolayı takımı fia da mahkemelik oldu. 3
    İllegal araçla şampiyon oldu.
    Hile ile yarış kazandı,
    Telsizi elinden düşürmedi,
    Takımını gammazladı,
    40 tur boyunca……………………………..

    Şu yazdıklarım somut, kanıtlı ve hala seveni var.
    O zaman dünyada kim sevilmez ki.

  41. Ortada hırsızlık yok.
    Hırsızlık birine ait malı onun haberi olmadan almaktır kısaca.

    :)))))))

    Çalınmamış, el değiştirmiş o zaman desene.

  42. alonso ve mclaren . alonso ve ferrari birlikteliginden daha karizmatyik ve cezbedici duruyor.

  43. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    çok zekisiniz çocuklar

  44. Tamam farz edelim ki sen tespitlerinde haklısın,
    (özellikle uzatmak istemiyorum ki insanlara sıkıcı gelmesin)
    Mclaren de yönetim ve teknik kadro aynı olmasına rağmen neden Alonso için lobi faliyetleriyle
    nabız yokluyorlar Senin düşündüğünü mclaren de düşünecek idrak edecek kimse yok mu?

    Demek ki senin düşündüğün kadar Alonsunun suçu yokmuş,
    Eğer hala yok ben haklıyım diyorsan mclaren Alonsoyu transfer ettiğinde senin değerlerine aykırı hareket edildiği için taraftarlığını bırakman gerekecek ki şahsen öyle birşeyi ben istemem çünkü ülkemizde zaten az olan F1 taraftarlarından 1 tane eksilsin istemem

  45. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Sen bana karşı yorum yazdın,
    Ben de sana karşı yorum yazarken direk senin yorumun üzerinden yol aldım,
    Sen 2. defa bana yorum yazmaya başladığında ilk yorumunu tamamıyla bir kenara koyarak ve benim yorumumun şekline şiddetine atıfta bulunmuşsun.

    Bun ne zaman yapılır biliyor musun.
    Kaçak güreşmek istediğin zaman bu yola başvurursun.

    Bir yorum yaptığında o senin artık sorumluluğundur.
    O yorumun hakkında bir yorum yapıldığında ve sen cevap hakkını kullanmak istediğinde ilk olarak yorumun hakkında yapılan yorum ile işini bitirmen lazım. Sonra paragraf başı yaparak şu yazdıklarını eklersin. (bende cevap veririm nüktelerine)

    Şimdi başa dön, deneyimin ile yazdığın ilk yorumunun ve benim ona yaptığım yorumun karşılığını yaz sonra diğer safhaya geç.

  46. Ne Alonso'nun 2015'de McLaren'e geçeceğine ne de McLaren'in, Alonso'yu isteyeceğine ihtimal dahi vermiyorum.

    2007 senesinde Alonso'nun da, McLaren'in de hataları oldu. %100 Alonso ya da %100 McLaren hatalı demek yanlış olur çünkü Alonso'nun arası Ron Dennis'le bozulmasaydı inanıyorum ki uzun seneler McLaren'de yarışacak ve muhtemelende 2007, 2008, 2010 ya da 2012 sezonların en azından bir tanesinde şampiyon olacaktı. Ancak o iki kez dünya şampiyonu olmanın vermiş olduğu egoyla birlikte eşit statüde yarışmayı istemedi. Bu da çok normal bir davranış. İşe yeni başlayan bir adamla aynı muameleyi görmeyi hiç birimiz istemeyiz. Ancak Alonso'nun burda olaya yaklaşımı son derece yanlış olmuştur. Takımı tehdit etmekle birlikte bardağı taşırmıştır. O olaylardan sonra Macaristan'da yaşananlar takımın iç yüzünü herkese göstermiştir.

    Açıkcası o yarıştan sonra hiç bir zaman McLaren'in Alonso ve Hamilton'a aynı araçları verdiğini düşünmedim. Takım ağırlığını Hamilton'a verdi. Bunu 2012'de takımdan ayrılma kararı alan Hamilton'un başına gelen talihsizliklerden de az çok anlayabiliriz. Kısacası McLaren, Alonso'nun üstünü çoktan çizmişti.

  47. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Dostum haklısın.
    Bu mesajın gerçekten etkili oldu.
    Artık olaya daha farklı bakıyorum

    Zaten takımlar şampiyonluğumuza mal olması da pek büyütülecek bir şey değildi.
    100 milyon dolara,
    2008 de kısıtlı gelişim programının bize karşı uygulatılmasına,

    Haklısın.

  48. ikiside 4er galibiyet almıştı fakat lewisin 5 tane ikinciliğine karşı alonun 4 tane ikinciliği vardı

  49. deneyimli psikolog avatarı
    deneyimli psikolog

    unutmalayım ki ruh ve sinir hastalıkları hep hayal etmekle başlar ve sende kendini mclarenin bir taraftarından cok ron dennis in herhangi bir akrabası olarak görüyorsun. mesela oğlu gibi. tabiki babaların hataları pekte hoş karşılanmıyor çocukları tarafından. şefkatle yaklaşılması gereken bir mevzu. gerçekler acıtır. saldırgan tavırlar hep haksız insanların seceneğidir ya da konuyla ilgisi olmayan örnekler vererek başkalarınc destek toplayıp haklı oldugunu göstermeye calısmak acınası bir durumdur. nitekim verdiiğin örnekler zeka seviyesini ve bakış acısını ortaya net bir şekilde koyar.

  50. takımını satan ve ihanet eden derken;alo mclarene galibiyetler ve puanlar kazandırırken iyiydi şimdimi kötü oldu!

  51. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Uçmuşsun.
    Ortada hırsızlık yok.
    Hırsızlık birine ait malı onun haberi olmadan almaktır kısaca.
    Burada Ferrari üst düzey yetkilisi kendi elleri ile veriyor maaşlı çalıştığı şirketinin bilgilerini.
    Yani ortada hırsızlık yok itinalı bir servis etme olayı.

    Sabote etme olayını da söyle bari hepimiz eğlenelim. Benim gözümden kaçmış. Öğrenmek isterim.

    Ama ben sana Ferrari çalışanı, belgeleri Mike'a veren Stepney'in Kimi'nin aracının benzin tankına kattığı performans düşürücü tozu hatırlatırım.

    Kendi çalışanı kendi aracına sabote ediyor. Takım Ferrari.
    Kendi çalışanı kendi takımının bilgilerini servis ediyor. Takım Ferrari.

    ——————-
    Ezelden beri söylediğim.
    Ortada bir savaş var.
    Takımlar kapışabilir.
    Problem içeriden ihanet.
    diaza duyduğum nefret bu.

    Takımlar şampiyonluğumuzun elimizden alınması için elinden gelen gayreti göstermiş bir adam.
    Düşün takımlar şampiyonluğuna mal olan bir pilot.

  52. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Arada 1 puanda yok. Aynı puanda bitirdiler.
    Sadece Hamilton'ın, podyum veyahutta galibiyet sayısı fazla olduğu için öndeydi.

  53. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Örnek:
    Bir insan, tanıdığı bir insana tecavüz etmiş.
    Daha anlaşılır olabilmesi için örneği içselleştirip özümseyelim.
    Bir tanıdığın sana tecavüz etmiş. (örnek tabi, böyle bir şeyi dilemeyiz)
    Neyse mahkemeler davalar…
    Sen diğer psikolog arkadaşından tedavi için yardım alıyorsun.
    Seanslarda histeri krizleri, nefret kusmaları,
    Senin analizinden faydalanan deneyimli psikoloğun teşhisi: Bu kadar nefret duyduğuna göre sen bu adamı seviyorsun. Git yüzünü yıka açılırsın.
    Oldu.

    Terörist başı ve mit mensubu apoya söven ona nefretlerini gönderen bir şehit yakınına cevap "e bu kadar küfür edip nefret duyduğuna göre sende bu adama karşı bir sevgi var."
    Oldu.

    İşyerine aldığın bir adam senin sırlarını paylaşıp sana şantajda bulundu.
    Adamı kovdun.
    Hatırladıkça da sövdün.
    E bu kadar zaman sonra unutmayıp sövdüğüne göre bu adamı da seviyorsun.
    Oldu.

    Klavye özgürlüğü ne güzel. s.ç s.va arkana yaslan.

    Üşenme biraz farklı şeyler yaz.
    Çabala.
    Gayret et.

    ———————————
    Bekliyorum. Tek kulanımlık rumuzun ile bana yazacağın mesajın karşılığında bana karşılık yazamayacağın mesajımı yazmak için.

  54. McLaren kurumsal bir firma tüzel kişilik bir bahane ile duygularının olmadığını düşünelim, diaz ise gerçek bir varlık az bir kişilik emaresi kalmışsa linç etmeye çalıştığı takıma dönmez.

    Sen takip etmiyorsun diye karın ağrıları çekiyormuş! ayrıca
    Burada düzinelerce edebiyat yapma edasıyla atıp tutuyorsun da Hırsızın hiç mi suçu yok?
    Kısa açık öz ve net olarak soruyorum
    Mc larenin yaptığı ahlaksızlığı içinize sindirebiliyor musunuz

    Büyük şirketler arasında bilgi sızması araklanması anlaşılabilir! ama rakip aracı sabote etme ahlaksızlığı kabul edilebilir mi?

  55. deneyimli psikolog avatarı
    deneyimli psikolog

    Senin içinde gizliden gizliye bir alonso sevgisi olduğu için bu kadar çok nefret duyuyorsun bu adama.

  56. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Bir çaylağa ezildi'den kastın aradaki 1 puan sanırım, senin lugatındaki ezik manası 1 puandan kaynaklanıyor ise felaket kavramı senın ıcın ne ifade edıyor cok merak ettım.

  57. 2015 için vettel & magnussen daha doğru bir tercih olur bence. Lewis dahil giden hiçbir pilotun geri dönmesini istemem.

  58. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Alonso'nun yeri Ferrari orda şampiyon olamadan emekli olur parası iyi.Mclaren Vettel gibi üst sınıf bir pilotu almalı efsane Vettel ile beraber yeniden doğabilir sadece…

  59. Alonso bu ne yapacağı belli olmaz. 🙂

  60. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    2014 de giderse bir cok kişi hakkında korkak gibi şeyler soyleyebilir bence ferraride 1 yıl daha kalıp raiyle yarışıp takımın performansına göre başka takıma geçmeli.

  61. Tuukka Rask avatarı

    Söylediklerin doğru ama,Alonso Hamilton Montoya ve Kimi gibi pilotları kaybeden bir takımmı Vettel i koparıp alacak?Şu anki pilot kadrosu ne kadar acınası durumda olduğunun bir kanıtı.

    Mclaren 2010-12 deki gibi bir araç yapsın pilot olarakta Grosjean-Hulkenberg i alsın bundan 5 6 sene sonra yıllarca konuşulacak olan başarılara imza atarlar.Raikkonen ve Alonso artık kariyerinin sonundalar.Hamiltonda onlardan 3 4 sene sonra hala 1 şampiyonluta kalarak veda edecek f1 e. Vettelin yolu bir şekilde Ferrari ye düşecek ve Schumacher efsanesinin yolundan gidecek.Ama onun rekorlarını kırmayı çok büyük ihtimalle garantiledikten sonra.

  62. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Çenenin altına bir kavanoz koy diyorum.

  63. Kevin Ron Dennis'in intikam planı olabilir diyorsun yani? 🙂

  64. "Bir kontratı var ve kalacağını söyledi. Bizimle kazanmak istiyor ve biz de onunla kazanmak istiyoruz."

    Dediğine güvenmeseniz iyi olur. Maranello'yu ateşe verip kaçabilir 🙂

  65. 2014'te geçeceğine dair söylentiler yine hız kazandı.

  66. Kontrata fazla güvenmeyin bence. Alonso şimdi çekip gitse bişey bile diyemezsiniz.

  67. ******** (spa2000) avatarı
    ******** (spa2000)

    Çocukken yarıştığı arabayı hesabından paylaşmanında tam zamanı.
    (Araç giydirmeden tahmin edileceği üzere daha Senna efsanesi doğmadan bizim gammazcı McLaren fanı imiş. ki bize geldiğinde de çocukluk hayalinin gerçekleştiğini söylemişti bir çaylağa ezilmeden ve takımımızı satmadan az önce. )

    ————–
    Hesabını takip etmiyorum.
    Arada diaza karşı küfür seansı düzenlediğim bir arkadaşım ekine suntur iliştirmesi ile hainin fotosunu gördüm.

    —————————
    McLaren kurumsal bir firma tüzel kişilik bir bahane ile duygularının olmadığını düşünelim, diaz ise gerçek bir varlık az bir kişilik emaresi kalmışsa linç etmeye çalıştığı takıma dönmez.
    Hamilton v.2 olan Magnussen ile aynı şeyleri yaşama ihtimaline bile karşılık bunu düşünmemeli.

    ——————

    Vettel & Magnussen.

    Biri geleceğe yatırım diğeri ise istatistik canavarı.
    Madem yeni oluşum içindeyiz bize geldiğinde 35 civarında olacak tükenmiş ve posa kıvamındaki bir pilot yerine bu 2 genç………….

    Ron'un çıkıp makul bir açıklama yapması lazım.
    Bir çaylağa yenilen, 40 tur bir çaylağı geçemeyen, telsiz ile yol isteyen, takımını satan ihanet eden, f1 de resmi olan illegal galibiyeti istatistiğinde barındıran tek pilot olan bu adamın hala McLaren ile anılabilinmesini Ferrari'nin Vettel'e kaymasını önlemek ve ortalığı diaz haberi ile meşgul edip Vettel ile 2015 için anlaşma adına yapıldığını söylemeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir