Ferrari Kubica'yı İstemiş

yazar:

kategori:

Formula 1’in en iyi sürücülerinden birisi olarak kabul edilen Kubica, 2011 sezonu öncesinde rallideki kazası nedeniyle tek koltuklu yarış serilerine ara vermek zorunda kalmıştı.

İyileştikten sonra WRC2’de ve ERC’de mücadele eden Kubica aynı zamanda Mercedes’in F1 simülatöründe sürüşler yaptı. Ancak Kubica’nın bileğinin F1 aracı sürecek kadar iyi olacağından endişe duyuluyor.

Domenicali “Evet, bir gözümüz onun üzerindeydi. Ne yazık ki onun geri döneceğini düşünmüyorum. Fiziksel sorunlarından dolayı bazı kısıtlı durumlarda sorun yaşayacaktır. Bu utançverici.” dedi.

Fernando Alonso’nun son dönemdeki eleştirilerini değerlendiren Domenicali “Ona söyleyecek bir şeyim olursa, mühendislerimle olduğu gibi bunu sert bir şekilde kapalı kapılar arkasında yaparım.”

“Ancak dışarıda her zaman takımı savunurum. Çizgiyi geçtiğinde Başkan Montezemolo özelden olaya müdahele etti. Ben de ettim.” dedi.

Domenicali ayrıca takım emirlerini savundu. Domenicali “Ferrari’nin öncelikleri herkesin üstündedir.”

“Diğerlerinin aksine biz bu konuyu açık bir şekilde konuşuyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kubicayı aratmayın suanda ki en iyi pilotlarla kıyaslabilir hızı fakat f1 in en hızlısı fln demissiniz kubica heidfelde bile cok büyük üstünlük kuramıyodu heidfeld daha yüksek puanlarla bitirmişti sezonu tabi iyi bir araçta yarışmasını gerçekten bende çok isterdim hak ediyodu gerçektende.

  2. Kubica "bana göre" gridin en hızlı pilotuydu. Büyük bir takımda yarışıp şampiyon olmasına kesin gözüyle bakıyordum ama o talihsiz kaza sonrası F1 kariyeri bitti. F1 için çok çok büyük bir kayıp.
    Alonso nun çizgiyi bir ara aştığını da itiraf etmiş Dominik. Fırçayı yemiş bizim Alonso.

  3. ehehe sakin ol kaptan, rbr'yi kim yenmişki takıma sallayıp duruyorsun. Alonso açık ara hızlı rbr'den sonra hep ikinci bitiriyor sezonu. Kim sayesinde sallamayı bırak da biraz aklını kullanıp düşün. RBR'yi kim yendi adamlar en hızlı aracı yapmış şapka çıkarmasını bileceksin. O kadar kolay değil bu işler, madem çok biliyosun kur bi takım hemen yakala boş boş atıp durmayın.

  4. Evet kubica f1 tarihinin en iyi sürücüsüydü. Yazık oldu…

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Alo 2015 de Mclaren'e geçer Hulk ile beraber. Rai de ben sıkıldım der gider. Sizde sazı alırsınız elinize artık kime özelden ne söylüyorsanız söylersiniz. Adamı 4 senedir rezil ettiniz, üstüne iki laf söyledi diye bitarafınız kalktı. İşinize geldimi biz Ferrari'yiz demeyi biliyorsunuz da, nerde o eski Ferrari nerde siz..

    Muhtemelen açıkta kalacak Massa'yı geri alıp miadı dolmuş Fisi yi de yanına koyup yarışırsınız artık. Pardon Vettel gelecekti değilmi. Onu da rezil eder yollarsınız bişey olmaz.

  6. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Aman çok sert yapma =D Sonra Felipe'yi arar hale gelmeyelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir