Allison: "Ferrari Daha Büyük ve Komplike"

yazar:

kategori:

Yıllar sonra Ferrari’ye dönen Allison “9 sene sonra Maranello’ya dönünce karmaşık hislere sahibim. Heyecan var ancak aynı zamanda 2000 ile 2004 arasında paylaştığım bir çok mutlu anı var. Nostalji, heyecan ve daha önceden hatırladığım bir çok yüz var. Ben buradayken onlar daha küçüklerdi. Şimdi ise takımda önemli pozisyonlarda bulunuyorlar. Ancalk hepimiz bu takımı tekrar kazanan duruma getirmek için kararlılığa sahibiz.”

“9 senelik ayrılığın ardından Scuderia’da bir çok değişiklik görebiliyorum. Takım daha büyük ve komplike ancak karakter, duygular çok benzer. Kapıdan içeriye girdiğinizde bunu farkediyorsunuz. Aynı zamanda kazanmaya olan açlığı da hissediyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. Lotustan 2-3 yardımcısi gelmeden Allison bile bizim Ferrariyi kurtaramaz. Rory'de azıcık yardım etsin 2014 aracına yahu. Çok eksik var çok.

  2. Ah ulan ah.Todt / Brawn / Byrne zamanlarındaki o efsane teknik kadro unutulur mu be.Allison da diğerleri ile beraber bu takımın üyelerinden biriydi.Umarım Ferrari'yi hakettiği yere tekrar çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir