Grosjean, Lotus'taki Geleceğinden Emin Değil

yazar:

kategori:

Grosjean’ın henüz gelecek sene için anlaşması bulunmuyor ancak Eric Boullier, Grosjean’ın takımdaki geleceği konusunda olumlu açıklamalar yapıyor.

Grosjean “Herhangi bir açıklama yok. Gelecek konusunda her şey açık. Burada iyi hissediyorum ancak takım patronları finansal sorunları aşmaya çalışıyorlar. Diğer her şey arka planda kalıyor.”

“Burada olduğum için çok mutluyum ancak aynı zamanda açığım. Gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz, ancak şu ana kadar burada çok iyi hissetim. Umarım hızlı bir şekilde durum gelişir.” dedi.

Grosjean, 2012 deneyiminin takımda sabırlı olması gerektiğini öğrettiğini söyledi.

Grosjean “Geçen sene sanırım 16 Aralık gününe kadar beklemiştim bu yüzden bu sene daha erken olmasını umuyorum. Daha öncesinde planlanan tatillerim var. Tatile geleceğim belli bir şekilde çıkmak güzel olur. Acelem yok. Anlaşma imzaladığımı söylersem yalan söylemiş olurum. Her zaman gelecekte ne yapacağınızı bilmek iyidir ancak şu ana kadar yarışlardan keyif aldım. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence seneye takimda gro. Hizli bir pilot. Takim onu daha da hizli gostermeye calisiyor bu aralar orasi ayri. Yine de iyi is cikardigi dogru.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir