Alonso: "Normal Bir Cuma Günüydü"

yazar:

kategori:

2. seansta 5. olan Alonso “Her zamanki gibi bir cumaydı. Bugün Fernando Alonso tarafında yaşanan mekanik sorun nedeniyle pist üstü zamanım biraz azaldı. Şanslıydım ki programım çok fazla etkilenmedi çünkü ilk seans burada daha çok piste alışmaya ayrılıyor.”

“Pistte her zaman doğru hislere sahip olmak ve özellikle lastikleri denemek önemlidir. Yarış performansımız ile lastik aşınması hakkında da ilk fikirlerimiz oluştu. pazar günkü pist koşullarının bugünden çok farklı olacağını hesaba katmalıyız.”

“Burada durum önceki yarışlardan farklı değil. Performans açısından biraz gerideyiz ve yarın, yarışta daha iyi durumda olmak ve podyuma çıkabilmek için iyi bir start pozisyonu kazanmalıyız.” dedi.

Felipe Massa “Olumlu bir gündü ve araç iyi çalışıyordu. Umarım pazar günü her şey daha iyi olur çünkü bu pisti çok seviyorum. Yumuşak lastiklerle ilk  turumda trafik yüzünden iyi bir tur atamadım ancak yarış simülasyonundan çok memnun kaldım çünkü orta sert lastiklerle çok fazla tur atabildim. Bu yarış için ilginç bir şey. Burada o kadar fazla aşınma yok ve çok fazla pit stop göreceğimizi düşünmüyorum.”

“Ancak yine de yumuşak lastiklerle geçecek ilk bölümde dikkatli olmamız lazım.”

“Yenilmesi gereken takım Red Bull ancak diğer takımların performanslarına da bakmalıyız. Özellikle sıralamalarda Mercedes ve Lotus çok hızlı. Her zamanki gibi maksimum seviyede zorlamak zorundayız.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: "Normal Bir Cuma Günüydü"” için 6 yanıt

  1. Pistin kısalığından mıdır? bilinmez ferrari iyi gözüküyor bu haftasonu. ☺

  2. Açıkçası bu haftasonu ferrari uzun sürüşte iyi gözüküyor. Gerek massanın gerek Alonsonun stintleri Red Bulla başabaş.Yani en yakını diyelim çünkü başa çıkmak zor. Alonsonun 2.liği sürpriz olmaz. Vettelin kazanamama ihtimali zaten yüzde 1 falan. O yüzden Alonso 2. Massa 5. falan olursa Ferrari markalarda iyice rahatlar. Mercedes sene sonu oldukça bocalıyor bu senede geçen yıllar kadar olmasada bocaladılar. Yarış simülasyonu mclarenle yarışıyor burada. Bence Lotus 3.lüğü alacaktır ellerinden.

  3. bu puan sistemi schumi zamanında olsaydı . schumi bu rekorları parçalardı . bu rekoru kırmayı bırakın yanına yaklaşamazlardı

  4. Alonsomania  avatarı

    F1 tarihindeki puan liderliği tabi bu sistem sayesinde ama gelecekteki sistemin de nasıl olacağını bilmediğimiz içi yine de değerli bana göre

  5. alonsonun kariyerinde kazandığı toplam puan ki bu rekor.f1 de en çok puan kazanan pilot şuan.

  6. Duhan Peker avatarı

    1571 kaskının anlamı nedir arkadaşlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir