Lotus, Maldonado ile Görüştüğünü Doğruladı

yazar:

kategori:

Lotus’ta Kimi Raikkonen’in yerine kimin geçeceği konusu henüz netlik kazanmış değil. Romain Grosjean’ın takımda kalması beklenirken diğer sürücünün kim olacağı merak konusu.

Boullier, açık bir şekilde kendisinin istediği sürücünün Nico Hulkenberg olduğunu söylemişti ancak bu durum takımın finansal anlaşmalarına da bağlı olacak.

Boullier “Onunla görüşmelerimiz oldu, bu doğru. Ve görüşmeler hâlâ devam ediyor.” dedi.


Yorumlar

“Lotus, Maldonado ile Görüştüğünü Doğruladı” için 10 yanıt

  1. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Katılıyorum. Dikkat ederseniz 2012 lastiklerine benzer lastikler gelince Sauber Force İndia ve McLaren'in önüne geçmeye başladı. Gutierrez bile zaman zaman kendini göstermeye başladı. Önümüzdeki sene tork artışı ile birlikte bu sene yeni lastiklerle öne çıkan pilotlar eğer geriye düşmeye başlarsa bu tez doğrulanmış olur. Bakalım görelim hayatta kalırsak.

  2. Lastiklerin Hulkenberg'e yaptığı katkıyı göz ardı ediyorsunuz. Tıpkı Grosjean ve Massa gibi.

  3. Rambo aman Memo Maldonadoyu Vettelinde üstüne koydun bu durumda ben senden hiç süpersonic lafını duymamıştım daha önce ☺ ☻

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Süper Sonic Komple pilotun açıklaması Alonso'dur.

  5. hulk ile maldonado arasında kalite farkı var . hulk kötü aracın suyunu çıkarıp en maximumu çıkaran bir pilot sauber,de görüyoruz bunu . Maldonado ve Hulk,u kıyaslamak abes biraz

  6. Hulkenberg ile Maldonado'nun total durumlarına bakılması en gerçekçisi olucaktır. Williams 2010 ile 2012 arasında farklar var ayrıca Maldonado o sene ispanyayı kazanması dışında sadece AbuDhabi'de 5.liği var. Paralı pilot olarak Petrov'da Lotus'ta neler yaptığını herkes biliyor. Bide süper sonic komple Maldonado nasıl oluyor açıklarsan sevinirim, bizide aydınlatmış olursunuz.

  7. ikisini Maldonado ve Hulk,u şuanki Williams,ın içine koyup yarıştıralım . hangisi başarılı olur sence

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hulk'un tek başarısı Brezilyada aldığı pole onada 3 tur dayanabildi. Maldonado ise süper sonic komple pilot Alonso'yu arkasında tutup yarış kazanmış biri yetenek var ama bu yıl Williams ciddi anlamda kötü Lotus bu ivmeyi seneye de sürdürürse Maldonado iş yapar.

  9. eskiden yeteneği varsa pilotu alırlardı . şimdi keresteleri seçip seçip alıyorlar . hulk dururken siz gidin sokağa bıraksanız evinin yolunu bulamayan adamla konuşun olacak iş değil

  10. maldonadı ve grosjean. İki badboys 😀 f1 takımlarnın korkulu rüyası olurlar herhalde adamlar ezip geçiyor kırıp döküyor :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir