"Hamilton Hâlâ Öğreniyor"

yazar:

kategori:

Babası ve menajeri Anthony Hamilton’a göre Lewis Hamilton’da henüz her şey bitmiş değil.

Britanya’da aldığı galibiyete kadar yapılan sert eleştiriler karşısında Anthony Hamilton, oğlundan beklentilerin bu kadar yüksek olmasına şaşırdığını söyledi.

Comet gazetesine konşuan Anthony "O hata yapmaya devam edecek çünkü daha 23 yaşında. "

"O, bu işin içerisinde yalnızca 1.5 seneden beri var, değil mi? O öğrenmeye devam ediyor ancak pazar günü usta işi çıkardı." dedi.


Yorumlar

  1. onur aybars avatarı

    Evet McLaren pilotlarına aynı araçı vermiyordu geçen sene. Alonso MP4-17D ile yarışlara çıkıyordu 😀 Ya bırakın şu "McLaren Lewis'i destekledi, Alonso'yu köstekledi" muhabbetini. Hiç gerçekçi değil.

  2. yalan tabi takım niye öyle bişi yapıp şampiyonayı riske soksunki sonuçta onlar için asıl önemli olan takımlar şampiyonası sonra pilotlar pilotlar başarılı olucakki takımlarda puan yükselsin hangi akıl mantığa sığıyor Alonsoya farklı araç verildiğini anlamıyorum 2 side eşit araçlarla yarıştılar ve eşit puanlarla bitirdiler ama yine de şampiyonada Lewis Alonsonun üstünde yer almayı baaşardı 2.olarak..Gp2 de F1 deki tüm pistler yok malesef mesela uzak doğudaki pistler,Amerikadaki yarışlar,Avustralyadaki yarışlar yapılmıyordu Gp2de..Sadece avrupada olan yarışlar yapılıyordu..

  3. Bence çok taraflı bir yorum tahsininki mclarende hamiltonun geçen sene ne kadar çok kayırıldığını hepimiz gördük.Hem ne demek pisti tanımıyor uzaydan mı geldi hamilton;GP2 den.Ayrıca mclaren takımı aynı araç vermiyordu pilotlara yalan mı ???

  4. biri kariyerinin ilk yılında diğeri son 2 senenin şampiyonu ikiside aynı araçla yarışıyorlar ve biri pistleri biliyor diğeri bilmiyor(bazılarını) ama ikiside aynı puanda bitiriyor hatta ilk senesinde yarışanın daha fazla podyumu olduğu için son 2 senesin şampiyonu olan pilotu geçiyor f1'i takip etmeyen biri bu yorumu okusa cevabını tahmin edebiliyorum.(tarafsız olarak cevap).

  5. fuada kaya arkadaş alonsoya açbakim kariyerinde şampiyon olmadan önce bir kere duvara girdi on dansonrada kolay kolay hata yapmadı ayrıca biride çıktı dediki ben alonsonun yerinde olsam o yüknen duvara her yarış vurudum dedi açbak kardeş örnek olarak alonso alonso japonyada o kazayı yapması şampiyondu bunuda böyle bilin alonso kimseye kendine ez direcek biri değil ayrıca kiminde ezdiği belli oldu en sonyarışta apdal gibi şampiyonluğu kimiye kaptırdı sonyarış olacak iş değildi oysa alonso sezon başından belli elinde bulundurdu unutma bunlarıı

  6. cihan çelik avatarı

    Lewis'in babasına hayret ediyorum gerçekten. Lewisin hangi aracı kullandığının farkında değil heralde Mclaren gibi yılların Tecrübeli ve güçlü takımda yarışıyor ama lewisin babası sanki force india takımında yarışıyo sanıyo oğlunu Lewisin şimdiki koltuğundan kimler geldi geçti…

  7. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Öğrenmenin sonu yok.Hatalardan ders aldığı sürece gelişecek.

  8. Herkes hata yapar..acemiden beklenen acemiliktir..bir acemi ustalarınkine benzer bir iş çıkarırsa ona da usta işi denebilir bir sakıncası olmaz..ama aceminin hata yapması normal..hata yaparak öğreniyor..Hamiltondan nefret edenler, bu çocuk tüm acemiliğine rağmen bunca yarış kazandı, bu acemiliğine rağmen geçen sene Alonsoyu yendi ( yok takım alonsoya yan çizdi, buna rağmen zaten alonsoyu yenmed alonsoyla aynı puanı aldı savsatası yapmayın, hami alonsoyu resmen ezdi) , bu acemiliğine rağmen şu an sıralamalarda lider ile aynı puana sahip..peki, ya sizin bu çocuğa nefret etmenize sebep veren fanatiği olduğunuz pilotlar ne yaptılar acemiliklerinde?

  9. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İşinizi yaparken hata yapmadığınız hiç oldumu tamamiyle hatasız bir kariyerdemi ilerliyorsunuz ve hata yaptığınızda sizi yerin altına sokup sokup çıkarıyorlarmı ;işinizde yaptığınız hatalar sizin o işi bilmemenizden mi kaynaklanıyor yoksa kendinize güvenden mi veya hesaplarınızın beklentilerinize uymamasından mı ;schumacher f1 kariyerinin son dönemlerinde dahi hata yaptı bu onun kariyerini ne kadar etkiledi söyliyim yapmaması gerekiyordu sadece bu kadar ;yerin dibine sokulup sokulup çıkarılmadı ;bazıları bu çocuğu eleştirmeye ve yermeye devam ettiği sürece de bu çocuğa sahip çıkacaklar olacaktır veya olmaya devam edecektir siz hata yapmayın sakın fakat başkaları hata yapsın fakat hatalarıyla öğrensin zaman onların yanında olacaktır adalet mücadele edenleri yılmayanları ve geçmişinden ders alanları sever tarihte yazar

  10. Adama bak ya oğlundan beklentilerin bu kadar yüksek olmasına şaşırdığını söylemiş.Kardeşim senin oğlun şu an hızlı takımlardan birinin 1 numaralı pilotu değil mi,Senin oğlunun yüzünden çifte dünya şampiyonu Alonso yu Mc Laren harcamadı mı..Nasıl oluyorda beklentilerin yüksek olması seni şaşırtıyor.Sakın siz baba oğul şaşırmış olmayasınız..

  11. Ertan Akkaş avatarı

    Bence öğrenirken dikkatli olması lazım !!!

  12. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    katılmamak elde değil…….!!!!!

  13. bir zamanlar hemıltın fanları sumayernen kıyaslıyorlardı ne oldu anlmadım valla daha öğreniyomuş hata yaptığı zaman daha öğreniyo yapmadığı zaman usta hemde büyük usta böyşe şey olmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir