Raikkonen, Aşırı Isınan Frenlerden Kötü Etkinlenmiş

yazar:

kategori:

Tek bir pit stopla damalı bayrağa ulaşmaya çalışan Raikkonen, sorun yaşamasıyla bir anda çok yavaşladı ve pite girerek 7. oldu.

Raikkonen “İlk 20 tur aracımda neredeyse hiç fren yoktu.”

“Çok aşırı ısınıyorlardı ve birisine yaklaştığım anda frenleri kaybediyordum.”

“Sonunda lastikleri de kaybettik. Hayal kırıklığı yaşıyoruz.” dedi.

Yarışın sonunda yarış mühendisi ile sert bir telsiz konuşması yaşayan Raikkonen, kendisinden istenilen şeyin yanlış zamanda olduğunu söyledi.

Raikkonen “Yoldan çıkmak normal bir şey ancak bunu hızlı virajdayken yapamazsınız.” dedi.

image
image
Raikkonen ve Permane’nin Küfürlü Telsiz Konuşması

Yorumlar

  1. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    kimi adamım benim, diğer sürücüler ile yarışması yetmiyor, birde kendi takımıyla uğraşıyor 😀 o frenler, ilk defa bozulduğunda ,zaten takım sana bir yere gitme mesajı verdi ,şimdide seni ezmeye çalışıyorlar ,biz biliyoruz neyin ne olduğunu, kalbimizde 10 şampiyonluğa sahip pilot gibisin ,malesef yanlış zamanda, yanlış takımlar da olman, yeteneklerine birden fazla şampiyonluk ekleyemedi

  2. lotusa gıcık olmaya başladım iyice, içlerine oturmuş anlaşılan. Seneye inşallah tur yiyen bi araçları olacak fakirlerin :)))

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Birinin freni sorunludur diğerinin direksiyonu sorunludur ötekinin vites kutusu bozulur.Bunların hiçbiri vetteli bulmuyor.Vettelin önünde secdeye kapandığı kadar varmış bu rb9..Diğer pilotlar tapınmayı secde etmeyi bilmiyorlar o yüzden her yarış sorunlarla boğuşuyorlar.Vetel her yarış arabasını okşayıp seviyor ona isimler takıyor ona secde ediyor.Diğerleri ne yapıyor?.Boşa savaşıyorlar.

  4. Yürü be Rai…Bakalım Ferrari'de huysuz ve Komplksli Alonso'ya ne kadar dayanabileceksin??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir