Lauda: "Brawn Kalırsa Takım Patronluğuna Devam Edecek"

yazar:

kategori:

Eddie Jordan ile birlikte bir çok kaynak Brawn’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını yazmıştı.

Brawn’ın ayrılmak istemesinin sebebi olarak da Mercedes’in önümüzdeki sezon için görevini hala belirlememiş olması gösteriliyor.

Lauda ise Brawn’ın kalması için zorluyor ve Toto Wolff ve Paddy Lowe’e rağmen kalmak isterse takım patronluğuna devam edeceğini belirtiyor.

“Söylentiler tamamen çöp. Durum kesinlikle açık. Ross ile bir süre önce konuştum ve son yarıştan sonra yanıma gelecek ve kararını bize bildirecek.”

“Onun kalması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eğer kalırsa takım patronu olacak, başka bir şey değil. Veya ayrılacak. Bu onun kararı.”


Yorumlar

  1. Ama genel anlamda bakarsak Mercedes her sene üzerine daha da koyarak gitti, bu bir başarıdır,geçen sene gelen ilk galibiyet, bu sene gelen galibiyetler poller ve de belkide takımlar şampiyonasında ikincilik… Bunları inkar edemezler, bu Brawn ve ekibinin hırsı ve başarısıdır,tamam bizi tatmin etmedi,schumacher taraftarlarının belkide hiçbirini tatmin etmedi,ama istatistiksel anlamda takım sürekli ilerledi, Brawn takımı gibi bir başarı 40 yılda bir olur,bu zaten beklenemezdi,ama Redbull a bakarsak onlar da bu seviyeye çabucak gelmediler,webber-coultard dönemlerini hatırlayalım… Ama şimdi de zirveden inmiyorlar,bence mercedes kötü olmayan iyiye de çok yakın bir yolda ilerlemekte… Motor avantajını da göze alırsak seneye bence Brawn ı bırakmamak için ellerinden geleni yapmalılar,ayrıca bu takıma Hamilton inanarak geldiyse bu Brawn ın başarısıdır, bunu Hamilton defalarca itiraf etti…

  2. adam tek pilota yönlenen bir şahıs.mercedes takım olarak aynı mclaren gibi eşitlik istiyor.malezyada brawnın nasıl tek pilotcu olduğu görüldü.ayrıca bu bir komplo teorisi;ross brawn ingiliz hamiltonda vatandaşı kollamak istiyor olabilir.mercedes brawnı alırken brawn daki gibi bir şeyler bulabileceğini düşünmüştü muhtemelen ama bulamadı.lastikleri harcayan arabayı çözmeleri bile 4 seneyi buldu.oda geçen sezonlarda mercedese katılan aldo costa-bob bell gibi isimler sayesinde oldu muhtemelen.brawna kalsalardı kara güne kalmışlardı.adamı artık istemiyorlar lauda nın istemesi bir şey ifade etmez.zaten laudanın takımda ne yaptığıda belirsiz niye aldılar onuda anlamadım.mercedes yönetimi son sözü söyler.toto wolf mercedese geçmeden haugun ipi çekilmişti sıra brawnda.temizliğe devam !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir