Hamilton: "Brawn Mercedes İçin Olmazsa Olmaz Değil"

yazar:

kategori:

Hamilton “Onunla harika bir çalışma ilişkimiz var ve henüz bir karar verildiğine inanmıyorum.”

“Ancak ne olursa olsun takımımızda oldukça güçlü insanlar var. Niki, Toto, Ross ve takımdaki herkesin, karar ne olursa olsun gelecek sene şampiyonluk mücadelesi vermemiz için her şeyi yapacağını biliyorum.”

“Buraya gelme kararo verdiğimde Ross’dan ziyade yapılan çok fazla gelişme etkili olmuştu.”

“Ross’un burada olması ise deneyimi ve eski takımlarındaki başarıları ile bonustu. O dönemde gelen ve takımdaki gelişmeleri, hangi yönde ilerlediklerini bana gösteren oydu. Ancak her takım patronu bunu yapardı.” dedi.

Nico Rosberg “Olabilecek ya da olmayacak şeyler hakkında spekülasyon yapmak istemem. Sadece görüşmelerin devam ettiğini biliyorum ve olanları takip ediyorum.”

“En başından itibaren Ross ile çalışmak harikaydı. Bunun yanında onun çok deneyimli ve akıllı bir takım patronu olması sebebiyle benim için çok ilginç bir deneyim oldu. İnsanları yönetim tarzı çok güzel ve bunu takdir ediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Onur Gentas avatarı

    Formula 1'deki pilotlar ve yöneticiler sürekli böyle açıklamalar yapıyorlar. Muhattap olanlar bu tür açıklamalara hiç tepki vermiyor fakat bizim yorumcular hemen adamı hain ilan ediyorlar. Merak etmeyin bu hafta yarıştan sonra brawn ve hamilton sarılırlar birbirlerine sizde ne oluyor ya dersiniz kendi kendinize.

  2. Hamilton'da amma celiskili demecler veriyor arkadas, daha dun Mercedes'e "Brawn icin geldim" demistin? Hatta Lowe soylentileri ciktiginda "Pady'ye burda ihtiyac yok" tarzi sozler sarfetmistim? 🙂

  3. Son zamanlarda Hamilton'un böyle açıklamaları sanki kendini unutturmamak adına gibi geliyor bana. Yoksa neden bu açıklamaları yapsın?

  4. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Aynı şekilde sende ve kimse. Sen olmazsan kazanacak pilot var, Nico olmazsa birileri alınır, Takımda emek veren kim varsa… Bu tür açıklamalar doğru değil, özellikle senin gibi fazla konuşan biri için hiç hoş durmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir