Takımlar 2014 Lastiklerini Brezilya'da Test Edecekler

yazar:

kategori:

Takımların yeni lastiklere mümkün olduğu kadar iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak için Pirelli, Interlagos’ta her sürücüye ekstra 2 set 2014 lastiği verecek.

Bu lastikler cuma günü ya birinci ya da ikinci antrenman seansında kullanılabilecek.

Takımlar bu düşünceye destek verirken planın FIA tarafından onaylanması gerekiyor.

Pirelli, Brezilya GP’de yapılacak testlerin dışında Orta Doğu’da da ekstra test yapılmasını istiyor.


Yorumlar

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yararı olmayacaktır pek. 2014 şasileri bu yıldan çok farklı olacak zaten , lastiklerin davranışlarını bu arabalar üstünden test etmek gelecek sezona çokça fayda sağlamayacaktır.Onun yerine kış testleri birkaç gün fazladan yapılsa takımlar da pirelli de tamamen lastikleri anlayıp ona göre geliştirme yapabilirler.

  2. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Araçlar kadar bir de siz istikrarlı olsanız, en başta şu parçalanmayı yok edin bu dahi ne kadar kalitesiz iş yapıldığının göstergesi, kimse sizden bunu istemiyor, sizden istenen yarışa heyecan katacak lastik yapmanız, sizin yaptığınız ise kendinizin dahi çalışma aralığını bilmediğiniz lastikleri üretmek , üretiyorsunuz, ikinci yarı takımlar kavrıyor, son çeyrek istikrara biniyor ve sezon bitiyor.
    Küçükken yaylı yataklarda yattığımız da nefes alıp verişlerimiz de ses gelirdi, nefes alımı dahi yayın gerinmesine neden, o kadar hassa ve ince bir aralık, tıpkı sizin lastiğiniz gibi çalışma aralığı o kadar dar, takımlar anlayana kadar sezon bitiyor.
    Bir zamanlar: Pilot,motor, aero. Şimdi ise lastik mücadelesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir