Volkswagen, Önümüzdeki 3 Sene F1'i Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Volkswagen Motor Sporları Temsilcisi Hans-Joachim Stuck, Alman firmanın önümüzdeki 3 sezon Formula 1’i düşünmediğini yineledi.

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sporun bütçesine getirilecek düzenlemeler ve KERS’in geliştirilmesi ile VW, Audi ve Porsche gibi firmaların spora ilgisinin artacağını belirtmişti.

Ancak Almanya’nın Vorarlberger Nachrichten gazetesine konuşan Stuck "Volkswagen gibi global bir otomobil firması için Formula 1 her zaman başta gelen bir konudur."

"Ancak önümüzdeki 3 sene içerisinde spora giriş gerçekçi değil. Motor dondurulması gibi kurallarda hâlâ bazı belirsizlikler var." dedi.


Yorumlar

  1. sinan  bilir avatarı

    benim bildiğim porsche nin %30 u Vosvosundu ama siz bilirsiniz 🙂

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Doğrudur doğrudur kusura bakmayın

  3. MagicAlonso avatarı

    Şener kardeş porsche ninde zaten %30,60 ı volkswagen ag. cümlesinde bi anlam kargaşası oldu sanırım volkswagen ag. nin %30 hisesinin sahibi porsche dir.Belki sende böyle demek istemişsindir.Benim gibi yanlış anlayan arkadaşlar olursa düzeltmek istedim

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Hiç sorun değil alışığım :))

  5. sinan  bilir avatarı

    ya öyle soyisim hep öyle büyük olunca nezamandır adın aklımda Salih diye kalmıştı.amerikalılar gibi soyisimle hitap ettim öyle olunca Şener diyecektim tabii ki. 🙂

  6. sinan  bilir avatarı

    verdiğin bu ilginç bilgiler için çok teşekkürler Salih.gerçekten silver arrows hakkında pek fazla bilgim yoktu.tekrar teşekkürler.

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Eskiden düzenlenen yarışlarda araçların renkleri ülkelerine bağlıydı italyanlar kırmızı almanlar beyaz fransızlar mavi vb. daha sonra mercedes kendine audi ile beraber (şimdiki volkswagwen ag.)gri rengi kullanmaya başladılar ve silver arrows doğmuş oldu mercedes tek başına silver arrow dur ;fakat bmw eski duruma bağlı kalarak beyazı korumaktadır fakat alman firması olduğu için silver arrows un parçasıdır silver arrows alman takımlarına verilen genel isimdir bmw ve volkswagen f1 le şu ana kadar aşırı ilgelenmediği için silver arrows un parçası oldukları gündeme gelmemiştir bu arada porsche ninde zaten %30,60 ı volkswagen ag. dedir umarım açıklayabilmişimdir

  8. bir yerde okumuştum BMW,Mercedes-benz ve Porsche üçlüsüne SİLVER ARROWS deniyormuş yanlış hatırlamıyorsam tabi… 😀

  9. sinan  bilir avatarı

    Mclaren tek başına silver arrows değilmiydi.öbürleri kim?

  10. kaan kaanhan avatarı

    işallah Şenercim, katılıyorum.

  11. önceden girmeyi düşünmüyoruz diyorlardı şimdi bunu 3 seneye indirdiler güzel haber bu demekki şirket 3 yıllık bir araştırma yapıcak bütçe şekillendirmelerini analiz edip f1'e girip girmeyeceğine karar verecek umarım girerler.:))

  12. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kurallar otursun mosleyi bi temizlensin etraf durulsun o zaman gelirler hemde böylece SILVER ARROWS tamamlanmış olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir