Alonso Oldukça Zayıf Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Alonso ve Felipe Massa bugünkü antrenmanlarda pek önlere yaklaşamadılar. Alonso 8. olurken Massa 10. sırada yer aldı.

Alonso “Umarım araçta daha fazlası vardır. Bizim için pek normal olmayan bir pozisyondayız.”

“Bu hafta sonu biraz daha fazla zorlanıyoruz ancak sıralamalarda 3. seans için mücadele etmek Ferrari için yeterli olmaz.”

“Umarım yarına kadar ayarlarda bir şeyler buluruz ancak ne dürüst olmalıyız. Zor bir hafta sonu olacağını biliyoruz.” dedi.

Alonso, rakiplerinin son dönemde istikrarlı bir şekilde puan almaları nedeniyle şampiyonada ikinciliği kazanmanın zor olabileceğini söylüyor.

Alonso “Felipe ile birlikte geçirdiğimiz iyi yarışlar sayesinde şampiyonada ikinci sıradaydık. Ancak onlar gelişiyorlar ve sezonun ilk yarısında yapamadıkları şekilde istikrarlılar. Bu yüzden puanlar kaybediyoruz ancak sıkı mücadele edeceğiz. Bu ikinciliği istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. ufak tefek kapatmalarla idare ediyorlardı, bu sefer iyice kapatıp yenilediler, bu da olmazsa artık bu işi cidden bıraksınlar 🙂

  2. Sonuncu bile olsa şampiyondan fazla para alan bir takım şampiyon olmasın zaten. Pilot ücretlerini geçtim.

  3. ama o 40 milyon gelir ferrari ile bir şampiyonluğa değermi?

  4. valla dostum al birini vur ötekini hepsi aynı

  5. Ne yapacaksın yarışı şampiyonluğu 40 milyon geliyor 3 yarış sonra sen ona bak 🙂 :S

  6. Valla ben bildim bileli Ferrari`nin ruzgar tunelinde ariza var ve her sene "tamir edildi artik sorun yok" diyorlar, fakat yine oluyor, ya ruzgar tuneli 1.dunya savasindan kalma ya da bunlar yalan soyluyor 🙂

  7. 4 senedir rüzgar tünelinden faydalanamıyor ferrari peki bunu öngörüp rüzgar tünelini 2011de bakıma sokamazlarmıydı yani 2013de güncellemek yerine 2010 veya 2011 de güncelleme yapamazlar mıydı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir