Vettel: "Hata Nedeniyle Polü Kaybettim"

yazar:

kategori:

Vettel, sıralamaların son bölümünde son turunda etkileyici bir tur atan takım arkadaşı Mark Webber’in gerisinde kaldı ve seansı 2. sırada tamamladı. Vettel, birinci virajda zaman kaybettiğini söyledi.

Vettel “Öncelikle takım için harika bir sonuç Mercedes’ler çok güçlüydü. Hem Nico hem de Lewis 2. seansta çok iyiydi. Mark ve ben ikinci seansta boşlamadık ancak onlar çok güçlüydü. 3. seansta onlara göre biraz daha fazla zaman bulduk. Mark çok iyi bir tur attı. Bu yüzden ona tebrikler.”

“Ben biraz daha iyi olmalıydım ve bugün hata yapmasaydım pole pozisyonunu kazanma şansına sahiptim. Takım için harika bir sonuç oldu. Yarın güçlü bir yarış çıkarmalıyız.” dedi.

Sıralamalarda hiç bir seansta lider olamaması konusunda Vettel “Yine de oldukça rekabetçiydik. Sizinle bizim aramızdaki fark bu. Pole pozisyonunun garanti olmadığını biliyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. İşte biz buna "fukara edebiyatı", "gariban tesellisi", "ego" vb. diyoruz..

    Şampiyonluk garanti olduğu için bu haftasonu takım Webber'e falan filan yapmadı. Seni de kayırmadı.. Hepsi bu Vettel.. Kör değiliz, görüyoruz..

    Hem Redbull bu yolla taraftar nefretini birazcık dindireceğini düşünüyordur sanırım.. Webber'e gider ayak bir takım iyilikler bahşetmişte olacaklar.. Tabi işin bu kısmı teorik ama çokta hayal ürünü sayılmaz..

    Neyse, zaten şu FIA'nın silinip baştan yazılması lazım da… F1 aşkımızdan izliyoruz halâ..

  2. Bunu yazmak için geldim buraya. Bi bakayım dedim başkası yazmış mı diye.. Tabiki RoyalHunt..

    Vettel'i karalamak için değil, görebilen görüyor olayı. Aynen Royal'in yazdığı gibi, Vettel'in politikası tam gariban, çoluk çocuk politikası..

  3. geçer yarın Webber'i, üzülmesinin sebebi de bu sene tüm yarışlarda Webber'i geçip bir nevi rekor falan kırmak istiyordur muhtemelen, ondandır 🙂

  4. çık dışarı, çık 🙂

  5. istediğim habere yorum yaparım. sana mı soracaktım? sen kimsin?

  6. Arkadaş bi bitmedin be!

    Adam anlayana oldukça samimi bir demeç vermiş. Ama anlayana.
    Her Vettel haberinin altına yazmaktan kusur kalmadın yıl boyunca.
    Darısı 2014'e artık

  7. Helal be Vettel. Böyle demeçler ver de saygımızı kazan. Öyle istatistiklerle ilgilenmiyorum diye sallama kafi

  8. kersi yokken 2. olunca diyor ki: kers'im olmadığı için polü kaybettiğimi düşünmüyorum.

    yani kendince olgunluk yapıyor. çünkü biliyor ki herkes kers nedeniyle kaybettiğini biliyor.

    bugünün sektör zamanlarına bakıyoruz webber zaten önde, ancak vettel diyor ki hata yapmasaydım polü alırdım. yani kers olmadığı zaman yeah dostum, webber geçti beni, onun hakkı. ancak geçemediği zaman: hata yaptım, yoksa alırdım o polü. insan samimi olacak gardeş 🙂

    geçen japonya'da dediği;

    Mark'a tebrikler. Çok iyi bir tur attı. Sıralamalarda sorun yaşadık ancak ben olasılıklar üzerine konuşmaktan hoşlanmıyorum. Bu bilinmeyen bir şey ve gerçek olan şu anda ikinci olmamız.

    grow up, kid!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir